THORGAL Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Koles wlasnie formatowal partycje C a sformatowal D Ma Win XP i uzyl dyskietki z Win 2000 Widzial ze formatuje C i wpisal format c: A sformatowal D...winda wstala i nie bylo danych na D a C zostal nie ruszony Ja mam 98 i nie moge mu pomoc...wiec moze ktos z Was ? THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 8O LOL? A o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 Pewnie miał postawioną partycję C: na NTFS - automatycznie C: zostało zamienione na D:, dysk startowy widzał tylko partycje FAT 32 i koniec historii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2003 A dane da sie odzyskac , ale pod warunkiem ze zrobil szybki format i nic nie nagral na dysk d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Dysk startowy (WIN NT x.0) widzi NTFS. Tyle tylko że NTFS na Win2K i WinXP to inne systemy dlatego dysk startowy 2K nie widział partycji spod XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 dlatego jak macie partycje NTFS to formatujcie ja fdiskiem, ktory jest na plycie z WinXP (ta bootowalna :P) ale ja polecam tego z 1CD Debian :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Pewnie miał postawioną partycję C: na NTFS - automatycznie C: zostało zamienione na D:, dysk startowy widzał tylko partycje FAT 32 i koniec historii.napewno tak bylo, ja kiedys tez takiego lola strzelilem :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 przed takimi przypadkami napewno uchroni komenda: " DIR ", ewentualnie " DIR /p". :roll: Jak to mówi mój szef: Nigdy dość kontroli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 przed takimi przypadkami napewno uchroni komenda: " DIR ", ewentualnie " DIR /p". :roll: Jak to mówi mój szef: Nigdy dos´c´ kontroli :lol: Wlasnie...ja bym takiego lola tez strzelil bo ciagle mam 98SE ale zawsze zerkam dir-em wiec moze nie... Koles odzyskal 70% danych wiec jest troche lepiej...dzieki wszystkim za odpowiedzi. Czasami dobrze jest sie uczyc na cudzych bledach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ja tez mam takie cos na sumieniu dane odzyskalem uzywajac Ontrack Data Recovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A dane da sie odzyskac , ale pod warunkiem ze zrobil szybki format i nic nie nagral na dysk d. Nawet jak było to normalne formatowanie to dane da się odzyskać .... ba - jak coś nagrał - to część danych też da się odzyskać. Jak cały dysk nagrał na nowo - to ontrack i tak odzyska dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Pewnie miał postawioną partycję C: na NTFS - automatycznie C: zostało zamienione na D:, dysk startowy widzał tylko partycje FAT 32 i koniec historii.napewno tak bylo, ja kiedys tez takiego lola strzelilem :P :wink: A zgadnij skąd ja to wiem :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A jam mam pytanie - skąd wzieliście dyskietke startową do 2k/XP?? Bo z tego co wiem to takowe nie istnieją. Są za to dyskietki instalatora(4 dla win2k i 6 dla XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Miałem cos takiego C z NTFS D i E FAT 32 w dosie wale format C: pred formatem obliczył mi obiętość dysku na 20 GB to to ja bach w alt+ctrl+delete - nic to ja w reset - nic werszcie akarem - udało sie odpalam windoze i .... wszystko ok zadnej oznaki pofmata uff... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...