Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.stalker.funday.pl/film/stalker_weapons.zip

Trailer prezentujący bronie w grze,[bardzo dobry!!] pewnie większość osób to oglądało, ale takie przypomnienie ;) , rok 2003 !!

Wszelkie prawa stalker.funday.pl !!!! Największy portal STALKER pl.

Już mjuzik w tym trailerze był tłusty a co do broni to bez zarzutów no może pieprznik powinien być większy po odpaleniu z granatnika lub szturmrury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhehee, byle by tylko w koncu ( takim czy innym ) wydali te kolejną-fpp-napierdalankę. no i zeby im sie kasa nie tyle zwróciła i zarobili na tym, bo by sie pochlastali chyba jakby to była klapa finansowa. i na maksa ciekawe dlaczego tak dlugo sie z tym mordują :D w sumie jedyne co NAPRAWDE zaciekawia w tej grze to cała otoczka fabuły, i lokacja gdzie sie rozgrywa czernobyl - scaaaary ), bo jak sie zastanowic to te filmiki wygladaja wcale nie lepiej niz pozostałe hordy gier fpp które sie ukazauja o dczasu do czasu, wiecie jak to bywa z trailerami do filmów... :) nawet intro z gry kraży na youtube :) despreacja. no ale tyle ode mnie :D oby była przyjemna FPP-szczelanka i zeby nie wymagała najnowsej wersji ageii i dwóch podwójnych SLI czy krosfajerów do płynnego działania, i osmiordzeniowca ( bo zdaje sie ze firmy z "biednych" krajów lubią wydawac gry dedcelowo na rynek "amerykanski", czyli obarczaja niedoróbkami swoich silników kolejne gigaherce naszych proców, a my swoimi portfelami równowazymy te dysproporcje ). pewnie ktos sie wkurzy ze "zaśmiecam" wątek, w istocie nie interesuje sie rozwojem tej osławionej gry, czasem wleze na ich stronę, ale te same screeny w sumie, i zamazane filmiki gdzies indziej... po za tym co innego mozna powiedziec o banalnej grze komputerowej która jest prawie 5 lat w produkcji? ;-) trzymanie kciuków juz nic nie da, mozna tylko czekac na pierwsze demko ( jesli wydadzą przed premierą ) :) no dobra, troszke trzymam te swoje kciuki, co ma wisieć nie utonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha, no to wszystko jasne dlaczego juz prawie 5 lat tą gre robią. Zauwazyliscie ze grafika jest bardzie BUMP MAPPINGOWA niz 2 lata temu jak mial stalker wyjsc? To juz wiadomo nad czym siedzą kolejne dwa lata pracy. