Pk.Master Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Witam Mam problem gdyż mam kopie folderu Office i chciałbym z niej odzyskać maile (skopiowałem go w dosie przed formatem). Jak to zrobić? Który plik musze skopiować (w którym OUTLOOK trzyma maile)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a jaki miales os? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Nie wiem, czy bedzie mozliwosc przywrocenia tych maili. W programie mogla byc jakas opcja eksportu, z ktorej nie chyba skorzystales. Nie wiem jak Outlook, ale Outlook Express nie przechowuje maili w swoim katalogu tylko np. pod 2000/XP w Document And Settings... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Mam Windowsa Xp ale nie mogłem ich exportować bo nie mogłem odpalic windowsa i musiałem w dosie kopować foldery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 No to jezeli nie skopiowales folderu: Documents and Settingsnazwa useraUstawienia lokalneDane AplikacjiIdentities{jakies liczby}MicrosoftOutlook Express to nie masz maili swoich.... Mowa oczywiscie o WinXP i Outlook Express Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pk.Master Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 dzienki za rade ale mam tego z office 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A moze ustawic program pocztowy tak by pozostawial kopie maili na serwerze - domyslnie jest ustawiony aby je kasowac po pobraniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 A moze ustawic program pocztowy tak by pozostawial kopie maili na serwerze - domyslnie jest ustawiony aby je kasowac po pobraniuTak, ale pozniej OE za kazdym razem pobiera od nowa wszystkie wiadomosci, jak mi sie dobrze przypomina :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Nie za kazdym razem tylko raz - i o ile jest to bezpieczniejsze niz trzymanie maili w domu - (dysk padnie i co) a tak zawsze mozesz sciagnac je powtornie ps. dzisiaj tak robilem zmiana plyty i reinstalka systemu , 760 maili sciagalo mi na modemie ok 13 minut Programy do archiwizacji maili : -OfficeRecovery Enterprise v3.0 -Outlook xp 2Backup60 moga je zapisywac na biezaca, w razie jakiegos klopotu latwo je przywrocic, ponadto zapamietuja ustawienia konta, hasla i itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...