$l@ven Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Ahh, przypomnialem sobie te czasy jak to mialem Playstation1. Kupilem je, 2 lata przed, zanim dostalem Celerona 433 (z poprzedniego kompa zostala mi tylko stacja dyskietek i monitor :P ). Ta konsole sprzedalem, aby kupic sobie 128ram'u (teraz zaluje....). To byly czasy, ale ja nie o tym... Co mozna zrobic, aby z PC zrobic konsole. Chodzi mi tu rowniez o sprawy wizualne - Trzeba napewno sie zaopatrzyc w PAD'a. Kupowac pada Logitecha, czy orginalny Sony, ktory zostanie podlaczony przez przejsciowke? Pamietam, te czasy jak sie w crasha gralo, czy w tekkena z kumplami. Jak to wszystko wyglada z Emulatorami i jak wpolpracuje z padem? Poprzez wyjscie TV wygladalo by to jakos normlanie? Jakie jeszcze klasyki gralo sie na PSX? Jakie gry najlepsze do zabawy z przyjaciolmi? Tylko nie mowcie mi zebym kupil konsole :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 kup sobei konsole :twisted: hehehe, nic Ci nie zastapi PS nawet PSONE uwierz mi, konsole rulez jak ktos chce grac :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 ja tam wolalem dreamcasta : soul calibur , dead or alive 2 , shenmue 1/2 , RE : code veronica szkoda, ze na pieca nie wyszly te tytuly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Do emulacji używam ePSXe(wszystkie informacje jak uruchomić, sam program itd. znajdziesz na emu.makii.pl), szczegóły na maksa rozdzielczość o jakiej PSX mogło marzyć :wink: i gram: albo przez wyjście TV(polecam-dzieki lepszej grafice Kick ass!), ew. monitor. Pada mam kijowego, ale bardzo mi to nie przeszkadza-przejdź się gdzieś pooglądaj, popytaj, potestuj. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 15 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2003 Proste, kup Xboxa.........lolololol :lol: :lol: :lol: (sorra ale nie moglem sie powstrzymac......hyhyhyhyhy) A tak na powanie to mozna emulowac "szaraka" na piecu ale szczerze mowiac to juz nie ten klimat. Lepiej pozyczyc od ziomala PSX i przyponiec sobie tamte dni :). Co do klasykow to mozna by wymieniac i wymieniac, nikt Ci dokladnie nie powiem co bo gusta sa rozne. Najlepiej wbij sie na jakas strone w grami do PSX i poczytaj lub poszukaj jakis rankingow. Powodzenia :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Jakie jeszcze klasyki gralo sie na PSX?Syphon Filter 1, 2, 3... Co do tematu - to zalatwic jakis dobry emulator i przede wszystkim dobrego pada. Osobiscie polecam zestaw PSX Dual Shock + przejsciowka USB. Dziala 12 przyciskow, analogi oraz wibracje. Koszt to 150PLN lub 200 z Dual Shock 2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 A jezeli bylbym slonny kupic odtwarzacz DVD, w tym celu PS2, to czy jakies ubytki w odwtwarzaniu filmow, dzwiekow, beda zauwazalne w porownaniu do normalnego odtwarzacza DVD ? Mhn..moze jakiegos konkursu poszukam, gdzie mozna wygrac PS2 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 16 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2003 Mysle ze jest to calkiem dobry wybor. Sam uzywalem przez 2 latka PS2 do grania i ogladania filmow. Do PS2 dokupisz jeszcze pilota i masz calkiem fajny odtwarzacz DVD, co prawda Xpudlo ma chyba AC3 ale mi to nie przeszkadzalo. Ja bym bral :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...