Skocz do zawartości
tasiek

zalman 7000A-Cu i 8RDA

Rekomendowane odpowiedzi

a wlasnie, co do zasilacza, duze jest prawdopodobienistwo ze zalman nie wejdzie ze wzgledu na zasilacz?

powiedzial bym ze jest to prawie pewne ze nie wejdzie albo bedzie mocno na styk

wracajac do pytania ktore obudowy daja swobode montarzu zalmana 7000

Wszelkie midi tower Chiefteca i jemu pokrewne (czyli budy oparte o konstrukcje Super Chemini - np. Thermaltake, Antec).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wlasnie, co do zasilacza, duze jest prawdopodobienistwo ze zalman nie wejdzie ze wzgledu na zasilacz?

powiedzial bym ze jest to prawie pewne ze nie wejdzie albo bedzie mocno na styk

wracajac do pytania ktore obudowy daja swobode montarzu zalmana 7000

Wszelkie midi tower Chiefteca i jemu pokrewne (czyli budy oparte o konstrukcje Super Chemini - np. Thermaltake, Antec).

sek w tym zeby ja kupic za 100 a nie 300 :F

ale thx za info i prosze o wiecej SPRAWDZONYCH modeli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Planuję kupno nowego komputera. Niektóre części już mam, m.in. chłodzenie Zalman 7000A AlCu zakupiony w klepie Proline.pl. W zestawie OEM znajdował się wiatrak z radiatorem, podkładki pod dziury w płycie głównej i zapinki które pasują tylko do dziur w płycie. Nie wiem czy przypadkiem czegoś nie brakuje do podpięcia bez dziur... :-/ Póki co chodzi elegancko na moim Abicie Kt7-Raid, bo tam są dziury. Chcę jednak kupić płytę główną EPoX'a 8RDA+ i tam... nie ma dziur. Jakoś nie wyobrażam sobie zapięcia tego wentylatorka na tej płycie. Jeśli ktoś wie co z tym fantem zrobić, proszę o poradę krok po kroku najlepiej ze zdjeciami jak to ma wyglądać... z góry thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak. ale we wcześniejszych postach pisano o jakiś przycinaniach zapinek czy coś takiego i ludzie jakoś umiejscowili w końcu tego zalmana na tej płycie, więc... jak to zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi