MasheX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Nie niezwroce kasy, moja sugestia z mnoznikami byla dodatkowa porada. Jak sie cos stanie po przez overcklocking to nieuznaje gwarancji. Nieraz to sam robilem bo mialem kiedyś TUSL2. Wole to sam zrobic i nie ryzykowac. na gwarancji mi nie zalezy, wazne dla mnie jest tylko to aby dzialal jak go otrzymam. a naprawde chcialbymn otrzymac celerona z odblokowanymn mnoznikiem - caly 'swiatek' overclockerow by mi zazdroscil :) gostek sie miga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Jednym słowem....LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Niezle , poprosto :lol: , a tak pozatym temat raczej na osla , albo to NIE DO WIARY na TVN ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 :) swiatek. Ja jednak niedam gwarancji na to ze bedzie panu chodzil na 1,3GHz prosze sprobowac ja mysle ze bedzie. Procesor wysylam dzis. Jezeli ma pan jeszcze jakies pytania prosze pisac. Dojdzie do pana w srode. he, Czyli jednak pisze Pan o rzeczach ktorych niejest pewien, bo jak by bylo inaczej to zagwarantowal by mi Pan to ze mnoznik bedzie odblokowany ;) natomiast jesli przyjdzie odblokowany to chetnie doplace 1000zl za kazda kolejna odblokowana(mnoznik) sztuke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Powiem panu ze jestem pewien ale niebede kontynuowal rozmowy zostanmy przy pana wersji ze sie nie da :). narazie koniec konwersacji, ciag dalszy jak otrzymam proca i okaze sie zablokowany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Ładny h..j z kolesia...Popierdól go i nie płac za proca , bedziesz mieć za friko :) jeśli jest wogóle sprawny ! Kolo ma najeb....ne w deklu i jakiegos osła szuka..! qrwa a moze to jest DAVID COPPERFIELD !! :) HAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 mashex---Jaja ! to nie tualatim !! tylko iluzja hahahahahahhahahha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 nieplacic za proca? po1 wysylka za pobraniem po2 nie jestem zlodziejem, to ze typ sie niezna i gada goopoty nieznaczy ze wysle mi zlego proca :D ;) typ ma 68komentarzy za normalny sprzet wiec raczej wysle to co pisal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Hmmmm niema co siak kłucić :wink: Ja stawiam, że to pewnie jakies jaja, może to amd z tualatinowskim aluminium na jądrze :lol: i kolo ma tualatinka z odblokowanym mnoznikiem! :lol: Mashex! Przetestuj kolesia, powiedz mu że chcesz zobaczyć screena np. celerona tualatina 1200mhz przetaktowanego powyżej 1800mhz, ale tak solidnie! Jeśli ci kolo przyśle to oczym mówi to tzra będzie wytragac wiedze na ten temat! Ciekaw jestem jaka by Celerony zrobiły furore jakby sie dało mnozniki odblokowywać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Skoro ma 68 komentarzy to co on odpiernicza ?? hmmm...?? Wydaje mi sie ze jakby sie nieznał to by nie walił takich bzdet !, no nie ? ....pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Spytajcie sie czy moze zrobi mi z 17`->19`. Bardzo mi zalezy, a moze dolutuje mi troche cache`u i bede miec odswiezanie przy 1024*768 200 Hz ? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zapytaj czy zamienia wode mineralna w pivko, jak tak to go na zlot trzeba bedzie brac kazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 eeeee i zapytajcie sie czy zamieni mi zepsuty cdrom 32x na jakąś fajną laske :P ale zeby miala odblokowaną ... no wiecie co huauhauhuhauhah ;] SIMLOCKA ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 eeeee i zapytajcie sie czy zamieni mi zepsuty cdrom 32x na jakąś fajną laske :P ale zeby miala odblokowaną ... no wiecie co huauhauhuhauhah ;] SIMLOCKA ;]:lol: :lol: hahha to chyba mu bedzię trudniej zamienić, ale kto wie :lol: może prowadzi jeszcze jakiś koncik samotnych serc :lol: Ja oddam nawet 52x na laske z z.a.j.e.b.i.s.t.