Yac Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Chciałem kupić sobie msi geforce ti4600 i teraz mam mały problem. Jak wiadomo, nie obsługuje ona dx 9 . No i teraz właśnie się zastanawiam , czy dobrze zrobię jeśli go kupię. Jak na razie mało gier obsługuje ten standard , ale karta miałaby mi starczyć na parę lat. No i teraz tak: według http://www.benchmark.pl/artykuly/przeglad_...2002/wstep.html geforce ten jest nieco wydajniejszy od radeonów 9600 pro, tak samo i od fx5600 ultra , które są o ok. 200 pln droższe, ale obsługują dx9. Warto brać tego ti4600? Yac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 hmm... jesli mialby starczyc do marca/kwietnia przyszlego roku to czemu nie. wtedy radeon 9700 Pro powinien kosztowac ok. 1000 zl. ale jesli, tak jak piszesz, ma byc na kilka lat to raczej nie. pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Z tą wydajnością w stosunku do R9600Pro to bym podyskutował. Pytanie za ile możesz go kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Wszystko zależy od ceny... Jeżeli za 500-600zł to warto (IMO), jeżeli drożej- NIE. Sam jakiś czas temu kupiłem okazyjnie ti4600 i do dnia dzisiejszego nie pojawiła się gra, która by go zagięła (mówię o płynności). Jeżeli jednak zależy Ci na bajerach w stylu sprzętowego bumpmappingu (czyli na "efektach" z DX9) to zapomnij... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 w klomputroniku maja byc radki 9700 od herca po ~1000zl. a karte warto w cenie ok 600zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yac Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 660 zl. I to jest praktycznie max który mogę dać za grafę. Jutro jadę kupić. Tnx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Mialem podobny problem jak ty,mianowicie moglem kupic gf4 4800 se za jakies 600-uzywke>Lamalem sie przez 2 tygodnie,ale nie na darmo........kupilem w koncu Mediona 9600tx za niecale 400 zety i nowke (na fakture ale bez warancji).Jezeli nie jets za pozno to polecalbym ta karte!!!Za ta kase nic lepszego nie dostaniesz!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yac Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Za późno nie jest jeszcze, bo chyba dopiero jutro pojadę po kartę , ewentualnie w piątek. A możesz podpowiedzieć , gdzie można kupić tą kartę za taką cene?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 tez jestem ciekaw gdzie to mozna kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...