Skocz do zawartości
snooki

Frytka vs Wojciech Cejrowski :-))

Rekomendowane odpowiedzi

moim zdaniem frytka to poprostu kawałek ziemnieka  :twisted:  A ta którą pokazali w tv była z jakiegoś zgniłego ziemniaka wycięta :lol: Moim zdaniem to ona mi wygląda na dziwke, widać to po jej zachowaniu w barze.

pozdro,

Dlaczego obrazasz ziemniaki ??

Z profesja to sie calkiem zgadzam, mam te same odczucia, wystarczy na nia przez chwile popatrzec :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sadze ze ona nie ma nic do pokazania swoja osoba. No poza swoim cialem, bo w mojej opini jest pusta, a za piekna tez nie jest .

Sama twierdzi ze chce byc w centrum zainteresowania, tylko robi to w taki a nie inny sposob robiac z siebie szmate. He szmacic sie tylko po to zeby ludzie o niej mowili i rozmawiali troszke to chore.

No ale co tam jak TVN i Playboy jej za to zaplacili. Ciekawe co nowego wymysli. Moze bedze robic laske za darmo na placu zamkowym.

Jak dla mnie ona nie rozni sie od tych panienek z agencji. Z tym ze niektore z nich nie maja wyboru i musza robic to co robia, niektoreto lubia, a ona jest wyzwolona i basta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No predkosc modemowa , wiec nie wiem z czego sie cieszysz .

Xanowi nie dogodzisz wiec nie ma sie co przejmowac ;).

Ciesze sie ze jestescie zadowoleni ze sciagania, ale prosze o umiar!

DOWNLOAD AKCELERATORY BEDA BANOWANE!!! :?

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w koncu normalny trasnfer 52Kb/s :)

No predkosc modemowa , wiec nie wiem z czego sie cieszysz .

A jezeli chodzi o Frytke , to jakze ona jest poje.............

moze chodzilo mu o 52kB/s

tak wlasnie bylo :roll:

PS. filmik jest super!! ze tez nie wyszla poki jeszcze mogla, wedlug mnie troche zle podeszla do tego wywiadu, zbyt powaznie, powinna ten program potraktowac z przymrozeniem oka, a nie za wszelka cene tlumaczyc swoje postepowanie, w koncu to bylo x lat temu!

szkoda mi dziewczyny :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

When you kill one it's a tragedy, when you kill a million it's statistics

Znam cos podobnego:

If you kill one they'll call you a murderer, if you kill a million they'll proclaim you a conquerer.

Tez daje duzo do myslenia... :?

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przypomnialo mi sie jak kiedys na pytanie kto jest jej idolem :D  

dopowiedziala ze madonna bo jest slawna i do tego wszystkiego doszla sama :/ :lol:

Sorki, ale nie rozumiem. Mozesz troche rozwinac swoja mysl ? Masz cos do zarzucenia Madonnie ?

Wracajac do watku to wlasnie za taka ja mialem... nie rozczarowalem sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopowiedziala ze madonna bo jest slawna i do tego wszystkiego doszla sama :/ :lol:

Sorki, ale nie rozumiem. Mozesz troche rozwinac swoja mysl ? Masz cos do zarzucenia Madonnie ?

moze i mam :D niepodoba mi sie jej muzyka to co soba reprezentuje itp. :D ale jak wiadomo o gustach sie niedyskutuje...

a dokladniej chodzilo mi o to ze frytki idolem jest madonna dlatego ze jest slawna, doszla do tego samama i fryteczka tez taka chciala by byc (co powtaza na kazdym kroku) co dla mnie niejest dosc normalne :/

a moim idolem jest wisniewski bo sprzedaje duzo plyt jest slawny i do tego ma czerwone wlosy :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze i mam :D niepodoba mi sie jej muzyka to co soba reprezentuje itp. :D ale jak wiadomo o gustach sie niedyskutuje...

a dokladniej chodzilo mi o to ze frytki idolem jest madonna dlatego ze jest slawna, doszla do tego samama i fryteczka tez taka chciala by byc (co powtaza na kazdym kroku) co dla mnie niejest dosc normalne :/

a moim idolem jest wisniewski bo sprzedaje duzo plyt jest slawny i do tego ma czerwone wlosy :|

Wiem ze o gustach sie nie dyskutuje, wiec troche nie potrzebny byl twoj poprzedni post - mogles tylko w ten sposob doprowadzic do odpowiedzi w stylu jakim ja to zrobilem :) A wiec nasze posty sa zbyteczne i tylko zasmiecaja watek... no ale juz jest dobrze :P

Acha... "troche sie dziwie ze ja z Panem rozmawiam w tej chwili na ten temat poniewaz w zaden sposob Pan mnie nie pociaga seksualnie" :wink:

Peace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi