Skocz do zawartości
Dares

Radki 9500 w sklep.benchmark.pl !!!

Rekomendowane odpowiedzi

hmm mam kupca na swoja grafe za 370 pln i nie wiem czy nie zamienic przypadkiem na tego radka za 545pln w sumie doplacilbym tylko 170 pln co wy na to? ja jestem raczej za :)

wlasnie ja tez sie napalilem na nia , tez jestem za :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm mam kupca na swoja grafe za 370 pln i nie wiem czy nie zamienic przypadkiem na tego radka za 545pln w sumie doplacilbym tylko 170 pln co wy na to? ja jestem raczej za :)

ceny Ti4200 poszly ostatnio lekko w gore, wiec rodzi sie pytanie czy nie jest to najlepszy czas by je opchnac i nie wiele na tym stracic. Sam mysle o zakupie Radka 9600 XT albo Herca 9800

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co powiecie o nowej ofercie Barwkompa

maja radki 9500 na jakies 550 zl

ladny opis do tego ale zadnego zdjecia

wydaja sie bardziej atrakcyjne

bo 9600xt nie ma sensu kupowac do od 9600pro niczym(prawie) sie nie rozni - ja w tym miesiacu tez kupuje i mysle nad 9500 najlepiej pro albo 9600 ale juz cenu tu ida troche w gore

na pewno fx nie wezme!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to prawda te nowe ati 9600 XT to nie stare okrojone 9600 co wprowadzili zaraz po wucofaniu 9500 .To sa karty jzu duzo lepsze doruwnujace 9500PRO ale jeszcze sa za nimi w tyle nei wiele ale sa:) szczegolowy opis samej karty oraz testow i porownania znajdziesz na www.benchmark.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba niedlugo przejde sie do poznania do barwkompa i jak sie da to wybiore sobie r9500 z pamieciami 3.0 a jak nie to i tak go kupie :)

http://www.arest.com.pl/showtowar.php?ID=724

ta pozycja nie wydaje mi sie warta doplacania ok 200 zl za wiecej ramu na 256 bitach

jak myslicie?

LPC - swietny wykres! zero watpliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie sprzedalem dzisiaj to co mam w podpisie i na gwalt musze kupic nowa grafe ale nie wiem ktora z radeonow 9500 ma najwieksze szanse na przepeobke, z tego co widze to odblokowywane sa z pamieci Infineno i Hynix i to zarowno 3ns i 3,3ns :?

na allegro sa nowe Hercy 9500@9500pro ale za 749pln troche duzo bo planowalem kupic cos w granicach 550pln ale nie wiem na co patzrec podczas kupowania "niepewniego" radeona 9500 z barwkompu lub benchmrak.pl :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kupisz z barwkompu to od razu daj znac w tym topicu

wydaje mi sie ze to bedzie niezla karta - a jak potoki nie beda dzialac to i tak niezle wymiata!

a co z ta propozycja?

http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5418&sid=1

czyzby kolejna karta tej kategorii??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od rana siedze i przegladam testy kart i mw wniosek jest taki ze zrobilem bardzo duzy blad sprzedajac tego gf4 ti bo ten radek 9500 to jakas porazka chyba ze radeon 9500pro to jest szybszy (i to zalezy w ktorych grach) tazke jako ze nie lubie przesiadac sie z lepszego na gorsze to posotaje mi radeon 9500pro lub ten z 100% pewnoscia na odblokowanie 4 dodatkowych potokow

TUTAJ macie fajny test, po przeczytaniu ktorego zaczalem tesknic za swoim Gf4 ti 4200 :cry: :?

Update:

Ten Arest.pl to sklep czy hurtownia, mozna tam normalnie kupic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi