paulo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Właściwości pulpitu --> Wygląd --> Efekty. Zamiast wygładzania ClearType włącz Standartowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picapau Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dzieki pomoglo, wiem ze tak sie mowi ale wlasne o tym myslalem i chyba w koncu bym wpadl no ale kiedy to nie wiem :D Jescze raz BIG THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 23 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2004 eh WebZen znowu cos wymyslił i pozmieniali wszystkie hasła graczy, nowe maja przyjść niby na maila he , a ja sie rejestrowalem z 5 miechów temu i tamten mail nie istnieje :evil: :evil: wiec pa pa Agility Elfie na 102 levelu i full secie guariana +5+12 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 nie musisz się martwić, w oczekiwaniu na maila znalazłem sposób naobejście tego problemu heheh wystaczy zgłosić że zapomniałeś hasła w odpowiednim formularzu na stronie, potem podać odpowiedź na pytanie security (typu ile ma w biuście moja babcia) i wpisać jakiś podany kod. Potem dwa razy wpisujesz nowe hasło i masz hasło takie jakie chcesz :) aha i nie dziękujcie :P (ale wisisz mi duże piwo - pm do mnie to ci powiem gdzie wysłać hehehehehe, albo mi postawisz piwko w Lorencii w barze... gifty mile widziane hehehehehehehehehe ;) ) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Ej hackuja jeszcze na globalu bo nie wiem czy wracac. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 tego nikt nie wie... jak ceny spadną na jewele to będzie to znak że spowrotem jest normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 ja sie pytam cze dalej sa 1-hit hacki, trade hacki i inne gowna ktore mnie wkurzaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler^666 Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Już nie ma :) cale szczescie nie ma :D hackerow nie ma i nie bedzie na globalu juz. teraz są tylko ci co byli hackerami i cieszą sie tym co im zostalo :-/ kilka dni temu kupilem chaosa za 2M... ceny spadają :P Update : dzisiaj kupilem 1C za 1M 8) i widzialem jak ludzie krzyczeli : S> Chaos = 1M ! S> Chaos = 800K no mozna wywnioskowac ze hackerow nie ma ! Prosilbym o mala pomoc kogos kto gra na serverze Mu RzuDa, poniewaz mam little klopot. piszcie na gg najlepiej : 2854194 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morswin Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Witam!!! Jak odpalic wersje 0.97 bo mi wywala jakimis bledami.Chodzi mi o pliki ze strony MU RZUDA.Sciagnalem plik z wesrja 0.97 i patcha.Zainstalowalem patcha i jak odpalam przez jakikolwiek plik wyskakuje mi blad.Aha i co co chodzi w MU RZuda z tym kodem aktywacyjnym; gdzie i jak go mozna zdobyc?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 ja zadnego patha nie instalowalem i chodzi :P a ten kod aktywacyjny to se wymysl np : 123456789 :roll: :roll: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- eh nie moge sobie przymomiec odpowiedzi na pytanie w lost password menu (global) :evil: :evil: i poszla postac sie jebac MA KTOS MOŻE DO ODDANIA JAKIES KONTO Z AGILITY ELFEM OD 40 lvl NA GLOBALU ???? BEDE BARDZOOOOO WDZIĘCZNY !!!!!!! (najlepiej na maya ) eh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paladyn14 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Cześć Grałem w mu na globie ,nabiłem 21 lvl i mnie znudziło zbyt wolne nabijanie lvl wiec chciałem isc na PRIV SERWER i tu sie zaczyna mój problem :( Sciągnołem mu 0.97d nie dziala sciagnałem z innej strony raz drugi trzeci i nic znalazłem wreszcie to forum wszedłem na strone która podał rzulw sciagnołem mu i o dziwio chodzi poinstalowałem patche spolszczenia itp ,itd i odpalam ola boga dziala :D zaraz BUM jak mi kurde nie wyskoczy :( DATA/LOCAL/EVERYONE/OZJ - File dont exist wiec jezeli ktos wie dlaczego tak jest to niech mi odpowie albo lepiej poprosze o ten plik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paladyn14 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 AHA mój nr gg to 1823006 COUNTER - STRIKE THIS IS BEST GAME OF THE WORLD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 w tym katalogu nie mam pliku który sie nazywa OZJ tylko 4 pliczki z rozszerzeniem OZJ : Loading01.OZJ , Loading02.OZJ , Loading03.OZJ, Webzenlogo.OZJ Pozdro :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 http://www.bloodmu.prv.pl/ zapraszam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MnICH.(R) Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam takowy problem: Niektore (nie wszystkie) czcionki sa wyswietlane jagby gra byla w rozdzilczosci gdzies 320x240 albo 640x480 a jest odpalona na 1280x1024....... Na zaloczonym obrazku widac o co mi biega.... PS. O co biega z tym "Spare Points 0 8"..... Prosze o pomoc i z gory dziekuje.... EDIT: Mam grafe Sapphire ATI Radeon 9600 Pro... A na mim kompie z grafa Leadtek Ge-Force 2 MX wszystko wyglada cacy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 MnICH.® - przeczytaj pierwszy post na tej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MnICH.(R) Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam ustawione Standard - bez tego to w ogole nikt by niezgadl co tam jest napisane!!! Wlasnie o to chodzi ze to jest cos innego niz to ustawienie o ktorym tam pisalescie. EDIT: Juz se poradzilem: a mianowice trzeba wylaczyc w ogole ta opcje, a nie ustawiac Standardowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[pl]Tyran Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dajesz wlasciwosci pulpitu. zakladka wyglad i tam przycisk Efekty. Odznaczasz metoda wygladzania krawedzie czcionek ekranowych. i powinno dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[pl]Tyran Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 apropos czcionek. musisz dac wlasciwosci pulpitu,zakladke wyglad tam przycisk efekt i odzznaczasz metoda wygladzania krawedzi czcionek ekranowych. i dziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaski Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 rulzow (dobrze?) jesli czytasz to to odpowiedz na moje pytanie kiedy dostane maila powrotnego z haslem na twoj serwer prosze odpowiedz na priv albo na ogulnym ... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MnICH.(R) Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ...ale co to te "Spare Points 0/8", jak sie je zdobywa i do czego sluza te punkty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Spare points okreslaja max punktow jakie mozesz dostac jedzac fruit'y (nut'y) fruita mozna zrobic w chaos machine uzywajac chaosa i jewel of creation Pozdro (juz z 10000 maili do webzena poszlo i hasła delej nie mam :( :( :( :evil: :x eh <span style="color:red;">[ciach!]</span>a ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 http://homepage.eircom.net/~aiki/MU/ warto zobaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ja miałem MU tylko mi się zrąbało miałem 18 lvl 30m kazsy 5c i pełno spoko spżętów ;p jak to zrobić proste ,grać na pasożyta czyli 1.śćągnąć wszystko z śebie 2.błokać się po mieśće i może ktoś coś da 3. jak to nie pomoże ażić po mieśće i żebrać (bardzo dobra technika) ;p gdy ludzie żucają coś na ziemię naciskać spację to zbiera wszystko z okoła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rativel Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Witam! trafiłem na to forum całkiem przypadkowo szukajac czegos o mu ale skoro tu juz trafilem to mam pytanie czy mógłby mi ktos pomóc z pewnym problemem związanym z grą a mianowicie przedstawia sie to tak: właczam gre wszystko jest ok gdy po chwili widze takie cos lub podobne: http://members.lycos.co.uk/goomoc/zMUla.jpg http://members.lycos.co.uk/goomoc/screen.jpg myslałem ze cos ze sterownikami mam ale zainstalowałem nowe i nic mam karte geforce 2 mx 64mb 256ramu p3 1GHz prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ... myslałem ze cos ze sterownikami mam ale zainstalowałem nowe i nic mam karte geforce 2 mx 64mb 256ramu p3 1GHz prosze o pomoc! a nie masz przypadkiem podkreconej grafiki - bo takie artefakty moga byc jak np RAM nie wydala - ja bym sprobowal dla testu dac z boku jakis nawiew na karte a co do sterow to czesto samo przeinstalowanie nic nie daje o ile nie wyczyscisz systemu z pozostalosci po starych sterach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczeblaszka Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Mam rakiego problema, że zaraz gdy wejdę do gry rozłączy mnie - na każdym serwerze . Co na to poradzić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczeblaszka Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 mam Kolesia na 1 lvl :) ale cały czas mnie rozłącza z serwerem nie wiem czemu nie wie ktoś co z tym zrobić?? Prosze o pomoc KEEP SMILE:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Przeinstakuj gre i jezeli masz patcha PL to nie instakuj go , miałem identyczny problem co wlazłem do gry to "Zostałes rozłączony z serverem" myslałem ze to Sieć (PINGI,Lan , itd.) wiec porobiłem wszystko oki pingi max 32,póżniej ze płyta poszła,karta sieciowa i nic . Wiec pzreinstalowałem gre bez patchy typu Eng,PL i jest spox zero Rozłączania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rativel Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 benek nie mam podkręcanej karty a co dotego nawiewu to jak mam ta zrobic bo slabo znam sie na sprzecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...