Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 No to Piotrek_1983 ja też szczerze ci powiem- kij ci w oko złamasie :twisted: Ja też cię nie lubię gnoju :) 8)Bez takich haseł !!!! Umotywuj swoją wypowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Freddie Mercury (Queen) John Lee Cooper B.B. King Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 O, zapomnialem, o Bobie Marleyu. A tak na marginesie, to kazdy slucha takiej muzyki jak lubi. nawet jesli innemu wydaj sie to dziwne. Jesli jestes "Metalowcem", ktory uwaza, ze np. Hip Hop jest do kitu, to wyobraz sobie, ze taki "HipHopowiec" czuje to samo do metalu. I tak samo twardo mysli ze ma racje. poza tym, nie podobaja mis ie podzialy "Metalowiec" "hiphopowiec". Ja z muzyka mialem zawsze do czynienia. Moj ulubiony zespol Queen pierwszy raz uslyszalem w wieku 6 lat. Pierwsza kasete dostalem na 7 urodziny. Słucham ich do teraz, a mam 16 lat. Lecz to nie przeszkadza mi w sluchaniu Hip Hopu, Bluesa i Reggae. Mam chwile gdy chce posluchac jednego lub drugiego wykonawcy. Troche sie zamotalem, ale ja tak zawsze, Nie mam talentu do pisania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: ja podziwiam cale zespoly, a nie wokalistow, bo wokalista sam muzyki nie tworzy. wymienie tu cztery podziwiane zespoly: - Linkin Park - KoRn - P.O.D - System of a Down Drugi i czwarty owszem :) Ale pierwszy i piąty taki sobie - psują się głównie przez rapowanie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: ja podziwiam cale zespoly, a nie wokalistow, bo wokalista sam muzyki nie tworzy. wymienie tu cztery podziwiane zespoly: - Linkin Park - KoRn - P.O.D - System of a Down Drugi i czwarty owszem :) Ale pierwszy i piąty taki sobie - psują się głównie przez rapowanie :/ :arrow: Lisek, ja tu piatego nie podawalem 8) a co do Linkin'a i P.O.D, to kazdy moze wyrazic swoje zdanie, a mi tam rapowanie nie przeszkadza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Massive attack Depeche mode Prodigy Tricky Moby Roni Size The Chemical Brothers i wiele wiele innych wykonawców .... i raczej mam otwartą nature na inne rodzaje muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: Lisek, ja tu piatego nie podawalem 8) a co do Linkin'a i P.O.D, to kazdy moze wyrazic swoje zdanie, a mi tam rapowanie nie przeszkadza... No tak, znow mi sie palce pomyliły :-)) A co do P.O.D. to podoba mi się "Youth Of The Nation", reszta to taka... komercyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 :arrow: Lisek, ja tu piatego nie podawalem 8) a co do Linkin'a i P.O.D, to kazdy moze wyrazic swoje zdanie, a mi tam rapowanie nie przeszkadza... No tak, znow mi sie palce pomyliły :-)) A co do P.O.D. to podoba mi się "Youth Of The Nation", reszta to taka... komercyjna. :arrow: komercyjna - ... to daje mi duzo do myslenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiU Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Dimmu Borgir, Emperor, Lux Occulta, KAT, Type O Negative, Kult, Iron Maiden, Black Sabbath, Queen..... Czasami mrocznie, czasami lżej, zawsze rockowo (lub metalowo).... ....a techno?.... słuchałem kiedyś (daaawno temu) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiU Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 No i nie wzgardze tez starym, polskim punkiem.... Sedes, Hurt, Defekt Muzgó, Dezerter, Smar SW, Zielone Żabki :) A i _starego_ Big Cyca lubie czasem posłuchać (Wojna Plemników rulz) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 B.B. King z shacoonq dla tego czlowieka nie wymienilem go 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Glenn Danzig David Coverdale Ian Gillan Ozzy Osbourne Niekoniecznie w tej kolejnosci ktora podalem. I duzo innych wokalistow ktorych nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Massive attack Depeche mode Prodigy Tricky Moby Roni Size The Chemical Brothers i wiele wiele innych wykonawców .... i raczej mam otwartą nature na inne rodzaje muzyki. Nie będę ukrywać, że jestem fanem Depeche Mode :D Lubię także zespoły jakie tu kolega wymienił i wiele innych... :) No oprócz Roni Size bo tego nawet nie znam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...