Goomba Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Skriny moga byc, ale cos mało efektow na nich widac... :( No i model płotu i paczki ammo jest chyba z Hl2. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Dla mnie troszke kanciaste. Te modele mogo jeszcze byc ,ale otoczenie takie sobie. To od strony grafiki. Narazie nic nie wiemy konkretnego o fabule. Czy to wyglada na silnik Source? Raczej nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 na każdym screenie przypomina source. a co do grafy wygląda przeciętnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Dla mnie troszke kanciaste. Te modele mogo jeszcze byc ,ale otoczenie takie sobie. To od strony grafiki. Narazie nic nie wiemy konkretnego o fabule. Czy to wyglada na silnik Source? Raczej nie...rofl, nawet slady po kulach sa identyczne jak w css [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Hmm jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie ta skriny nie robią.... Wyglądają jak na owe czasy przeciętnie... Przypomiało mi się stwierdzenie niektórych uczestników tego forum co do gier opartych na Doom3 engine... mówiących że wszystkie gry wyglądają tak samo... a patrząc na te obrazki mam wrażenie że gry na Source enginie też wyglądają tak samo.. ( czyżby słowa J Carmack'a miały się sprawdzić.. a mianowicie.. : Przez jakiś czas gry bedą wyglądały podobnie.. <= czy coś takiego :P ) A i taki Ot... Odnośnie Doom 3 Engine .. widział ktoś film z Enemy terriotory Quake Wars.. w 1:11 minucie miałem wrażenie jak bym przez moment znowu widzał ten prerenderowany filmik z tej gry wiścigowej prezentującej moc PS3.. hmmh a to przecież ten sam silnik co z Doom'a 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Hmm jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie ta skriny nie robią.... Wyglądają jak na owe czasy przeciętnie... Przypomiało mi się stwierdzenie niektórych uczestników tego forum co do gier opartych na Doom3 engine... mówiących że wszystkie gry wyglądają tak samo... a patrząc na te obrazki mam wrażenie że gry na Source enginie też wyglądają tak samo.. ( czyżby słowa J Carmack'a miały się sprawdzić.. a mianowicie.. : Przez jakiś czas gry bedą wyglądały podobnie.. <= czy coś takiego :P ) A i taki Ot... Odnośnie Doom 3 Engine .. widział ktoś film z Enemy terriotory Quake Wars.. w 1:11 minucie miałem wrażenie jak bym przez moment znowu widzał ten prerenderowany filmik z tej gry wiścigowej prezentującej moc PS3.. hmmh a to przecież ten sam silnik co z Doom'a 3 :P 1541353[/snapback] Daj linka to zobaczymy bo narazie nie mam pojecia o czym mowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 boro ja tez wlasnie sie zastanawiam o co ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Bardzo prosze.. http://gamershell.com/download_9691.shtml Najbardziej oczekiwana przezemnie gra roku 2006'ego :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 boro nie przesadzaj juz tą grafą w et:qw nawet nie przypomina motorstorm(jeśli to o niego chodziło). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 boro nie przesadzaj juz tą grafą w et:qw nawet nie przypomina motorstorm(jeśli to o niego chodziło). 1543630[/snapback] Wiem wiem. :D ale przez tą jedną sekunde nawet był podobny.. :P ehhe chociarz troche... Wracająć do Sin'a to mogli by zrobić kontynłacje np. Blood'a zamiast tej średniej gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) rofl, nawet slady po kulach sa identyczne jak w css [; 1541221[/snapback] No i co ztego. To nie dowodzi wcale ze to musi byc Source. Ja sie zwykle nie sugeruje tylko po kilku screenach :lol: Jak bedzie jakis porzadny filmik to wtedy sie zgodze ze rzeczywiscie to jest Source :wink: Wiele rzeczy na to wskazuje m in slady po kulach ,ale to moze byc zupelnie nowy silnik. Wolalbym zeby to byl Source i taka fizyka jak w HL2 ,ale nie chialbym wyciagac pochopnych wnioskow na podstawie kilku screenow. Bo z czasem moze sie okazac ze jest zupelnie inaczej... Edytowane 13 Lipca 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 No i co ztego. To nie dowodzi wcale ze to musi byc Source. Ja sie zwykle nie sugeruje tylko po kilku screenach :lol: Jak bedzie jakis porzadny filmik to wtedy sie zgodze ze rzeczywiscie to jest Source :wink: Wiele rzeczy na to wskazuje m in slady po kulach ,ale to moze byc zupelnie nowy silnik. Wolalbym zeby to byl Source i taka fizyka jak w HL2 ,ale nie chialbym wyciagac pochopnych wnioskow na podstawie kilku screenow. Bo z czasem moze sie okazac ze jest zupelnie inaczej... 1544574[/snapback] Co ty gadasz? :blink: Przeciez to sami tworcy dali informacje ze to source Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Mi tam wiadomosci na steamie i logo na stronie producenta SOURCE ENGINE wystarcza zeby uwiezyc ze to source :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ok nie widzialem tej informacji od producenta Source. Moj blad :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ok nie widzialem tej informacji od producenta Source. Moj blad :oops: 1545030[/snapback] A gdzie wyczytaliscie takie bzdury,ze gra ma byc w epizodach ? (Poza fraz pc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Wszedzie, czyli w kazdym site poswieconym grom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 A gdzie wyczytaliscie takie bzdury,ze gra ma byc w epizodach ? (Poza fraz pc) 1545221[/snapback] Na oficjalnej stronie gry i w newsach steam'owych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 W takim razie czuje,ze ta gra zostanie przez wiekoszc ominieta szerokim lukiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 (edytowane) nowy filmik: high res 200mb low res 50mb - kiepska jakość czas trwania ok 12min Edytowane 31 Stycznia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ło takie o... użyli source'a, ale jakoś to gorzej wygląda niż HL... bohaterka podobnie jak Gordon używa mocy :| (mogliby wreszcie ręce dodać bo dziwnie te lewitujące butelki wyglądają)... ogólnie to mi się nie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ogólnie to bedzie kozak , bezdyskusyjnie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Wracająć do Sin'a to mogli by zrobić kontynłacje np. Blood'a zamiast tej średniej gry... O, i tu sie zgodze ....Blood III.... ;]. Sam szef Monolithu po Broodzie 2 stwierdzil ze 'Caleb dostal wolne a nie emerture" ;] Jako ze na forum mnie sie podoba to premiere wsrzymamy do 2010 przynajmniej :[] Btw, Pamietam doskonale czasy Bozego narodzenia 1998 i wysyp Fpp: Sin, H-L, Blood 2, Delta Force, Tresspaser pogralem we wszytskie te pozycje z tym ze jakos Sin wpadl mi pierwszy w lapy a dopiero pozniej BII i H-L i po tych giercah naprawde, ale to naprawde nie moglem juz patrzec na Sina bo byl nudny, zaburaczony, kiepsko zoptymalizowany i brzydszy niz konkurenci...ale w sumie ta laska na skrinach nie jest zla ;] W sumie grafa moze nie powala ale jakos mnie to nie boli, moze dlatego ze poprostu wrzuce sobie all high i bede gral a nie martwil sie o framerate B) No ale idea wydania gry w epizodach to jest dopiero glupota, chyba ze beda tak super grywalne ze ludzie beda czekali z niecierpliwoscia na nie w co mowiac szczerze watpie. Wystarczy ze pierwszy czy drugi epizod bedzie kiepski i zainteresowanie spadnie. A pozatym jak gram w cos to lubie grac od A do Z a nie robic sobie przerwe co 2 tygodnie bo CDN :| Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 z najnowszych newsów wynika, że w SIN 2 ma się pojawić 9 epizodów. A czasz potrzebny do przejścia każdego epizodu będzie oscylował w granicach 6 godzin :] za każdą część przyjdzie „nam zabulić” 19.95$ czyli za całość 179.55$ ps ciekawe w jakim odstępie czasu będą się pojawiać epizody :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 No to z cena chyba troche ich popieprzylo - 550 zl za calosc? o_O zadana gra nie jest tyle warta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Epizody mają trwać po ok. 6 godzin. Jak ktoś maniak, to Quake'a przechodzi w 15 minut - ale czy o to chodzi? Poza tym, nowe gry kosztujące po 149zł wcale nie są dłuższe niż 6 godzin. Quake'a 4 przeszedłem w 5. FEAR w niespełna 6. CoD2 w jakieś 4 :P Nigdy nie gram dłużej niż godzinę dziennie, więc i tak te gry starczyły na kilka dni porządnej rozrywki (a też nie gram codziennie). Cyborgiem też nie jestem i nie przechodzę gier z prędkością strusia pędziwiatra (przejście HL2 zajęło mi łącznie ok. 18 godzin - tylko w ten sposób można zrozumieć wiele rzeczy dot. fabuły - tak, tak, fabuły ;)), jestem więc zawiedziony tym, że tak szybko ukończyłem ww. gry. Jeśli przejście Sin: Ep 1 i HL2: Ep 1 faktycznie zajmie mi ok. 6 godzin, to będę wniebowzięty i 19$ nie będzie wyrzucone w błoto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) No tak ale to jest jedna gra ktora cie w sumie wyniesie 550 blach a to troche nieuczciwa cena :| a z tymi 6h gry na epizod to zobaczymy bo wiekszosc gier w zapowiedziach ma zapewniac wiele godziny rozrywki a zazwyczaj konczy sie na kilku h :wink: Edytowane 6 Maja 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 W takim razie czuje,ze ta gra zostanie przez wiekoszc ominieta szerokim lukiem Steam to taka nowa wersja automatów tylko zamiast "Wrzuć monete" jest zapłać kartą kredytową :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 No ok, cena troche duza, ale zeby ktos kupywal kolejne epizody to nie wystarczy dodac ladna grafike i mase ludzi do odstrzelenia. MUSI byc jakas dobra fabula, epizody powinny byc powiazane ze soba itp, ale komu sie bedzie chcialo tyle w to grac? Gra powinna byc dluga ale bez przesady, ludzie przy FEAR'rze wysiadali (a gra jest calkiem spoko) - ale ile to mozna?! Wiec wychodzi na to, ze gra musi byc bardzo dobra. W co watpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Jesli gra bedzie tak dobra jak HL to moze sie skusze,ale to moze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Pewnie któryś z epizodów będzie ścigałką samochodową, żeby gra była urozmaicona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...