CHECK-IT Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Od wczoraj jak włączyłem opere i się lekko zdziwilem.. Wiecie moze jak to przesunąć na środek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 F4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Nic to nie dało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Przenoszę na oprogramowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 View -> hotlist odznacz. Pierwsze od góry - nie wiem jak po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Prawdopodobnie masz włączone wyświetlanie jakiegoś paska po lewej (pasek osobisty?). Weź przejrzyj sobie menu widok/view i sprawdź co tam masz z opcją "po lewej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 podepne sie pod temat bo tez mam maly problem z opera :? co jakis czas ( czestotliwosc jest niestety duza) pojawia mi sie taki komunikat ... cholera nie wiem jak pozbyc sie tego opera-klient :? dodam ze zaznaczenie tych opcji nie przynosi zadnego skutku :( domyslnie po tym jak odpalilem opere po wlaczeniu klienta byla ta opcja na gorze - myslalem ze zmiana zakonczy sprawe a tu zonk ... ani na jednym ani na drugim nie dziala - jak sie tego wiec pozbyc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Gie-eN-Zet: Przypuszczalnie masz źle skonfigurowanego klienta poczty w operze; a to, że pomimo, że go wyłączyłeś, zgłasza się dalej, to zapewne jakiś bug. Jeżeli jeszcze nie masz, to sprawdź najnowszą operkę. A na Twoje problemy powinno pomóc usunięcie konta w kliencie opery (poczta->menadżer kont) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A co powiecie na coś takiego. Co chwila zwis opery, raz ze wystapił błąd, raz ze pamięc nie moze być read, innym razem jeszcze co innego, głównie przy wczytywaniu stron. I tak kilkadziesiąt razy dziennie. Na wszystkich wersjach opery, na wszystkich systemach microsoftu. Wina kompa to nie jest, bo jest to jedyny program z którym coś takiego sie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Czy ram cache jest ustawione na "automatycznie"? Bo ta opcja jest problematyczna dosyć...lepiej ustawić na sztywno jakąś wartość. Ale i tak dziwne 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A co powiecie na coś takiego. Co chwila zwis opery, raz ze wystapił błąd, raz ze pamięc nie moze być read, innym razem jeszcze co innego, głównie przy wczytywaniu stron. I tak kilkadziesiąt razy dziennie. Na wszystkich wersjach opery, na wszystkich systemach microsoftu. Wina kompa to nie jest, bo jest to jedyny program z którym coś takiego sie dzieje.no na szczescie takiego problemu nie mam :? dijkstra THX :) usuniecie kont pomoglo ... co do wersji to mam 7.21 i narazie sie nie przesiadam - niech 7.22 sie przegryzie i bedzie pewne ze bugami nie sypie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Czy ram cache jest ustawione na "automatycznie"? Bo ta opcja jest problematyczna dosyć...lepiej ustawić na sztywno jakąś wartość. Ale i tak dziwne 8O Aha: spróbuj wyłączyć wszystkie wtyczki, może któraś źle działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Cache ustawiony na sztywno, na automatycznym było to samo. Zmiana wielkości tez nie pomaga. Po padzie opery mam mozliwosc debugowania debugerem od delphi i tam pokazuje dokładnie na której instrukcji itp, ale mi to niestety nic nie mówi. Update. Własnie miałem jeden z takich padów opery. Następnym razem jak nie zapomne to zrobie printscreena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 sorki że sie podczepiam.. ale może wiecie dlaczego nei chce mi zaimportować wiadomości z Outlooka? ustawienia kont przenosi. a wiadomości nie.. w logu wypisuje ze folder pusty czy coś.. i nie przenosi ani wiadomości.. ani kontaktów.. miał tak ktoś? system to XP, OE6.0 i najnowsza Opera.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...