BigSpider Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 screen robiłem print screenem :-] A tą odległość uzyskałem w 3 skoku po załączeniu gry, jak przeczytałem Twojego posta. Teraz też spróbuje, może będzie więcej :-] Ja jak robilem printem i wklejalem do painta to zbyt jasno wychodzil i nic nie bylo widac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Hmmm jak tylko skoncze pisac biznes plan i wypracowanie z angola to sprobuje Cie pobic :) a jak ci idzie na malej skoczni ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 :-P Na małej nie skaczę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 UUUU o kurde bedzie ciezko :) ale nie poddam sie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 metoda "z czuba" rządzi :-] jeśli ktokolwiek wie o co biega 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 No to gramy w demko... ;) PS. Kucyk, mam rozumiec, ze zmieniles dyscypline sportowa (z toci na dsj)? :D Cos Cie ostatnio nie widac na serwerach race drivera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Moj rekord jak narazie na k 188 to 205.5 m, a na k 113 121.42 m. Ps. Jak wyjdzie pelna wersja to wie ktos moze gdzie bedzie mozna ja zakupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 na stronie dsj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 hmm - mi ta strona mediamond nie działa - mozecie mi dac innego linka do tego dema ;) - 10x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 juz mam - moze pobije rekordzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 eee ta gra to kiszka ! to już nie to samo ! jedyne co mi sie w niej spodobało to upadki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 eee ta gra to kiszka ! to już nie to samo ! jedyne co mi sie w niej spodobało to upadki :lol: A mi sie podoba i wg. to dość dobra kontynuacjia DSJ, choć wiadomo, że przeważnie pierwsze części są lepsze :) Mimo to DSJ3 jest fajne, odczuwa sie długośc lotu i to jest najważniejsze, grywalnośc tez niczego sobie :) Czekam na full :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Ej - kucyk - zdradz nam jak ty skaczesz ? - ja max 170 m skoczyłem :/ ?? - to jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 ej no nie wiem, samo tak :-] jak to mój kumpel nazwał - "z czuba" :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Micro| Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Jak z czuba :D - mozesz jasniej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 hmmm właściwie to jest taka śmieszna metoda, ale sprawdza się w DSJ 2.1 i widzę, że w 3.0 też. Polega ona na tym, że jak skoczek dojeżdza do progu to pociągasz do siebie myszke (robisz to do momentu, aż skoczek nie wyjdzie z progu i nie położy się na nartach na maksa) i wychodzisz z progu z maksymalnie położonym skoczkiem, po czym po czasie 0.5 sek dajesz myszkę lekko do góry i układasz go do lotu. A potem już tylko korygujesz, najczęściej pociągając myszkę do siebie :-] Trochę to zamieszane, ale myśle, że zrozumiecie o co biega :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Swietna gra :) Narazie nie umiem skakac ale miod jest wielki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja jak narazie najdalej mam 213 metrow. Jeszcze nie pporbowalem z czuba ale sprobuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ta technika "z czuba" rzeczywiscie dziala :D : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Na poczatek 170 z hakiem ale sie wyrobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 ja narazie 209m . :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 a na mamucie mam nowy rekord 212, a na malej 123.5m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Ja to się do tej kamery nie mogę dostosować. Siakoś mi nie idzie. Może jakieś porady (ciut bardziej przejrzyste niż kucyka ;)). Ale upadki są po prostu da best :lol::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 a ja wcale sobie nie moge pograc-ok dziala tylko menu a w grze sie na siebie tekstury nakladaja-masakra nic nie widac. Mial z was ktos tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 moze to kwestia sterow, wgraj moze jakies nowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 mam 56.72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 jak tak to może starsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ja non stop korzystam z 45.23 i sa one dla mnie najlepsze. 5x.xx nie dotykam bo smierdza gorsza jakoscia obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ja nie mam pojecia dlaczego na niektorych kompach, zdarzyl sie z indentyczna konfiguracja co moja iz gra sie zamazuje lub nie dziala. Mi all trybi i oby bylo tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...