ą obudową :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 proca dostalem ;) sprawnego :D narazie lata na 12x133@1.6V prime steable - poku co :D na 1.5V zwis byl a na 1.6 lata ;] co ciekawe mnoznik zablokowany :lol: heheheheheh :D kto chce namiary do Niego? mam adres sklepu w ktorym pracuje i jego imie.nazwisko.. oficjalnie nie podam.. co najwyzej na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Kurcze. Szkoda mi takich ludzi... Ale panie KGB, niech pan weźmie ze sobą dyktafonik lub coś czym można zarejestrować fonie. A potem umieści się na servie i każfy bedzie mogł się śmiać z tego gostka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Hmmmm niema co siak kłucić :wink: Ja stawiam, że to pewnie jakies jaja, może to amd z tualatinowskim aluminium na jądrze :lol: i kolo ma tualatinka z odblokowanym mnoznikiem! :lol: Mashex! Przetestuj kolesia, powiedz mu że chcesz zobaczyć screena np. celerona tualatina 1200mhz przetaktowanego powyżej 1800mhz, ale tak solidnie! Jeśli ci kolo przyśle to oczym mówi to tzra będzie wytragac wiedze na ten temat! Ciekaw jestem jaka by Celerony zrobiły furore jakby sie dało mnozniki odblokowywać :wink: boze ja osiagnalem bariere 1.3GHz @ 1.8GHz a z pelcikiem to nawet i 1.9GHz jest do zrobienia wiec nie wiem w czym problem :) :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Mam nadzieje ze ktoś sie wybierze do tego sklepu i bedzie dalej wesoło... AKa>>> dyktafonik to spoko pomysł... :-) P.S. Brakuje takich ludzi na forum... bo co jakiś czas jakiś zwałowy topic by sie przydał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Ja ci odblokuje mnoznik..,,tylko niewiem gdzie polozyłem młotek i przecinak :D hahahahahahahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Boze przestancie juz nawijac :P Wiadomo, ze koles bajkopisarz i nie ma sie co podniecac. Podkolorowal troche, a ze trafil na kolesia obeznanego troche w temacie to sie troszke zakracil i tyle. Widzialem jeszcze lepszych lajerow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Podaj namiary to mu wyśle Bartaka aby podniósł mi cache...a może odrazu doprawi w nim dodatkowe 32 bit`y, albo 128 tak na przyszłość ;) PS.Ciekawe jak on przerabia AB3200 na AB6400 :D PSS.I przy okazji gratisowo w myszce zamiast 800dpi zmoduje ją na 1200 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Ale Wy amatorzy jestescie :) koles to przeciez prawdziwy mastaha i to wszystko to prawda 8) :lol: A tak na powaznie to jedyne w co jestem w stanie uwierzyc t ow naprawe IBM'a (sam mam takiego i wiem jak te BB sie usuwa) Koles cos gdzies uslyzal, i to nawet dobrze , ale za duzo od siebie dodal. Chodzi tylko i wylacznie zapewne o soft ktory jest uzywany przez IBM i potrafi zmusic te dyski do wytworzenia na calej dlugosci talerza silnego pola magnetycznego ktore przywraca nieraz dziury w powierzchni magnetycznej dysku. I wcale nie jest to jakis mega sekret, wystarczy troszke poszukac na necie info na ten temat 8) Koles pewnei cos uslyszal ale zapomnial w jakim kosciele :) Ciekaw jestem czy z innymi dyskami jest taka samo i czy tez moze jest do nich taki soft. ja znam akurat taka metode i wiem ze jest praktykowana w serwisach. Moze on zrobil mega elektromagnes na polprzewodnikach i teraz testuje na nim dyski :D:D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Jak tak gostek będzie wytwarzał pola magnetyczne na twardzielu to mu rozrusznik serca siądzie i przeszczep w mózgu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...