Skocz do zawartości
MadafakaR

Lexmark Z13?!?!?!?

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocy i poradźcie!

Rzecz w tym że dostałem za free Lexmarka Z13, nie wiem jak jest z tymi tuszmi zintegrowanymi z głowicą, naczytłam sie że jest tylko połowa objętości i wogóle.

Drukarka jest do użytku domowego więc nie bedzie raczej żadnych zdjęc i grafiki malutko.

Jest jedna głowica kolorowa 10N0026. Czy jest to głowicą którą mozna napełniać samemu czy tylko w firmach tym sie trudniącymi a może wogóle? Jeżeli tak to jaki jest tego koszt?

Prosiłbym ew. o porade ale uczciwą i obiektywną w miare jeżeli to wogóle jest możliwe- czy naprawde ten Lexmark to taka klapa i czy naprawde jest wskazane kupić jakiegoś HP?Boje sie potem problemów z wymianą głowicy za 150PLN. Jakby nie patrzeć drukarke kupuje sie raz na kilka lat a nie na pojemność cartdrige'a tuszu...

Prosze o konstruktywne komentarze- po wglądnięciu w opcje szukaj naprawde widac zasadniczy brak konkretnej informacji natomiast mnóstwo plaplania :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tej drukarki nie opłaca sie używać. Czarny tekst drukuje z kolorowego pojemnika. Sama drukarka jest kilka razy mniej warta od nowego tuszu.

Są do tych pojemników napełniacze.

Aby na tej drukarce opłacalne było drukowanie tekstu trzeba by korzystać z czarnego pojemnika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi