mich Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 orientuje sie ktos czy jest spolszczenie do virtualdub jak tak to prosze o jakis adresy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 A co tam spolszczać trzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 ja sie pytam czy wogole jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Napewno jest wersja polska bo sam taka mam. Ale jest to stara wersja, chyba 1.3a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Pobierznie przejechalem google i nic nie znalazlem wiec chyba nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Jest, a jesli ktos chce to niech da znac to wysle na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja jestem chetny na polskia wersje do 1.5.10 podaj link z ktorego moge go sciagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Niestety linka nie podam bo sciagnolem program juz jakis czas temu i nie pamietam adresu. Jak chcesz to podaj adres to ci go przesle ( spakowany zajmuje 700KB). Aha wersja ktora mam to jest 1.3a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...