ParanoiK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Poszukuję takiej jednej rzeczy - i jak narazie się do niczego sensownego nie dokopałem. Potrzebuję tunera radiowego FM (stereo) do komputera. Musi być on na PCI, mile widziane wsparcie dla linuksa. Nie interesują mnie żadne tunery telewizyjne bo jest to niepotrzebny mi bajer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ostatnie jakie widziałem "luzem" były na kartach ISA (jakieś 3 lata temu), a potem już tylko z kartami dźwiękowymi (komputery HighScreen takie miały) i tunerami TV. Widziałem też radio FM na USB, ale nie ma tego w ofercie hurtowni (pewnie ktoś przywozi z zagranicy). Jeśli masz kompa bez ISA, to szukaj karty dźwiękowej z radiem - były "modne" 2 lata temu. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Kuzyn zgrywa piosenki z radia podłanczając wieżę do k.muzycznej tak też może je słuchać...Może takie coś Ci odpowiada :D :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Napisałem wyraźnie co mi odpowiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$migacz Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 miałem kiedyś soundblasterka vibra 16 czy jakoś tak tylko nie pamiętam czy był na pci mozliwe całkiem ze mi sie wala gdzies po piwnicy albo u matki w pracy w sprzęcie jak znajde to dam znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 mnie tez cos takiego interesuje, bo tv mi nie jest potrzebne a radjostacji z checia bym posluchal na glosnikach 4.1 a nie na radyjku z 6610 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...