mak777 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Właśnie znalazłem demo worms 3d!!! Pobierajcie i oceniajcie, ja bede miał za 15min ;] Demo do pobrania stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 oficjalna polska strona jak macie mirrory to dawac linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 1 Link http://www.3dgamers.com/dl/games/worms3/wo...shdemo.zip.html 2 Link http://bonusweb.idnes.cz/download/dema/wor...rms3d_dema.html 3 Link http://download.games.tiscali.cz/game/down...EnglishDemo.zip 4 Link http://files.worthplaying.com/files/module...0English%20Demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Nie jest źle, aczkolwiek brak możliwości celowania myszką w FPP to porażka :( Jednak pierwszej części nic nie dorówna :( Ale i tak, godny następca Worms World Party ;) Zapewne trzeba się przyzwyczaić do nowego sterowania i wogóle ;) Jak narazie w mojej skali 7/10 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 U mnie niechce się uruchomic wyskakuje jakis błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ale odpal z tego pliku run.cmd :!: Napewno ruszy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 wole 2 raz nie prubowac przez to musiałem restarta robic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Ale z tego pliku idzie bez problemu! A giera nawet fajna!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Poczekam na pełną wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 a mi sie wywala do wina, naciskam bombe powgrywa troche i koniec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Jak narazie demo zostało usunięte na prośbe Team17: "Worms 3D German Demo. Demo removed by request of Team17. A new demo will be available within 7 days." Taka sama informacja widnieje przy angielskiej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Szaaaaaaaaaaaaaaaaaajs :x Nie podoba mi się wogóle :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 U mnie nie dało się odpalić....wcale nie żałuję :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Widziałem! Grałem i stwierdzam, kolejna spoko częśc wormsików, nowy extra klimacik 3d, trudna sterowność ale to nie minus bo gra nie jest tak monotonna że wychodzi nam wszystko za pierwszym razem, szkoda że to tylko demko jeszcze w tak kiepskim wydaniu! Ciekaw jestam full version myśle że chlopaki od tych robali odwalili kawał dobrej roboty Ja gram nałogowo w WWP w lanie i jest naprawde extra ubaw!!! :evil: :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 A mozna niszyc krajobraz? Bo widzialem kiedys Hogs czy cos takiego, tez niby wormsy (w zasadzie swinki..) w 3D ale nie szlo nic ruszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 u mnie tez nie dziala ... wyskakuje blad windoesa ze pamiec nie moze byc read i takie tam bla bla ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 A mozna niszyc krajobraz? Bo widzialem kiedys Hogs czy cos takiego, tez niby wormsy (w zasadzie swinki..) w 3D ale nie szlo nic ruszyc. można niszcyzc mapy. Jak jestem fanem sagi worms [jedyne moje ogrinalne gry] to ta cześć mnie nie urzekła, za prosta i sterowanie dość ciezkie. Uczepił bym sie też grafiki [fajnie zeby giero obsługiwala Pixel shardera, jak by wdedy woda pieknie wygladała] Ale na razie jest to demko i to doś cienkie, poczekamy zobaczymy. Pomysł nie jest zły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Może to Worms 3D official demo rozwiąże problemy z uruchomieniem i innymi błedami. http://www.3dgamers.com/dl/games/worms3/w3...emo_pc.zip.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 no tak drugie demo i znowu nie dziala, zreszta to jest te samo demo co przedtem tylko teraz jest z intrem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 giera nawet fajna, dobrze wykombinowali ten widok first person, troche dziwnie jest ustawione patrzenie ale ogolnie spox;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 tez mialem blad "pamiec read" i gdzies wyczytalem, ze trzeba w configu zmienic fs na nofs (brak full screen) i dziala jest sterowanie mycha w FPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 u mnie chodzi ok......nawet nawet.....ciekawe jak beda inne bronie hehs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 jak wyskakuje wam blad to zainstalujcie najnowsze sterowniki u mnie to pomoglo gierka jest naprawde fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 gierke widziałem na kanale GAME NETWORK Jak dla mnie to fajna gierka do pogrania w kilka osób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 gierke widziałem na kanale GAME NETWORK Jak dla mnie to fajna gierka do pogrania w kilka osób Niop racja! :D Ja grałem kiedyś z kumplem na jednym kompie w WWP i umywa sie to do grania przez lan! :twisted: :twisted: Gram z 4 osobami i mozna sie extra pohihrać, jeszcze możliwość pisania do siebie to już full wypas!!! :evil: :evil: :evil: ...pozdrawiam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Witam! Macie jush jakieś odczucia co do ww. gery? A swoją drogą - lamerstvo - rzecz strashna, ale szsukam kodufff.... Z góry THX (to dla brata..)! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 jak dla mnie chyba najgorsza seria :/ a szczegulnie irytujace jest poruszanie sie kamery :[ mnie to zupelnie zniechecilo do gry. update: zmien temat :D bo sie chyba literowk wkradla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Tez mi sie na poczatku niespodobalo ale zaczolem grac w Campaning i jest calkiem fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Nowe wormy są całkiem fajnie, na początku też musiałem się przyzwyczaić do kamery i 3d ale teraz jest już ok :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 8 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2003 jakby ktos mogl podrzucic mi cracka na l.gaszka@mmj.pl to bym byl wdzieczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...