Skocz do zawartości
Snooze

siemens S55 czy nokia 6610

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem oda w domu przez dłuższy czas i bez większego zastanowienia wybrałem 6610. Chyba nie miałeś możliwości pobawienia się obydwoma telefonami, bo wtedy byś wiedział że jakość wykonania, wyświetlacz funkcje (no poza tym aparatem ;-) ) przemawiają za 6610... ale są różne gusta a to była moja subiektywna opinia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam nokie 6610 i jestem z niej bardzo zadowolony, czesto sie przydaje mozliwosc sluchania radia przez glosnik jakosc wyswietlacza tez jest spox, ale mam jedno zastrzezenie co do tego telefonu, mam juz druga obudowe do niego i w obydwu tak samo mi pekla szybka, raz z mojej winy (ale jak bym tak zrobil np z 3210 to by napewno nic nie peklo) a za drugim razem poprostu wyciagnalem z kieszeni i byla peknieta. To jeszcze bym mogl potraktowac jako przypadek, ale raz na gieldzie widzialem kolesia ktory mial tak samo peknieta szybke i raz w autobusie widzialem jak ktos pisal SMSa tez z taka sama usterka :) Wiec to chyba nie przypadek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaraz ide do slalonu i tez sie zastanawialem miedzy S55+aparat a 6610 i jednak wszystko przemawia za 6610 ( poza aparatem).

Zobaczymy jak bedzie w praniu. Teraz mam Ericssona T68i ale watpie zebym przy nim zostal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietam pamietam i tak juz mam n6610 i jestem z niej zadowolony tylko troche duzo za nia dalem 850zl (w tym samym dniu ja mialem co byla kuipona w salonie) a w poniedzialek bede mial Irde z allegro i cala mase stuffu sobie zapodam...swoja droga zna ktos jakies fajne aplikacje do tego phona ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem polaczylem sie irda z ps suite usunalem sobie wszyskie tapety standardowe ale jedna zostala i teraz pc souite jej nie wykrywa a w telefonie jest Lights.jpg....(w telefonie tez znikla opcja usun) co zrobic ??

Problem drugi to ze nie widze zadnych standardowych melodyjek uzywam oczywisce tego samego progsa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam jej ustawionej jako tapety...kasowalem pc suitem i wlasnie mi sie tak stalo z ta jedna i teraz nie moge jej usunac...(dziex za instrukcje ale wlasnie tam wchodze na 6610 i tapety widzi a dzwonkow nie i z poziomu progsa ich nie widac ale da sie nowe dograc a z poziomu telefonu usunac....najwiekszy problem z ta tapeta :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagnalem tego oxygena widzi ta tapetke i daje delete (gallery folders)i nie kasuje...probowalem kasowac tez inne i tez nic...moze trzeba cos jeszcze zrobic oprocz delete ?? a moze dlatego ze to wersja trial ?? jak cos to xxxx z gory thx RoKFoR i czekam na odpowiedz...

Edytowane przez Snooze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie - jako że często naprawiam telefony, to osobiście ustawił bym je jeśli chodzi o jakość w następującej kolejności:

1. Nokia (oprucz modeli 33XX)

2. Ericson

3. Trium

4. Simens

5. Motorolla

6. Nokia 33XX (strasznie nieudane modele)

7. Sagem i reszta szrotu (paskudnie poskładanych i awaryjnych złomów)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi