MeHow Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Jak wypalic plik SVCD, zeby dzialal na odtwarzaczach DVD ?? pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Normalnie. Wystarczy Nero i nagranie płyty jako SVCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 nooo jezlei twoje dvd obluguje svcd, to po rpsotu w nero wypal svcd...... nad czym sioe tu zastanawiac?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ludzie moi kochani :] no rzecz, ze to nie moje DVD :) i dla tego milego posiadacza mam nagrac plytke. Domyslam sie, ze mam dac VideoCD lub SUPER VIDEO CD w nero. Wybralem Super Video. Powiedzcie mi gdzie teraz mam przegrac film? Np. mam film w avi, czy nero mi go zamieni na svcd? Tylko gdzie do diabla mam go wrzucic :) w ktory katalog? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ghhhh helpa juz przeczytalem w nero i zaczynam jarzyc :) tylko mi powiedzcie, czy nero zamieni np. divx'a na takiego svcd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 ooo jasna grzybnia : zaczalem przerzucac film w divx : i wyskoczylo mi ,ze nie moze convertowac. Moze znacie jakies progzy, ktore to zrobia za mnie zasada przeciagnac dac encode poczekac, wypalic, gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 virtual dub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 www.google.com wpisz avi2vcd znajdziesz mnustwo dar,mowego softu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 wypalanie svcd & vcd www.cdrinfo.pl/cdr/porady/howto/index.php?sm=nero/vcd a o konwersji divx -> svcd poszukaj na www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 I'll check it :) jeszcze napisy bede musial podmontowac, ale juz na cdrinfo znalazlem. zrobie potem topic do faq na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 I'll check it :) jeszcze napisy bede musial podmontowac, ale juz na cdrinfo znalazlem. zrobie potem topic do faq na ten temat bede czekał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Bardzo dobra stronka na ten temat http://www.vcd.friko.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Zeby w NERO wypalic SVCD czeba miec specjalne kodeki, ktore oczywiscie sa do zakupu na stronie nero.com. ale na p2p mozna je znalezc. A zebynagrac DivX na (S)VCD to lepiej go konwertuj w jakims innym programie i dopiero tak przygotowany plik mpeg przeciagnij do nero bo jak nero to bedzie kompresowal to moga rozne dziwne rzeczy wyskoczyc np. obrocony dogory nogami obraz, przesuniety dzwiek... wiecej znajdziesz na forum.cdrinfo.pl [kto szuka nie bladzi] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...