JansOn Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 Po zainstalowaniu wyskakuje mi komunikat że: Wystąpił problem z aplikacją File Packager i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Ma ktoś jakiś patch do tego ??? Gierka stara ale mam taką ochote se w nią poszpilać... HELP ME Ps: Możliwe że ktoś już podobny post dawał, ale mało kiedy tu jestem więc sorry jak nie zauważyłem i prosze o linka... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 nie wierze, że nikt nie miał takiego problemu... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2003 A próbowałeś instalować na innym kompie? Komunikat ten wyskakuje Ci zaraz po zainstalowaniu? Jeżeli tak to może to być jakiś błąd w archiwum. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 tez jakis czas temu probowalem odpalic S.W.A.T.'a 3 na XP.. 0 szans na powodzenie, przekopalem kiedys pol sieci... i nic jakis byl patch.. ktory mi nie pomagal, ostatnio nie wracalem do tego.. a byla sobie fajna gra.. (dobrze, ze przelazlem przed przesiadka na XP'ka ;) ) pzodrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 bajus są szanse mi sie udało :] byłem na zagranicznym forum... i tam sie dowiedziałem... trzeba zainstalować 3 patche (razem mają 75 mb) :] Potem tylko znaleść odpowiedni plik do ostatniej wersji patcha (to jest wersja 2.1) A instalowac po kolei wersja 1.6 później 2.0 a na końcu 2.1 :D Potem tylko odpowiedni plik i jest git :D Ps: Patche są na http://swat3.sierra.com pozdro for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 pomoglo !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: mialem na dysq jeszcze 1.6 patch, to jego kiedys probowalem.. sam nie dawal rady, teraz w polaczeniu z tymi pozostalymi idzie ladnie wielkie dzieki za info & milego s.w.a.t'owania ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja grałem bez żadnego patcha na XP. Żadnych problemów z grą na starym kompie. A teraz na nowym kompie wogule się nie włączyć ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 u mnie kiedys (na xp) wyskakiwal blad, teraz jak zainstalowalem bz patch'a to w ogole nic.. zainstalowalem patch'e (nawet do 2.0) i juz sie odpalil, no i jak zianstalowalem (2.1) to juz tez dziala jak milo :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JansOn Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 KIULIK zrób tak jak napisałem w poprzednim poście... powinno Ci zadziałać... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Witam. Zacząłem ostatnio znowu grać w Swat3 ale nie potrafie przejsc bodajze 6 misji ( tej na budowie ) Wie ktoś gdzie znajde poradnik do tej gry?? Szukałem już chyba ze 2 godziny i nie znalazłem. Może posiada go ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2004 w tą gre grałem chyba z 4 lata temu i z tego co pamiętam to ta misja działa sie w nocy i coś mi świta że musiałeś zabić all enemies i rozbroić bombe... no ale 2 lata to kawał czasu więc moge sie mylić 8) a poradnik ci po co ? przecież całą misje masz wcześniej opisaną na odprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Wyrzutnie rakiet miales rozbroic i oczywiscie skuc albo wyeliminowac kazdego. Proponuje rozjasnic monitor albo dac wyzsze gamma correction, zeby widac bylo lepiej. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 mam ta gre jest super pomimo uplywu lat to jedna z lepszych pozycji dla graczy...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorel Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Dobrze pamiętam jak dokładnie 3 lata temu w wakacje zagrywałem się w tego SWATA3 Gierka Super! I pamietam tez jak kombinowałem w którejś z końcowych chyba misji w kanałach gdzie bomby leżały w słabo widocznych miejscach to zwiększałem gamma correction i wszystkie bomby widać było jak na dłoni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Gdy zainstalowałem patha do tej gierki przy włączaniu zaczeła wyskakiwać mi prośba o wlożenie plyty chociaż ta jest w napędzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Gdy zainstalowałem patha do tej gierki przy włączaniu zaczeła wyskakiwać mi prośba o wlożenie plyty chociaż ta jest w napędzie. Prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Gdy zainstalowałem patha do tej gierki przy włączaniu zaczeła wyskakiwać mi prośba o wlożenie plyty chociaż ta jest w napędzie. Prosze o pomoc!!! kup oryginał :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Wersja napewno jest poprawna politycznie? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 A jest to oryginał gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 No bo ja w sumie to sie zupelnie o co innego zapytalem Fredziu :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Racja :oops: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Gdy zainstalowałem patha do tej gierki przy włączaniu zaczeła wyskakiwać mi prośba o wlożenie plyty chociaż ta jest w napędzie. Prosze o pomoc!!! kup oryginał :!:o to chodzi że to jest oryginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jest to oryginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 wie może ktoś skąd moge ściągnąć spolszczenie do SWAT3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...