jaan Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 hmm mam kupca na swoja grafe za 370 pln i nie wiem czy nie zamienic przypadkiem na tego radka za 545pln w sumie doplacilbym tylko 170 pln co wy na to? ja jestem raczej za :) wlasnie ja tez sie napalilem na nia , tez jestem za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Kurde, fajna karta, ale to 64mb wydaje i sie troche za mało. Też chce kupić karte i myśle nad tym i o FX'ie 5600(n/u). Co brać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Za tego FXa wg mnei nie opłaca się brać. Myślę że wolałbym 9600Pro z jakimś 128MB tylko dobrze podkręcalnego. Albo 9600XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 hmm mam kupca na swoja grafe za 370 pln i nie wiem czy nie zamienic przypadkiem na tego radka za 545pln w sumie doplacilbym tylko 170 pln co wy na to? ja jestem raczej za :) ceny Ti4200 poszly ostatnio lekko w gore, wiec rodzi sie pytanie czy nie jest to najlepszy czas by je opchnac i nie wiele na tym stracic. Sam mysle o zakupie Radka 9600 XT albo Herca 9800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Mi się wydaje że się nie opłaca wymieniać, chyba że zależy ci na wydajności w DX9, ale tak to jest ta sama wydajność. Ja bym nie wymieniał. To moje stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 w siriusie sa karty Gigabyta za 530pln w barwkompie sa te same radeony co w komputroniku tylko ze po 533pln :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a co powiecie o nowej ofercie Barwkompa maja radki 9500 na jakies 550 zl ladny opis do tego ale zadnego zdjecia wydaja sie bardziej atrakcyjne bo 9600xt nie ma sensu kupowac do od 9600pro niczym(prawie) sie nie rozni - ja w tym miesiacu tez kupuje i mysle nad 9500 najlepiej pro albo 9600 ale juz cenu tu ida troche w gore na pewno fx nie wezme!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazar Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 witam! nie wie ktos gdzie jeszcze moge dostac radka 9500 z 128 mb pamieci, zdolnego do przerobienia na 9700? wiem ze jest to raczej nierealne ale moze sie uda. Czekam na pomoc! pozdrowionka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a bo 9600xt nie ma sensu kupowac do od 9600pro niczym(prawie) sie nie rozni - !!!! czy aby na pewno :lol: ??? niczym poza lepszą wydajnoscią :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 to prawda te nowe ati 9600 XT to nie stare okrojone 9600 co wprowadzili zaraz po wucofaniu 9500 .To sa karty jzu duzo lepsze doruwnujace 9500PRO ale jeszcze sa za nimi w tyle nei wiele ale sa:) szczegolowy opis samej karty oraz testow i porownania znajdziesz na www.benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 A co powiecie na to:? http://www.arest.com.pl/showtowar.php?ID=724 Wygląda na radeona 9500 modowalnego na 9700pro i to w jakiej cenie!!! NO chyba że coś przeoczyłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 taa faktycznie bardzo kuszaco wyglada ja tam nie wiem ale moze ktos inny... ale 9600tx od 9600pro w wydajnosci to ma minimalna przewage wiec moim zdaniem nie warto tez szukam jakiegos przyzwoitego 9500 (pro) ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ale 9600tx od 9600pro w wydajnosci to ma minimalna przewage wiec moim zdaniem nie warto tez szukam jakiegos przyzwoitego 9500 (pro) ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 chyba niedlugo przejde sie do poznania do barwkompa i jak sie da to wybiore sobie r9500 z pamieciami 3.0 a jak nie to i tak go kupie :) http://www.arest.com.pl/showtowar.php?ID=724 ta pozycja nie wydaje mi sie warta doplacania ok 200 zl za wiecej ramu na 256 bitach jak myslicie? LPC - swietny wykres! zero watpliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Chyba wezme tego R9500@pro za 725zł. Bardzo opłacalny, da sie przecież przerobić na 9800(bo są sprawdzone odblokowane potoki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 A nie na 9700?Albo 9700pro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Na sirius.pl był artykuł Radeon Reaktywacja. W RivaTunerze przerabiali r9500(256bit) na 9800. Karta wyprzedzała, nieznacznie, ale jednak R9700Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 wlasnie sprzedalem dzisiaj to co mam w podpisie i na gwalt musze kupic nowa grafe ale nie wiem ktora z radeonow 9500 ma najwieksze szanse na przepeobke, z tego co widze to odblokowywane sa z pamieci Infineno i Hynix i to zarowno 3ns i 3,3ns :? na allegro sa nowe Hercy 9500@9500pro ale za 749pln troche duzo bo planowalem kupic cos w granicach 550pln ale nie wiem na co patzrec podczas kupowania "niepewniego" radeona 9500 z barwkompu lub benchmrak.pl :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 a ja zaryzykuje z barwkompa kupic. tylko pytaine - czy moge ja zwrocic bez problemow jesli mi cos nie spasuje ( nie bedzie sie modowac? ) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Tak , w sklepach internetowych mozna zwracac towar do 10 dni od daty zakupu bez podania przyczyny ( z tego co pamietam ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 to super . jutro chyba złorze zamuwienie. moze ktos chce kupic HERCA 8500 ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 jak kupisz z barwkompu to od razu daj znac w tym topicu wydaje mi sie ze to bedzie niezla karta - a jak potoki nie beda dzialac to i tak niezle wymiata! a co z ta propozycja? http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5418&sid=1 czyzby kolejna karta tej kategorii?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 ja se poczekam na karte która warto kupic bo teraz nie ma nic sennsownego na rynku a czas pokaze jakie beda wymagania w nowym roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulises Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 pewnie tak , ale jest na telefon :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 od rana siedze i przegladam testy kart i mw wniosek jest taki ze zrobilem bardzo duzy blad sprzedajac tego gf4 ti bo ten radek 9500 to jakas porazka chyba ze radeon 9500pro to jest szybszy (i to zalezy w ktorych grach) tazke jako ze nie lubie przesiadac sie z lepszego na gorsze to posotaje mi radeon 9500pro lub ten z 100% pewnoscia na odblokowanie 4 dodatkowych potokow TUTAJ macie fajny test, po przeczytaniu ktorego zaczalem tesknic za swoim Gf4 ti 4200 :cry: :? Update: Ten Arest.pl to sklep czy hurtownia, mozna tam normalnie kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 twierdzisz zr ti 4200 jest lepsze od radka 9500??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a jak ma sie 64 mb ramu na karcie? teraz to juz sie robi malo - a duza jest roznica w grach jak sie ma 128? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 to zalezy jesli bardziej wymagajaca gra to jest roznica ale naprawde nie jest to roznica wielka wbrew pozorom raczej bys nie zobaczyl golym okiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eleska Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Jak nie grasz w rozdzielczosciach typu 1600x1200 to 128 czy 256 ramu na karcie sie nie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 a co z ta propozycja? http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5418&sid=1 Pisałem do nich już tydzień temu w sprawie tej karty i dostałem prawie natychmiastową odpowiedz że tej karty nie posiadaja i raczej juz posiadac nie bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...