Grimlock Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Niezłe jaja - kobieta wyzwolona... Buahahahha :lol: kobieta wyzwolona = sprzedajna dziwka portowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Nie no koleś z nią pojechał na MAXA... sie dziwie że Ona sie tam nie poryczała :) Czy to było dokładnie tak samo w telewizji ktoś oglądał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 a tu macie następnego linka: http://www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/Frytka.rar 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 a tu macie następnego linka: http://www.kucyk-lukasz.neostrada.pl/Frytka.rar 8) to mirror czy cos nowego bo plik jest wiekszy ? UPDATE ok juz wiem ze to mirror + odtwarzacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 wlasnie obejrzalem ten program na polshicie - OBCIELI wszystkie ostre kawalki ... radze sciagac i dowiedziec sie prwdy !! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Również przed chwilą obejrzałem powtórkę. Może nie będe się wypowiadał na ten temat bo zabardzo bym sie rozpisał, ale powiem jedno nie mam szacunku do takich dziewczyn/kobiet ot co. Juz zasysam full wersje. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 moim zdaniem frytka to poprostu kawałek ziemnieka :twisted: A ta którą pokazali w tv była z jakiegoś zgniłego ziemniaka wycięta :lol: Moim zdaniem to ona mi wygląda na dziwke, widać to po jej zachowaniu w barze. pozdro, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 ściągam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 moim zdaniem frytka to poprostu kawałek ziemnieka :twisted: A ta którą pokazali w tv była z jakiegoś zgniłego ziemniaka wycięta :lol: Moim zdaniem to ona mi wygląda na dziwke, widać to po jej zachowaniu w barze. pozdro, Dlaczego obrazasz ziemniaki ?? Z profesja to sie calkiem zgadzam, mam te same odczucia, wystarczy na nia przez chwile popatrzec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 w koncu normalny trasnfer 52Kb/s :) No predkosc modemowa , wiec nie wiem z czego sie cieszysz . A jezeli chodzi o Frytke , to jakze ona jest poje............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Ja sadze ze ona nie ma nic do pokazania swoja osoba. No poza swoim cialem, bo w mojej opini jest pusta, a za piekna tez nie jest . Sama twierdzi ze chce byc w centrum zainteresowania, tylko robi to w taki a nie inny sposob robiac z siebie szmate. He szmacic sie tylko po to zeby ludzie o niej mowili i rozmawiali troszke to chore. No ale co tam jak TVN i Playboy jej za to zaplacili. Ciekawe co nowego wymysli. Moze bedze robic laske za darmo na placu zamkowym. Jak dla mnie ona nie rozni sie od tych panienek z agencji. Z tym ze niektore z nich nie maja wyboru i musza robic to co robia, niektoreto lubia, a ona jest wyzwolona i basta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 w koncu normalny trasnfer 52Kb/s :) No predkosc modemowa , wiec nie wiem z czego sie cieszysz . A jezeli chodzi o Frytke , to jakze ona jest poje............. moze chodzilo mu o 52kB/s Xan dawno nie bylo Ciebie na tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Chyba nic dodać , nic ująć 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Hm faktycznie niezła jazda. Wiedziałem że jest denna ale że aż tak to niewiedziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 No predkosc modemowa , wiec nie wiem z czego sie cieszysz .Xanowi nie dogodzisz wiec nie ma sie co przejmowac ;). Ciesze sie ze jestescie zadowoleni ze sciagania, ale prosze o umiar! DOWNLOAD AKCELERATORY BEDA BANOWANE!!! :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 http://www.sg1.pl/grinch/frytka.zip powinno trybic jak nie to meldowac. Serwer nie ma ograniczen ;] i jest dosc szybki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 w koncu normalny trasnfer 52Kb/s :) No predkosc modemowa , wiec nie wiem z czego sie cieszysz . A jezeli chodzi o Frytke , to jakze ona jest poje............. moze chodzilo mu o 52kB/s tak wlasnie bylo :roll: PS. filmik jest super!! ze tez nie wyszla poki jeszcze mogla, wedlug mnie troche zle podeszla do tego wywiadu, zbyt powaznie, powinna ten program potraktowac z przymrozeniem oka, a nie za wszelka cene tlumaczyc swoje postepowanie, w koncu to bylo x lat temu! szkoda mi dziewczyny :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 chwala ci grinch!!! :D teraz leci mi prawie 20 kB/s a wczesniej max 5 :/ a co do frytki to sie nie wypowiem bo wszystko zostalo o niej powiedziane... dno i zenada , ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViRuSiK Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le jaka masakra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 przypomnialo mi sie jak kiedys na pytanie kto jest jej idolem :D dopowiedziala ze madonna bo jest slawna i do tego wszystkiego doszla sama :/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 When you kill one it's a tragedy, when you kill a million it's statisticsZnam cos podobnego: If you kill one they'll call you a murderer, if you kill a million they'll proclaim you a conquerer. Tez daje duzo do myslenia... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 buahahah... teraz dopiero obejrzalem... do teraz sie smieje.... cichodajka buahahah.... cejrowski rulesss:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Pojechał z nią równo; należało się bladzi. Manial, możesz wyjaśnić mi (i chyba większości) dlaczego ci jej szkoda?? Lubisz ją czy coś??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 http://www.sg1.pl/grinch/frytka.zip powinno trybic jak nie to meldowac. Serwer nie ma ograniczen ;] i jest dosc szybki 8) zessalem to ale kurde przy rozpakowywaniu wyskakuje krzak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 przypomnialo mi sie jak kiedys na pytanie kto jest jej idolem :D dopowiedziala ze madonna bo jest slawna i do tego wszystkiego doszla sama :/ :lol: Sorki, ale nie rozumiem. Mozesz troche rozwinac swoja mysl ? Masz cos do zarzucenia Madonnie ? Wracajac do watku to wlasnie za taka ja mialem... nie rozczarowalem sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 http://www.sg1.pl/grinch/frytka.zip powinno trybic jak nie to meldowac. Serwer nie ma ograniczen ;] i jest dosc szybki 8)Dzięki ci Grinch za tego linka, w końcu leci jak powinno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 ale miazga! herbaty, czy moze wanne z bablami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 przypomnialo mi sie jak kiedys na pytanie kto jest jej idolem :D dopowiedziala ze madonna bo jest slawna i do tego wszystkiego doszla sama :/ :lol: Sorki, ale nie rozumiem. Mozesz troche rozwinac swoja mysl ? Masz cos do zarzucenia Madonnie ? Wracajac do watku to wlasnie za taka ja mialem... nie rozczarowalem sie :) moze i mam :D niepodoba mi sie jej muzyka to co soba reprezentuje itp. :D ale jak wiadomo o gustach sie niedyskutuje... a dokladniej chodzilo mi o to ze frytki idolem jest madonna dlatego ze jest slawna, doszla do tego samama i fryteczka tez taka chciala by byc (co powtaza na kazdym kroku) co dla mnie niejest dosc normalne :/ a moim idolem jest wisniewski bo sprzedaje duzo plyt jest slawny i do tego ma czerwone wlosy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 "kobieta wyzwolona" hehe, ile takich na drogach pracuje, a jaka to jest niewyzwolona?? ta co nie tegez w telewizji :D?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 przypomnialo mi sie jak kiedys na pytanie kto jest jej idolem :D dopowiedziala ze madonna bo jest slawna i do tego wszystkiego doszla sama :/ :lol: Sorki, ale nie rozumiem. Mozesz troche rozwinac swoja mysl ? Masz cos do zarzucenia Madonnie ? Wracajac do watku to wlasnie za taka ja mialem... nie rozczarowalem sie :) moze i mam :D niepodoba mi sie jej muzyka to co soba reprezentuje itp. :D ale jak wiadomo o gustach sie niedyskutuje... a dokladniej chodzilo mi o to ze frytki idolem jest madonna dlatego ze jest slawna, doszla do tego samama i fryteczka tez taka chciala by byc (co powtaza na kazdym kroku) co dla mnie niejest dosc normalne :/ a moim idolem jest wisniewski bo sprzedaje duzo plyt jest slawny i do tego ma czerwone wlosy :| Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje, wiec troche nie potrzebny byl twoj poprzedni post - mogles tylko w ten sposob doprowadzic do odpowiedzi w stylu jakim ja to zrobilem :) A wiec nasze posty sa zbyteczne i tylko zasmiecaja watek... no ale juz jest dobrze :P Acha... "troche sie dziwie ze ja z Panem rozmawiam w tej chwili na ten temat poniewaz w zaden sposob Pan mnie nie pociaga seksualnie" :wink: Peace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...