LPKorn3324 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 aha przeoczyłem pewną rzecz - gamespot dołaczył do zapowiedzi filmik 10 min- materiał w wyprawy do kijowa w kazdym razie są tam dobre 2 moze toche wiecej minuty ukazujące grę, ZDECYDOWANIE polecam :) http://download2.gamespot.com/d4/gsc/2006/...i_pc_112306.mpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) W tych filmikach z gry zobaczyłem naszą mapę "fabryka" z wykradzionego multi... trochę ją przerobili :) Szkoda bo tamta była bardzo fajnie rozlokowana... tak bardzo mi się podobała... ahhh. Edytowane 24 Listopada 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 a teraz grubo :D http://infostore.org/info/2257340?re...0&a...amp;s=3&p=0 30 fotek !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 a teraz grubo :D http://infostore.org/info/2257340?re...0&a...amp;s=3&p=0 30 fotek !!!!! Grubo? A już myślałem, że jakieś demo ;/ A wiadomo kiedy premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aran Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) No ładnie... Klimat wydaję się być super :D Niedawno grałem na tej "całej" fabryce. Powiem że bardzo przypadło mi do gustu :) Pomimo grania samemu ze sobą na takiej małej powierzchni... :P Coś czuję, że będe biegał i oglądał wszystkie lokacje bez opamiętania... http://infostore.org/info/2257650?refer=2257340&rs=3 :gitarzysta2: Edytowane 24 Listopada 2006 przez Aran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) No dokładnie... biegać i biegać bez opamiętania :) Coś mi się wydaje, że zamiast grać, będę biegać po całych mapach i rozkoszować się obecnością w Czarnobylu i okolicach :) Te cienie co są na ostatnim screenie mnie rozwaliły. No normalnie tak wszystko ostre i dokładnie odwzorowane, że wygląda jak prawdziwe. Ludzie ja już chcę grać!!! Edytowane 25 Listopada 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 no muszę przyznać, że cienie wyglądają obłędnie :blink: :D , ale poniższy srceen już tak ładnie nie wygląda :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) nawet gdyby ten screen pokazywal jak gra bedzie wygladac w maksymalnych detalach to ja i tak to wale ;) licze na klimat, miodnosc, swobode dzialania i poruszania sie i co najwazniejsze na mozliwosc obserwacji zyjacego otoczenia (AI). grafika jak na tym screenie jest wystarczajaca, nie jest do bolu cukierkowa ale tez nie odrzuca. pewnie ze sporo osob odpali stalkera tylko dla grafiki, ale ja do tych osob nie naleze, oczywiscie tereny bede zwiedzal do upadlego, bede ogladal kazdy pojedynczy kamyczek. ta gra po pierwszych trailerach tak mi utkwila w glowie ze granie w ta gre bedzie dla mnie czyms pieknym, chocby grafa byla na poziomie z tych pierwszych trailerow. ja juz zacieram raczki i zaczynam zbierac $$ na wypadek gdyby moj sprzet sobie nie poradzil Edytowane 25 Listopada 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) taki mały update :D -pojawiły się te screeny co wczoraj (30) ale w 1280x860) dodatkowo dziś pojawiło się 20 kolejnych nie podam teraz linkó bo sam się już gubię, jak wrzuce wszystko na stronę to podam linka . edit: http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=137 - link do newsa z odnośnikami do galerii (w sumie 22 fotki) http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=136 - poprzednie 30 fotek tyle, że w wysokich rozdziałkach Edytowane 25 Listopada 2006 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 to sie chlopaki rozkrecili :D i BARDZO DOBRZE :) czekam na niespodzianke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 edytowałem newsa bo pojawiło się kolejnych 8 fotek :D - http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=137 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Kiedy premiera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Jak będzie gotowy <_< . Edytowane 26 Listopada 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak będzie gotowy <_< . I lepiej nie pytajcie kiedy będzie gotowy :rolleyes: Screeny hmm praktycznie tylko cienie inne niż w becie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Pozwolę sobie wkleić linka wrażenia z gry panów z Gamespy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Jakby nie bylo, to wkleiles linka do filmikow z Gothica 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Jakby nie bylo, to wkleiles linka do filmikow z Gothica 3 :PLink działa normalnie to jest ten adres http://pc.gamespy.com/pc/stalker-shadow-of...l/747783p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 czuje ze w dniu premiery stalkera swiat o mnie zapomni na pare miesiecy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 hehe u mnie cos zle przekierowal :D i dostalem to: http://pc.gamespy.com/pc/stalker-shadow-of...l/747783p1.html Ale juz dziala:), nasze linki roznia sie UK przed PC, Twoj ma a moj nie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 czuje ze w dniu premiery stalkera swiat o mnie zapomni na pare miesiecy :twisted: tez tak czuje :lol2: teraz lepiej pozbieram troche dobrych ocen w szkole.... :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg sd Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 czuje ze w dniu premiery stalkera swiat o mnie zapomni na pare miesiecy :twisted: Ja coś czuje że producenci zapomnieli o tej grze a w ich ślady pójdą gracze..... To jest prawie jak Duke Nukem 4ever, niektórzy dalej czekają, w końcu to 4ever :P Na początku napaliłem się na tą grę ze wzgledu an tematykę ale juz mi przeszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Ja coś czuje że producenci zapomnieli o tej grze a w ich ślady pójdą gracze..... To jest prawie jak Duke Nukem 4ever, niektórzy dalej czekają, w końcu to 4ever :P Na początku napaliłem się na tą grę ze wzgledu an tematykę ale juz mi przeszło...Mi nie przeszło ja mam dosyć gier w stylu Gears of Wars (bez urazy dla tych co grają każdy ma jakieś gusta, a o gustach się nie dyskutuje), gdzie muszę zabijać stada ufiaków dzielnym hamerkańskim żołnierzem ja chce to czego mam nadzieje da mi STALKER klimat, a nic nie działa tak klimatycznie jak bieganie z kałachem po mieście widmo Prypeć czy samej Elektrowni Czarnobyl to jest coś co mnie cholernie kręci, dobrze wykorzystane elementy RPG to kolejna zaleta, no i lekarstwo na chorobę popromienną czyli dobrze nam znana Vodka :wink: . Premiera jest na Q1 2007 czyli grudzień 2006/kwiecień 2007, a z tego co można wyczytać na zagranicznych forach to prawie pewne że gra zagości w marcu 2007 w przeciwieństwie do DNF to są bety, są screeny, są filmiki, a DNF to legenda i chyba tak już pozostanie. Edytowane 28 Listopada 2006 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja coś czuje że producenci zapomnieli o tej grze a w ich ślady pójdą gracze..... To jest prawie jak Duke Nukem 4ever, niektórzy dalej czekają, w końcu to 4ever :P Na początku napaliłem się na tą grę ze wzgledu an tematykę ale juz mi przeszło... PRAWIE robi wielką różnice Duke Nukem skończył jako teoria w Stalkera można było już grać kilka lat temu w wersje alpha a ponad rok temu w bete nawet po sieci z innymi graczami :wink: Mnie najbardziej się podobała zapowiedź życia w strefie. Niczym taki Oblivion tylko z stalkerami zamiast herosów :wink: I chce jak najwięcej tych RPGowych elementów. Taka wolność rozgrywki jak w GTA połączona z RPG i FPSem z ogromem możliwości dotarcia do celu. Co z tego wyjdzie zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 PRAWIE robi wielką różnice Duke Nukem skończył jako teoria w Stalkera można było już grać kilka lat temu w wersje alpha a ponad rok temu w bete nawet po sieci z innymi graczami :wink: Mnie najbardziej się podobała zapowiedź życia w strefie. Niczym taki Oblivion tylko z stalkerami zamiast herosów :wink: I chce jak najwięcej tych RPGowych elementów. Taka wolność rozgrywki jak w GTA połączona z RPG i FPSem z ogromem możliwości dotarcia do celu. Co z tego wyjdzie zobaczymy. i tak zapewne będzie ;). Tak na marginesie powiem, że są dziennikarze, którzy po grze jadą itp itd. Niedawno czytałem ciekawą rzecz, którą napisał właśnie jakiś koles z pewnego czasopisma, któremu dane było zobaczyć prezentacje gdy na jakiejś imprezie oraz krótko w nią pograć. Gra w jego opini nie była niczym specjalnym ot kolejny shooter z ciekawym umiejscowieniem. Sytuacja sie zmieniła gdy dano mu 4h na pogranie sobie. Koleś od razu zmienił zdanie na plus po tym jak w danym czasie zobaczył zależności pomiedzy fabułą, a A.I. , systemem sztucznego życia strefy itp. Wnioski? na niektóre zapowiedzi należy patrzeć z przymrużeniem oka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 I właśnie dlatego nie ufam pismakom wole sam pograć i ocenić tak też zrobiłem właśnie w Gears of War sugerując się opiniami stwierdziłbym, że gra jest super, ekstra świetna, przełomowa i w ogóle co najlepsze, a jest to tak naprawdę dobry shooterek w mojej ocenie 8.5/10. Dlatego czekam na STALKER-a nie ze względu na super grafę i przesadzony HDR (mam nadzieję, że HDR będzie bardzo dobry i że nie będzie się wszystko dookoła świeciło jak psu jajca), ale na świetny klimat i tajemniczość miejsca takiego jak właśnie elektrownia Czarnobyl, miasto Prypeć i okolice nie żadne podbijanie kolejnych planet w układzie Alpha tylko bardzo dobrą grę z fabułą która rozgrywa się w znanym miejscu z jego dobrym odwzorowaniem i ze świetnym klimatem, a także elementami RPG, o których tak dobrze wyrażają się twórcy gry i które to czynią z tej gry coś więcej niż tylko dobry shooter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Ja uwierzę w cokolwiek związane z tą grą dopiero jak zobaczę to na monitorze komputera w akcji. Póki co nie wierzę w żadne zapowiedzi o boskim klimacie, miażdżącej inteligencji wrogów itp. Zobaczę w akcji, uwierzę. Za wiele razu i za dużo gier było po szumnych zapowiedziach okazywało się niczym specjalnym. I też przed ich wydaniem było mnóstwo zdjęć, bet i innych rzeczy, które miały podkreślać wyjątkowość. Edytowane 29 Listopada 2006 przez cosmo111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 w takim razie mozesz sobie darowac gierke ;] nie musisz wierzyc ze wyjdzie, nikomu nie robi to roznicy ;) boski klimat bedzie dla tych ktorych "rajcuje" postnuklearny swiat, historia czarnobyla itp. dla innych bedzie to po prostu shooter z dobra AI itd. jesli dostane to co nam obiecywano (po zapowiedziach, trailerach) to bede mogl powiedziec bez zajakniecia ze na takie gry warto czekac chocby pare lat. uwielbiam postnuklearne klimaty, jestem "zafascynowany" historia czarnobyla wiec producenci juz maja przynajmniej jednego zadowolonego klienta (mnie). teraz juz pozostaje tylko wyczekiwac ogloszenia daty premiery a jesli nie to bedzie trzeba zebrac jakas ekpie fanow i sila wyciagnac od nich (producentow) stalkera w jakiej by nie byl fazie. takze i tak i czy tak musze w ta gre zagrac. a porownywanie teraz stalkera do duke'a jest lekko nie na miejscu ;] juz nie jeden redaktor z roznych serwisow mogl sam przekonac sie o tym co potrafi stalker ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Nie wydaje mi sie żeby nakład pieniężny jaki został wydany w produkcje Stalkera 100mln $ , został teraz puszczony w błoto i gra nie zostala wydana.To czysty idiotyzm takiej myśli nawet nie dopuszczam. Zwłaszcza jeszcze teraz, gdy ostanimi dniami pojawiło sie dużo nowych screenów/video które do tej pory nie ukazywały jeszcze tego co zostało zawarte w grze. Czekać do marca 2007 i upa kompa robić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Muszą to wydać bo stracą ogromny nakład pieniędzy i pracy.. Pozatym kto pisze że nie czeka na tą produkcje z pewnością kłamie bo kto nie kupi tej gry ( no jak będzie kosztować od 140 zł to napoczątek nie kupie) Ale grafika, klimat która żadna inna gra nam nie da ! Bo kto by nie chciał pochodzić po obszarach Prypeciu i elektrowni ... ahhh tylko jednak martwią mnie te stworki ( ok zgodzę się że to mutanty powstałe w wyniku promieniowania) ale dlaczego wyglądają jak Alieny heh mogli tych "Mutantów" jakoś bardziej ludzko zrobić ale w sumie tak wyglądaja strasznie i pasują do klimatu ... I tak zacieram ręce jak wpadnie ta gra do mnie ! Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 w takim razie mozesz sobie darowac gierke ;] nie musisz wierzyc ze wyjdzie, nikomu nie robi to roznicy ;) boski klimat bedzie dla tych ktorych "rajcuje" postnuklearny swiat, historia czarnobyla itp. dla innych bedzie to po prostu shooter z dobra AI itd. jesli dostane to co nam obiecywano (po zapowiedziach, trailerach) to bede mogl powiedziec bez zajakniecia ze na takie gry warto czekac chocby pare lat. uwielbiam postnuklearne klimaty, jestem "zafascynowany" historia czarnobyla wiec producenci juz maja przynajmniej jednego zadowolonego klienta (mnie). teraz juz pozostaje tylko wyczekiwac ogloszenia daty premiery a jesli nie to bedzie trzeba zebrac jakas ekpie fanow i sila wyciagnac od nich (producentow) stalkera w jakiej by nie byl fazie. takze i tak i czy tak musze w ta gre zagrac. a porownywanie teraz stalkera do duke'a jest lekko nie na miejscu ;] juz nie jeden redaktor z roznych serwisow mogl sam przekonac sie o tym co potrafi stalker ;] No i oczywiście nie zrozumiałeś. Sam napisałeś jeśli dostane to co obiecywano. I właśnie mi o to chodzi. Jeśli- to co obiecywano. Uwierzę w to co obiecywano dopiero jak się sprawdzi w akcji. Za wiele razy już obiecywano cuda nie z tej ziemi. Normalnie rozkładają mnie na kolana stwierdzenia niektórych tylko na podstawie paru filmików i fotek, że gra stanie się megahitem, miażdżącym konkurencję na wiele lat, itp , itp. Boski klimat?? boski jest wtedy kiedy jest w stanie wciągnąć wszystkich, nie tylko tych z urzędu zafascynowanych danym tematem. Wtedy dopiero można mówić o wyjątkowości danego tytułu. Szczerze?? ja na żadną grę nie czekam już z niecierpliowścią. To są tylko zabawki, dla umilenia czasu. I nic więcej. Nie muszę zagrać w żadną grę. Wyjdzie to wyjdzie, nie wyjdzie nic się nie stanie. Nie ma dla mnie gier na którą warto czekać za wszelka cenę, a tym bardziej kolejnymi latami. Co potrafi stalker?? Nic nie potrafi. Tylko to co mu wprowadzą programiści. I to wszystko. Być może. zrobią to trochę lepiej niż w innych tytułach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...