a_n_y Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 jakiego Canona a300; a40 , a60 czy moze innego wybrac, kolega prosil mnie zeby sie czegos dowiedzial bo che kupic cos wlasnie z tej pułki, prosze doradzcie (a niestety allegro odpada) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 A300 jest o tyle lepszy od A40 i A60 ze ma 3,34 (3,14 efektywnie) mpix a nie 2,11 (1,92 efektywnie) mpix za to nie ma 3 krotnego zoomu optycznego ktorym dysponuja te dwa. A300 tez pewnie lepiej zrobisz makro o ile na tym Ci zalezy (od 5 cm) Ja bym polecal A70 (przykladowe fotki na dpreview), ktory jest połączeniem zoomu A60 i rozdzielczości A300. Z tych 3 odradzalbym raczej A40 Canon http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/ warto tu poczytac opinie (Read opinions/reviews) tu natomiast gallerie, niestety jest tylko A70, ale warto obejrzec aby sie do niego przekonać :-) http://www.dpreview.com/gallery/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Witam! ja mam A60, dlugo sie zastanawialem nad wyborem cyfrowki, ale po wielu pozytywnych opiniach i znakomitemu stosunkowi cena/jakosc/wyposarzenie doszedlem do wniosku, ze na moje domowe potrzeby to najlepszy aparat w tej cenie :) goraco polecam... fotki maja naprawde dobra jakosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 mam jeszcze jedno pytanie jak te aparaty radza sobie w slabym swietle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 o tutaj jest cos o Canonach http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52777&start=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonRedboX Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 Witam! chodzi Ci o zdjecia bez lampy czy z lampa? mniemam, ze bez lampy, to A60 nawet niezle sobie rdzi, ale to zalezy od zrodla swiatla i jego polozenia. jesli chodzi o fotosy z lampa, to zrobilem fotke w calkowitych ciemnosciach i wyszla bardzo dobrze, lampa swietnie zadzialala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 mam od dzisiaj A60 i jest naprawde ok, rok temu bawilem sie Hp325 no i nie mam porownania ale zrobilem na razie kolo 60 zdjec wiec nie wypowiem sie konstruktywnie jeszcze (po tylu fotkach padly mi baterie bo wszystkie byly robione z flashem ale mam aku :) ) a no i zoom optyczny to fajna sprawa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 zoom fajna sprawa, matryca 3,1 tesz ciekawe co wybieze moj kumpel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ok - podłącze się z pytaniem, żeby nie śmiecić; ma juz ktoś canona A80 ? jakie opinie ? czy warto dopłacić róznicę do A70 ? miałem qpić coś z innej półki cenowej ale zycie mnie bezlitośnie zweryfikowało :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...