ra-v Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 hmmm, sam nie wiem czy sie cieszyć czy nie nie zrozumieałem z tego tekstu zbyt dużo... Gdyby ktoś kto zna niemiecki byłby tak miły i przetłumaczył (trche sie uczyłem ale na niskim poziomie) Wie MTG aus gut Unterrichteten Kreisen bereits letzte Woche erfuhr wird der Nachfolger des Kassenschlagers "Mafia" noch dieses Jahr Herauskommen. Wie uns Mitgeteilt wurde dürfte es ein Grafikhammer werden der revolutionäre Details enthält. Ein kleines Manko gibt es Allerdings, das Spiel Welches den namen "Legenden der Mafia" tragen soll kommt nur für die Playstation3 und die X-Box 360 auf den markt. Eine PC Version ist nicht geplant. Wir halten euch auf dem laufenden. EDIT: Liebe User, dies war ein gelungender Aprilscherz. Bitte nicht böse sein. mfg das11gebot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Eine PC Version ist nicht geplant. ta czesc wypowiedzi... zdaje sie przekreslac szanse na to, iz gra pojawi sie na PC... wielka szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 dobra własnie sie skapnąłem że to był kwietniowy żart... moja wina na górze stronki było translate to english i wtedy sie pokapowałem... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Czy od kwietnia cos sie wyjasnilo w kwestji MAFII 2 ? Chociaz co ja pytam. Gdyby chociaz jeden screen wyszedl to moj komp poinformuje mnie o tym sms`em ;) A tak sobie napisalem z tesknoty do M2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 14 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2006 Wczoraj z nowu zainstalowałem sobie 1... jestem uzależniony od tej gry :) wrzuciłem sobie auta z lat 60-85 i mam coś innego, bo lata 30 juz mi się znudziły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Póki co nic nie słychac na temat Mafii 2 :cry: a szkoda bo mogło coś z tego wyjść :wink: Coś w tym topicu kiedyś było pisane że Mafie 2 zastępuje Ojciec Chrzestny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 To niech sobie innego zastepce znajda ;) zreszta dziwi mnie postawa tej czeskiej firmy, wiele osob czeka na II czesc a tu ani widu ani slychu, a oni sami chyba nawet zaprzeczyli i napisali, ze mafii 2 raczej nie bedzie (?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 A czy przypadkiem ta firma nie upadła?? Coś mi sie obiło o uszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 :( :( Biedna mafia 2 :( : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) A czy przypadkiem ta firma nie upadła?? Coś mi sie obiło o uszy :wink:Nawet jakby upadla to nic nie stoi na przeszkodzie aby tworcy zloili jeszcze troche kasy na odsprzedazy licencji/pomyslu co do cz. 2 Pieniadze potrafia zalatwic wszystko i gdyby taki Ubisoft mial sie wziac za gierke ja bylbym zadowolony. Tutaj jeszcz takie dosc stare info. Ja to czytam z wielkim przymruzeniem oka http://vito567.webpark.pl/mafia2.htm Edytowane 15 Października 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Jeśli firma upadła czyli zbankrutowała to pieniądze mogą iść chyba tylko na pokrycie części długów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 wiecie co?? mafię naprawde robią i tutaj znajdziecie cos http://mafia.scorpions.cz/index.php?clanek=182 i na tej stronce znajdziecie duzo o mafii 2 poczytajcie moze to na serio takie bedzie ?? odpiszcie :) poczytajcie sobie wszysto o mafii 2 moze to na serio bedzie taka mafia 2?? fajna bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 nie ma tam nic co wskazywało by na to, że gra jest tworzona, co więcej data newsów jest z 2006 roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 jak nie ma ja jest na tej stronce co dalem na gorze tak pisze mafia 2 nie?? to wcisnij to i cie sie pojawi tekst czeski i przezytaj to sobbie tam pisze tak to urywka: ""Ano, pracujeme na tom". to jaest juz znak i tak jeszcze wcisnij sobie Fake Scenerry Boxarty Wallpapery Spekulacje Redakce i przeczytaj to sobie wszystko i poogladaj napewno cos znajdziesz.... a jesli codzi o ten cytat na gorze to oznacza cos takiego:" Ano pracujemy na tom " czyli znaczy ze pracuja naad mafia 2... poprzegladaj sobie wszystko dokladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Jak dla mnie to jakaś paranoja żeby nie było Mafia2. Już takie beznadziejne gierki mają kolejne części, a tu tak popularna i wyjątkowa gierca nie ma kontynuacji... nie wiem jak Wy ale mi się to w głowie nie mieści. No to czego oni kurna chcą, żeby gra się nie sprzedawała i była gniotem to wtedy będzie miała kontynujację... parodia jakaś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 popieram wypowiedz kolegi ale mi sie zdaje że bedzie mafia 2 kiedys. kiedys... jestem pelen wiary ze bedzie wy tez musicie i wtedy musi byc.:) jak by nie mialo byc mafii 2 to zrobimy protest i ja dokoncza ... hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Dokończą? A kto powiedział że w ogóle zaczeli? :lol: Ja też mogę sobie zrobić strone internetową, wklejac fałszywe screeny i wypisywać nie wiadomo co o mafi2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Nie bylo nigdy oficjalnego potwierdzenia producentow ani Take 2 o tworzeniu MAFIA 2. Wiec poki co musimy zyc nadzieja i mega plotami fanow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 to jaest juz znak i tak jeszcze wcisnij sobie Fake Scenerry Boxarty Wallpapery Spekulacje Redakce i przeczytaj to sobie wszystko i poogladaj napewno cos znajdziesz.... halo halo? :o czy tylko ja tutaj myślę? lol fake screeny to NIEPRAWDZIWE SCREENY (z ang.), spekulacje (tu nie muszę chyba tłumaczyć?), boxarty i wallpapery to nawet zaraz ja mogę ci zrobić. "Ano, pracujeme na tom" lol, a kto to napisał?? jeden z twórców gry, której nie ma i nie będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 wiesz co...?? ty chyba nie chcesz żeby mafia 2 wyszla na to wychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Przeciez ta stronka nie zawiera zadnych konkretow, na prawde tego nie widzisz? Czytalem gdzies(zrodla akt.nie podam) ze ponoc prace nad mafia 2 zostaly przerwane juz dluzszy czas temu a odpowiedzialny za nia team wspoltworzy gta4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 wiem to wszystko wiem... ale trzeba zyc wiarą chcialem troche wiary wnieść że jednak mafia 2 ujrzy światło dzienne ale sory ale chyba nie ujrzy.... ale jestem pełen wiary prosze niech ktoś mi poda link OFICJALNY że mafia 2 wyjdzie np. za pare miesięcy ale by bylo fajnie może być wcześniej :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 wiem to wszystko wiem... ale trzeba zyc wiarą chcialem troche wiary wnieść że jednak mafia 2 ujrzy światło dzienne ale sory ale chyba nie ujrzy.... ale jestem pełen wiary prosze niech ktoś mi poda link OFICJALNY że mafia 2 wyjdzie np. za pare miesięcy ale by bylo fajnie może być wcześniej :):):) Piszesz jak jakiś fanatyk :razz: , ale rozumiem cię mogła by wyjść mafia 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Tu mamy wlasnie problem gdyz nt. Tej gry nie ma zadnych oficjalnych wiadomosci. Z tego co mi wiadomo zaden z fanow piszacych w jej sprawie do wydawcy nie otrzymal odpowiedzi co mozna interpretowac w dwojaki sposob. Pierwszy z nich, bardziej realny zaklada ze sequela mafii najzwyczajniej nie bedzie, zas drugi oparty na slepej nadziei pozwala stwierdzic iz tak, gra osiagnela juz nawet status alfy ale tworcy trzymaja projekt w najglebszej tajemnicy by przy okazji niedalekiej premiery zaoferowac graczom dzielo przelomowe, prawdziwa rewolucje i rewelacje na rynku wirtualnej rozrywki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 nie wiem o co ci chodzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 damian, skonczymy ta glupia gadke ? NIE MA OFICJALNEGO INFO. A takie spekulacje jakimi Ty teraz wladasz to istnieja juz w polswiadku MAFIA od 3-4 lat. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 dobra skonczymy ta gaadke i wiem ze nie ma oficjalnego info :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 Patrze temat MAFIA 2, ale jednak to tylko marzenia :) Dobrze, że chociaż Operation Flashpoint nasi bracia Czesi robią już oficjalnie ;] A może nowy hidden??;>;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_damian Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 co robią oficjalnie?? grę?? masz dowody? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 co robią oficjalnie?? grę?? masz dowody? Uspokoj sie czlowieku :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...