Skocz do zawartości
sliqe

Jakie łącze na serwer

Rekomendowane odpowiedzi

A co mają idiotyczne odpowiedzi do normalnych pytań? - Nie Paranoik ?

Pieniędzy jakieś 800 zł na miesiąc i w razie przypływu ludzi bedzie rosło w siłe łącze :)

Ps. Jaęsli ktoś jest chętny to już można zamówienie składać na serwer : ) Serwer będzie miał wszystkie potrzebne rzeczy potrzebne dla stronek i innych userów :)

200/250/300 ( musze pomyśleć nad tym jeszcze ) MB na serwerze - 100 zł za rok . Wydaje mi sie , że będzie to najniższa stawka za tak pojemny serwer za taką kase :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sl!qe: chyba idiotycznych i kretyńskich pytań. Tak samo jak zapytać: 'Potrzebuję samochodu. Jaki kupić?'. Może byś sprecyzował na ile osób ma być to łącze, jakimi funduszami dysponujecie, jakie macie wymagania, czy potrzebne wam stałe ip, możliwość podpięcia revdns'a? Więc twoje pytanie raczej było idiotyczne a moja odpowiedź konsekwencją tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sl!qe: sory ze spytam.. ale ile masz lat? Bo nie wydaje mi sie abyś myslał już racjonalnie ;)

Odp raranoika była dobra.. 100Mbitww to full wypas a ze nei podajesz zadnych szczegołew to twoje pytanie mozna uzna za kretynskie :/

ZA 800 zł? Wykup DLSa 1 Mbtowego.. bo na dzierzawione już nie starczy ;) Tylko pomysleć jak to tobie bedzie smigac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rumun_666 brawo :D:D:D wygrałeś lizaka za 10 gr :D:D-odbiór osobisty w Cze-wie :D

Co do sl!qe to zgadzam się z Paranoikiem i Jackiem - Chyba nie przeczytałeś faq pt."Jak mądrze zadawać pytania" <lol>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok przyjąłem opiernicz ;)

Zadam pytanie ponownie raczej poprawnie ;)

OTO ONE >>> > >> >> Ile MB łącza minimalnie potrzeba na 100 userów na serwer ? Pieniądze jakimi dysponuje to około 800~~1000 zł na miesiąc ( UWZGLDNIĆ TRZEBA TO , Że niezawsze wszyscy będa na raz ( Słyszeliście ile może ma kosztować to NEO 1Mb ? ))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trudno mi określić co te osoby będa robić , będzie to serwer na 250 mb konta gdzie część bedzi echciała tam trzymać tylko bazy danych na strony etc. : ) A jak 250 zł to moze zainwestować w 4 neo ? Czy jest to w ogóle realne i czy będzie sie opłacało ... bo jak to bedzie neo+2 to do [gluteus maximus] z taką robotą ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi