Skocz do zawartości
wilczek

EventSystem - problem :|

Rekomendowane odpowiedzi

zainstalowalem niedawno wina 2000 lecz wyskakuje mi dosc dziwny komunikat, zazwyczaj gdy jestem w internecie o bledzie EvensSystem zeby uruchomic ponownie program a informacje zosaly zapisane w dzienniku.

oki sprawdzilem ten caly dziennik i wychodzi mi ze to blad w zdazeniu nr. 4097 sprawdzilem na stronie microsoftu i jest to cos takiego : http://support.microsoft.com/default.aspx?kbid=272958 (nie wiem czy dobry link bo wpisywalem recznie, jak nie to w szukajce na stronie www.microsoft.com wpiszcie 4097 i chyba pierwsza stronka)

nie moge nic kopiowac (ani tekstu ani plikow) przesowac ikonek na pulpicie i wiele innych rzeczy

zainstalowalem sobie service packa nr. 4 wiec w sumie powinno to pomoc przynajmniej tak na tej znelezionej stronce pisze, niesety ciagle mam ten sam problem, jak mozna to naprawic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tej stronie, ktora podales jest rozwiazanie...

Skoro jeszcze nie wiesz, to znaczy ze nie znasz angielskiego..

Pisze, aby zainstalowac najnowszego Service Packa

"This problem was first corrected in Windows 2000 Service Pack 2" czyli SP2 wystarczy... Ale jak juz sie bedziesz bawil to SP3 rownie dobrze moze byc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi