ja100 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Czy ktoś ma już "Dialostradę" i jak mu to chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja100 Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Chodzi mi o szerokopasmowy dostęp do Internetu oferowany przez Dialog S.A. Instalacja 399 zł + vat 1 mb z i 256 do za 149 + vat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 tutaj chyba nik narazie tego nie mam , z tego co czytalem to narazie podlaczonych jest ok 20 osob LOL , edit sie klania , poszukaj na forum bylo o tym sporo a jak zamalo to na alt.pl.telefonia.dialog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 mam kumpli co to mają i sa zadowoleni jak działa :) bo transfer naprawde ok ale na poczatku sa problemy (podobnie jak przy neo) prawdopodobnie za miesąc lub 2 będzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felt Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja mam dsl1 i nie wiem o jakich problemach mowicie. wszystko dziala bez najmniejszego zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Archeolog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 2003 a 2005... co to wtedy było... ohoho :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...