k4rol Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Mam płytkę CD-RW Memorex UltraSpeed 16x24x 700MB i moja nagrywarka nie chce na nią nic nagrać. To samo jest na płytce Akoss. Na obydwu pokazuje maksymalny speed 6x Myślałem, że mam rozwalone jakieś sterowniki czy coś, ale kupiłem minidysk CDRW 210 MB i wszystko ładnie nagrywa i kasuje. speedem 10x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 a jakim progiem nagrywasz ? sproboj jakims innym i jaka masz nagywarke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 :twisted: Podałbyś jaką masz nagrywarke :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 czasami tak jest....kupujesz np. plytke max 52 a mozesz nagrac tylko do 32x...tez tak mialem kilka razy na platinum i innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rol Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 :twisted: Podałbyś jaką masz nagrywarke :?: tego tak łatwo nie da się :) to jest to TEAC DW-224E albo to AXV CD/DVD-ROM SCSI Bo jest to napęd Combo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rol Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 a jakim progiem nagrywasz ? sproboj jakims innym i jaka masz nagywarke? próbowałem nero, roxio, alcoholem i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Twja nagrywarka ma 10x RW co oznacza ze nie obsługuje ona płyt UltraSpeed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2003 Twja nagrywarka ma 10x RW co oznacza ze nie obsługuje ona płyt UltraSpeed.z tym sie zgodze i mysle, ze mozna zamknac topic :) btw... jak zwykle w takich sytuacjach odsylamy na.... www.cdrinfo.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...