Skocz do zawartości
RS

Czy zwracasz uwage na "range" urzytkownikow ?

CZY BARDZIEJ KIERUJESZ SIE ODPOWIEDZIAMI I UWAGAMI URZYTKOWNIKOW O WIEKRZEJ RANDZE ?  

1. 1. CZY BARDZIEJ KIERUJESZ SIE ODPOWIEDZIAMI I UWAGAMI URZYTKOWNIKOW O WIEKRZEJ RANDZE ?

• Tak
      18
    • Nie
      73

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam czasem spojrzę. Jak ktoś jest na forum długo i a dużo postów to nie znaczy, że zna się lepiej na rzeczy, ale zawsze zna troche lepiej forum. Nie biorę pod uwagę ile kto ma postów ale przyznam się bez bicia, że zdarzy mi się zerknąć. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale sam wchodzisz na to forum bo obchodzą cie cyferki jak zeszloroczny snieg i tak ma byc ( przynajmniej powinno) znam 'ludzia' co to mial troche postow ale po otrzymaniu bana stracil all i nie rejestrowal sie ponownie no bo jak mozna bez swoich cyferek wejsc na forum.. :P

ankieta::.. nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam swoj prywatny ranking i zdazylem sie m/w zorientowac kto sie na czym zna ;]

Też mam taki prywatny mini ranking, najbardziej cenie tych, którzy mi pomogli na samym początku mojej przygody z Tweak, nie nazwali mnie lamą tylko mi pomogli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam swoj prywatny ranking i zdazylem sie m/w zorientowac kto sie na czym zna ;]

Też mam taki prywatny mini ranking, najbardziej cenie tych, którzy mi pomogli na samym początku mojej przygody z Tweak, nie nazwali mnie lamą tylko mi pomogli :)

Podobnie tylko ja mam black liste i white liste :D

Ja patrze na to, czy komuś chce się dyskutować na ten temat, czy kłócić się na dany temat. Najbardziej cenie ludzi, któzy mają stalowe nerwy (co nie znaczy, ze ja takie mam :D).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też raczej nie patrzę na ilość wysłanych topiców ale ilość wysłanych topiców moim zdaniem ma swoją wartoś a to dlatego że... jeżeli pan X ma na liczniku 5k to oznacza że jest aktywnym uczestnikiem tweaka i czytając posty na forum dowiaduje się coraz więcej informacji i dzieki temu możemy spodziewać się żetelnych :lol: odpowiedzi od pana X na dany temat, ale nie zawsze tak jest :( :wink: :?

P.S. Mam małą sugestię do moderatorów a mianowicie czy... można było by zrobić więcej i bardziej zabawne rangi bo te typu Stały uczestnik, Zaawansowany uczestnik, są już trochę nudne i niektórzy wyszli ponad skalę :D ale ja tak tylko pytam bo jak nie to nie zawracam tyłka w sumie mało ważna rzecz ale trochę milej by na forum było :wink: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja patrze tylko na autora

Tez sie staram, ale zazwyczaj wszystkich kojaze po avatarach, a np. Ty zmieniles, i przez pewien czas mialem problem. :) Ale tylko na avat. patrze. A na ilosc postow, jak wypowiedz jest beznadziejna.

mam bardzo ładny avaltarek (felga od audi A8), ja też patrze po avaltarach i z tego co zauważyłem najczęściej avaltara zmienia lisek. kilka razy sie przyzwyczajałem

A ja avatara nie zmienialem ani razu :) pamietasz mnie po avatarze? BTW ja ciebie tak :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pieklo dobrze mowi, na innych forach czasami widziale rozne smieszne opisy :) to by na pewno troche urozmaicilo.

a co do liczby postow, to gdyby mialy odzwierciedlac wiedze i stosunek do forum, to marco i reed powinien miec ich najwiecej (tak moim zdaniem), ja bym sie cieszyl jesli dostalbym z 200 :D (za ta wiedze :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pieklo dobrze mowi, na innych forach czasami widziale rozne smieszne opisy :) to by na pewno troche urozmaicilo.

a co do liczby postow, to gdyby mialy odzwierciedlac wiedze i stosunek do forum, to marco i reedEch, i po co im tak [gluteus maximus] liżesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co do liczby postow, to gdyby mialy odzwierciedlac wiedze i stosunek do forum, to marco i reed

Tak, tak i moze co jeszcze... po prostu nie ukrywam, ze gadanie z reedem jest calkiem konstruktywne, poza tym watpie, czy jest ktos kto wiecej czasu poswieca forum niz on! Chyba cos sie mu nalezy za to, nie? A marco... czy nie zauwazyles, ze on zawsze komus poradzi, a nie bedzie gadal cos w stylu "lol" lub "smieszne", tylko zeby nabic posta? Poszukaj jego postow i poczytaj. Zobaczysz, ze zawsze wnosi cos konstruktywnego do tematu.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiec, czy podczas przegladania postow, bardziej kierujecie sie uwagami urzytkownikow o wyzszej randze ???

Nie, ponieważ nie sztuka wypisać 200postów z <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami i nabić sobie licznik. Ale zwracam uwage co ktoś pisze i co to za urzytkownik. Bo jat ktoś się pyta jak ściągnąć coolerek z procka to tydzień później znawcą tematu jeszcza nie będzie (bez skojażeń, to tylko przykład i nikogo nie mam na myśli)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieraz nowi maja cos konkretnego do powiedzenia jednakze koledzy z mega-starzem z regoly maja do powiedzenia cos konkretniejszego ;-) Powaznie i tu chyba kazdy sie zgodzi jesli rozmawiamy na temat i mamy cos do przekazania jest KUL nikt nie oleje dobrej rady bo to jakis pewno lamus patrzcie wlasnie sie dopisal to co on wie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieraz nowi maja cos konkretnego do powiedzenia jednakze koledzy z mega-starzem z regoly maja do powiedzenia cos konkretniejszego ;-)

hmm, ale ten nowy może mieć spory staż na innym forum, więc wychodzenie z takiego założenia jest imho błędne, ja się tutaj mało udzielam (z różnych powodów) ale na innym forum mam spory staż, i tam się pisze tylko na temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi