wilczek Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 zainstalowalem niedawno wina 2000 lecz wyskakuje mi dosc dziwny komunikat, zazwyczaj gdy jestem w internecie o bledzie EvensSystem zeby uruchomic ponownie program a informacje zosaly zapisane w dzienniku. oki sprawdzilem ten caly dziennik i wychodzi mi ze to blad w zdazeniu nr. 4097 sprawdzilem na stronie microsoftu i jest to cos takiego : http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=272958 (nie wiem czy dobry link bo wpisywalem recznie, jak nie to w szukajce na stronie www.microsoft.com wpiszcie 4097 i chyba pierwsza stronka) nie moge nic kopiowac (ani tekstu ani plikow) przesowac ikonek na pulpicie i wiele innych rzeczy zainstalowalem sobie service packa nr. 4 wiec w sumie powinno to pomoc przynajmniej tak na tej znelezionej stronce pisze, niesety ciagle mam ten sam problem, jak mozna to naprawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Na tej stronie, ktora podales jest rozwiazanie... Skoro jeszcze nie wiesz, to znaczy ze nie znasz angielskiego.. Pisze, aby zainstalowac najnowszego Service Packa "This problem was first corrected in Windows 2000 Service Pack 2" czyli SP2 wystarczy... Ale jak juz sie bedziesz bawil to SP3 rownie dobrze moze byc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 ULLISSES, on napisal, ze zainstalowal najnowszego SP4... czytaj uwazniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Hmm.. wprawdzie wypilem wczoraj jedno piwo i dosc pozno bylo i spiacy bylem, ale wydaje mi sie ze tego zdania o SP4 nie bylo... dziwne rzeczy sie na tym forum dzieja... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...