Skocz do zawartości
LivoO

Mu Online

Rekomendowane odpowiedzi

eh WebZen znowu cos wymyslił i pozmieniali wszystkie hasła graczy, nowe maja przyjść niby na maila he , a ja sie rejestrowalem z 5 miechów temu i tamten mail nie istnieje :evil: :evil: wiec pa pa Agility Elfie na 102 levelu i full secie guariana +5+12 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie musisz się martwić, w oczekiwaniu na maila znalazłem sposób naobejście tego problemu heheh

wystaczy zgłosić że zapomniałeś hasła w odpowiednim formularzu na stronie, potem podać odpowiedź na pytanie security (typu ile ma w biuście moja babcia) i wpisać jakiś podany kod. Potem dwa razy wpisujesz nowe hasło i masz hasło takie jakie chcesz :)

aha i nie dziękujcie :P (ale wisisz mi duże piwo - pm do mnie to ci powiem gdzie wysłać hehehehehe, albo mi postawisz piwko w Lorencii w barze... gifty mile widziane hehehehehehehehehe ;) )

pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już nie ma :) cale szczescie nie ma :D hackerow nie ma i nie bedzie na globalu juz.

teraz są tylko ci co byli hackerami i cieszą sie tym co im zostalo :-/

kilka dni temu kupilem chaosa za 2M...

ceny spadają :P

Update : dzisiaj kupilem 1C za 1M 8) i widzialem jak ludzie krzyczeli : S> Chaos = 1M ! S> Chaos = 800K

no mozna wywnioskowac ze hackerow nie ma !

Prosilbym o mala pomoc kogos kto gra na serverze Mu RzuDa, poniewaz mam little klopot.

piszcie na gg najlepiej : 2854194

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!!!

Jak odpalic wersje 0.97 bo mi wywala jakimis bledami.Chodzi mi o pliki ze strony MU RZUDA.Sciagnalem plik z wesrja 0.97 i patcha.Zainstalowalem patcha i jak odpalam przez jakikolwiek plik wyskakuje mi blad.Aha i co co chodzi w MU RZuda z tym kodem aktywacyjnym; gdzie i jak go mozna zdobyc?? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zadnego patha nie instalowalem i chodzi :P a ten kod aktywacyjny to se wymysl np : 123456789 :roll: :roll:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

eh nie moge sobie przymomiec odpowiedzi na pytanie w lost password menu (global) :evil: :evil: i poszla postac sie jebac

MA KTOS MOŻE DO ODDANIA JAKIES KONTO Z AGILITY ELFEM OD 40 lvl NA GLOBALU ???? BEDE BARDZOOOOO WDZIĘCZNY !!!!!!! (najlepiej na maya )

eh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Grałem w mu na globie ,nabiłem 21 lvl i mnie znudziło zbyt wolne nabijanie lvl wiec chciałem isc na PRIV SERWER i tu sie zaczyna mój problem :(

Sciągnołem mu 0.97d nie dziala sciagnałem z innej strony raz drugi trzeci i nic znalazłem wreszcie to forum wszedłem na strone która podał rzulw sciagnołem mu i o dziwio chodzi poinstalowałem patche spolszczenia itp ,itd i odpalam ola boga dziala :D zaraz BUM jak mi kurde nie wyskoczy :( DATA/LOCAL/EVERYONE/OZJ - File dont exist wiec jezeli ktos wie dlaczego tak jest to niech mi odpowie albo lepiej poprosze o ten plik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takowy problem:

Niektore (nie wszystkie) czcionki sa wyswietlane jagby gra byla w rozdzilczosci gdzies 320x240 albo 640x480 a jest odpalona na 1280x1024.......

Na zaloczonym obrazku widac o co mi biega....

Dołączona grafika

PS. O co biega z tym "Spare Points 0 8".....

Prosze o pomoc i z gory dziekuje....

EDIT:

Mam grafe Sapphire ATI Radeon 9600 Pro...

A na mim kompie z grafa Leadtek Ge-Force 2 MX wszystko wyglada cacy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ustawione Standard - bez tego to w ogole nikt by niezgadl co tam jest napisane!!!

Wlasnie o to chodzi ze to jest cos innego niz to ustawienie o ktorym tam pisalescie.

EDIT:

Juz se poradzilem: a mianowice trzeba wylaczyc w ogole ta opcje, a nie ustawiac Standardowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spare points okreslaja max punktow jakie mozesz dostac jedzac fruit'y (nut'y)

fruita mozna zrobic w chaos machine uzywajac chaosa i jewel of creation

Pozdro

(juz z 10000 maili do webzena poszlo i hasła delej nie mam :( :( :( :evil: :x eh <span style="color:red;">[ciach!]</span>a )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem MU tylko mi się zrąbało miałem 18 lvl 30m kazsy 5c i pełno spoko spżętów ;p jak to zrobić proste ,grać na pasożyta czyli 1.śćągnąć wszystko z śebie

2.błokać się po mieśće i może ktoś coś da

3. jak to nie pomoże ażić po mieśće i żebrać (bardzo dobra technika) ;p

gdy ludzie żucają coś na ziemię naciskać spację to zbiera wszystko z okoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

trafiłem na to forum całkiem przypadkowo szukajac czegos o mu

ale skoro tu juz trafilem to mam pytanie czy mógłby mi ktos pomóc z pewnym problemem związanym z grą a mianowicie przedstawia sie to tak:

właczam gre wszystko jest ok gdy po chwili widze takie cos lub podobne:

http://members.lycos.co.uk/goomoc/zMUla.jpg

http://members.lycos.co.uk/goomoc/screen.jpg

myslałem ze cos ze sterownikami mam ale zainstalowałem nowe i nic

mam karte geforce 2 mx 64mb 256ramu p3 1GHz

prosze o pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

myslałem ze cos ze sterownikami mam ale zainstalowałem nowe i nic  

mam karte geforce 2 mx 64mb 256ramu p3 1GHz  

prosze o pomoc!

a nie masz przypadkiem podkreconej grafiki - bo takie artefakty moga byc jak np RAM nie wydala - ja bym sprobowal dla testu dac z boku jakis nawiew na karte

a co do sterow to czesto samo przeinstalowanie nic nie daje o ile nie wyczyscisz systemu z pozostalosci po starych sterach :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeinstakuj gre i jezeli masz patcha PL to nie instakuj go , miałem identyczny problem co wlazłem do gry to "Zostałes rozłączony z serverem" myslałem ze to Sieć (PINGI,Lan , itd.) wiec porobiłem wszystko oki pingi max 32,póżniej ze płyta poszła,karta sieciowa i nic . Wiec pzreinstalowałem gre bez patchy typu Eng,PL i jest spox zero Rozłączania .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi