qbass Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Wiec mam sobie live set zajmuje ok 140 mega i chialbym poprostu go podzielic. Jakim programem moge to zrobic. Szukałem ale nic nie znalazlem. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 nei wiem czy istnieje cos do dzielenia mp3 , ale mozna ja zdekompresowac do wav , podzielic (tu raczej nie ma problemu z programami tyko trza troszke poszukac) i potem osobne kawalki skompresowac do mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 UUU czyli sporo roboty :( ma ktos jakies inne pomysły pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Moze CoolEdit 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Moze WaveLab - osobiscie polecam, jako jeden z najlepszych edytorow audio. Obsluguje pliki MP3, ale nie wiem, czy przed obrobka nie przerabia na WAV'a... Do tego zawiera tez opcje Fade-In oraz Fade-Out, co moze byc w twoim przypadku przydatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 :P po prostu zostan rzeznikiem :lol: http://www.smart.icenter.pl/mp3/download.htm bardzo fajny programik (do dzielenia, wydzielania, wywalania ciszy ...) i na dodatek polski - nic nie musisz zamieniac w WAV, dzialasz na czystym pliku MP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuchras Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 mp3DirectCut http://www.rz.uni-frankfurt.de/~pesch/ Polecam, maly (zip 90 kb) i szybki 8) No i nie trzeba instalowac :) Co to za secik :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...