mar_cin Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) tez mam drobne problemy ze sciagnieciem tej bety... a to dlatego ze mam obgryzionego windowsa nlite`m i srednio mam mozliwosc explorem dzialac, macie jakies mirrory ? bo key`a na poczte dostalem... dobra znalazlem lekko rosyjskie mirrory i ciagne flashgetem :) Edytowane 21 Lutego 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mam podobny problem jak kolega sesq, cały czas wyskakuję INVALID CODE... Wszystkiego próbowałem, dodam że wszyscy u mnie w lanie tak mają... ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 @Heat Powerslave mial cos kombinowac z serwerem, ale go nie ma. :] Jak ktos ma up ~>512 to moze spokojnie postawic, mysle, ze do 6 os. sie pogra, ale to szybciej, bo o 20.25 mecz. :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Ja chciałem postawić ale nie widać mojego serwa na liście, co jest do cholery? Jeśli macie problem z kluczem to wyłączcie proxy i firewalle, może pomoże. Aha do tego potwierdzajcie wpisany kod aż 2 razy aż wyskoczy strona z keyem. Tu dla potrzebujących, mi nie potrzeba: 76PK-8W3T-AFMP-V4JN Edytowane 21 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Moje odczucia co do nowej bety są raczej pozytywne, zwłaszcza jeżeli chodzi o optymalizację. Wreszcie mogę włączyć static lighting w trybie dx9.0. Gra chodzi wtedy naprawdę płynnie na high detail i fps jest bardzo stabilny. Z anomaliami jest niezła jazda, w trybie TDM jedna pojawiła się zaraz przy mnie i nie chciała mnie puścić (działała trochę jak magnes) :D. Nawalczyłem się dobre kilkanaście sekund, a zaraz po mnie wpadł w nią inny gracz ;). Grałem krótko, ale narazie jedynymi mankamentami są słaba animacja postaci i niestabilność. Nie wiem czemu ale po 5-10 minutach grania zaliczam zwis systemu. Aha no i oczywiście kod sieciowy jest IMO na maxa skopany. Na serwerach UK laguje strasznie (pierwszy raz widzę by oddawane strzały były opóźnione po stronie clienta!! Naciskam spust i czekam ułamek sekundy zanim broń wypali.) Edytowane 21 Lutego 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Lizardus -> A tutaj wogole jest bron na mapie? Myslalem, ze sie kupuje jak w CSie... Aran -> Musisz wpisac numer wielkimi literami i nastepnie wcisnac enter (tak aby zamienily sie na xxxx-xxxx-xxxx-xxxx). Jestem mile zaskoczony. Jakos tak z reguly nie sprawdzam dem, czy wersji beta, ale dzisiaj cos mnie wzielo i sciagnalem stalkera. Klimat na tych mapach jest przepiekny. Odczuwa sie jakis taki smutek polaczony z odrobina strachu. Gra chodzi niezle, mniej wiecej jak HL2. Gralem co prawda tylko godzinke, ale najlepiej mi sie gralo 1 na 1 - niezle emocje. ;) Teraz juz oficjalnie czekam na pelna wersje (wiem, wiem - zmienilem zdanie diamteralnie ;) ). Edytowane 21 Lutego 2007 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Grałem krótko, ale narazie jedynymi mankamentami są słaba animacja postaci i niestabilność. Nie wiem czemu ale po 5-10 minutach grania zaliczam zwis systemu. No właśnie, ja też zwisy mam dość często na tej nowej becie. Czasem po prostu się wysypie, ale znacznie częściej zwiesza całego kompa i trzeba reseta dać. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Sprawa z invalid code wyglada tak ze "cos" was blokuje. Moze to byc: firewall, antywirus, niepoprawnie skonfigurowana przegladarka i.. uwaga - proxy. Na moje nieszczescie jestem za transparent proxy i nic z tym sie nie da zrobic. Pozostalo mi wiec pojsc do kogos z innej sieci gdzie takowego proxy nie ma i bez problemow pobralem plik (razem z CDkeyem - moim drugim juz zreszta :P) EDIT: u mnie tez takie dziwne zwisy sie robia.. Juz 3 mialem. Ale po "chwili" gra wychodzila do menu z informacja o utracie polaczenia. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Lizardus -> A tutaj wogole jest bron na mapie? Myslalem, ze sie kupuje jak w CSie...zal zal zal zal OWNED :mur: :mur: :mur: :mur: teraz juz wiem:E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mi sie dwa razy przy zmienianiu mapy gra wywalila, taki error w okienku na cala strone wyskoczyl, ale nigdy zwis itp. :] Dobra teraz meczyk, skombinujcie cos potem do pogrania. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Dołączam do grona i jest tak jak u wszystkich :). Chodzi bardzo ładnie na moim sprzęcie 1024x768 medium. Niestety nie sprawdzałem czy chodzi na wyższych detalach bo zaliczam zwiechy i odechciało mi się :(. Ale na medium też ładnie wygląda i jeśli poprawią stabilność, to chętnie wezmę się za fulla :). Pozdrawiam. Edytowane 21 Lutego 2007 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Panowie może wbijcie na sieć na hamachi: LOG: purepc_stalker PASS: purepc_stalker I tak bedziemy komunikować sie online co do gry i ustawek, co wy na to ;) Wbijać ;) Edytowane 21 Lutego 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Czemu gracie po hamaku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 za to u mnie ani jednego zwisu a ostatnimi czasy mam 2 resety dziennie więc co sprzęt to obyczaj :) A fakt powyżej 10 osób zaczyna być nieprzyjemnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Czemu gracie po hamaku?Nie gramy po hamachi, to tylko do komunikacji i ustawek ! . Ktoś wie jak zrobić chat na hamachi ? tak by można było pisać ze wszsytkimi na 1 okienku. ? Cebix, prubowałem tak, pojawia sie okienko, ale nie moge wysyłać wiadomości, AlCatraz m pisze że może trzeba mieć PREMIUM na hamachi by to robić. Edytowane 21 Lutego 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Klikasz prawym na nazwe sieci i chat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 U mnie coś nie trybi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 a mnie sie non stop ta gra wysypuje, kilka sekund i błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 jesli masz starsza bete i probujesz single player to sie nie dziw bo zawsze wywala blad :) jesli masz to nowa i tak sobie Cie wywala to nie wiem co jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 W nowej becie jest w teksturach nowa mapka: map_mp_darkvalley dodatkowo do tych, o których już wspominałem, a którą właśnie zdumpowałem. Zapowiada się coraz ciekawiej ;) Wstawiłem także do albumu: http://www.payti.cyberdusk.pl/Stalker/screenshots/maps.html pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Moje pierwsze wrażenie z gry ,są jak najbardziej pozytywne wbiłem się na server z najmniejszym pingiem o dziwo 35 minut grania tylko drobne lagi i czasami znikający przeciwnicy narazie nie kumam paru rzeczy :/ Zabijam goscia ,podchodze do niego i pokazuje mi sie niby taki calculator ?? co trzeba zrobić ?? Jak dałem wszystko na maxa bez AA framerate czasami spadał do 20 fps wyłączyłem cienie trawy i spoko teraz nie spada poniżej 30 fps. Dodać należy że przy duzej ilości Detali oko się cieszy ale trudno o dobrą grę w Multi :[ trzeba będzie coś obniżyć w detalach bo ciężko przeciwnika czasami na czas przykukać Jeśli macie podkręcone grafy i CPU , To Uwaga STALKER wyciska na maxa i pokazuje niestabilnosc dotychczas niby stabilnego OC , mój radek 1950Pro AGP OC 650/1550 zaczoł w Stalkerze pokazywać błędy ! ! ! Dotychczas nawet w Oblivionie nie było problemów , a tu Zonk :/ trzeba jechać w dół z taktowaniem . Więc jak macie dziwne zwisy ,to pierwsze co zróbcie obniżcie OC . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 to jak panienki gramy ?:D jesli sa chetni to postawie serwa, podam TS i pobiegamy zespolowo, sa chetni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 u mnie wysypuje się tylko jak wchodzę na serwery, jak stworzę sobie serwa w lanie to moge latać po mapie godzinami, jak chcę grać po necie to czasem nawet mapy nie załaduje tylko odrazu wywali fatal error i kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 to jak panienki gramy ?:D jesli sa chetni to postawie serwa, podam TS i pobiegamy zespolowo, sa chetni? Jasne, że są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) TS: 88.198.106.106:8767 czekam :) Edytowane 21 Lutego 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) No pisze sięna rozgrywkę ,byle szybko a nie można było podać czystego IP : :/ Edytowane 21 Lutego 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mi sie jeszcze sciaga ale jutro z ranca mysle, ze cos pogramy :] Na hamaka juz sie wbilem, ale jakos odzewu nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) i gdzie Ci wszyscy chetni? narazie od 5 minut na ts jestem tylko ja i Pablik :( nie chce mi sie czekac godzine na wszystkich, czekam do 22:45 i ide pograc w cod2... nie wiem po co te nerwy: IP 83.142.125.199 TS (gdyby ktos mial i chcial) 88.198.106.106:8767 haslo: ppc Edytowane 21 Lutego 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) No ja na ten przykład nie mam ts. Nie możesz normalnego ip podać? Zanim go ściągnę i zainstaluję to już będzie pewnie musztarda po obiedzie. Coś nie idzie na ten ip... invalid host. Edytowane 21 Lutego 2007 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 poda ktos linka do bety? wiem len jestem ale palce mi zmarzly, dzizaz jak zimno na slasku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...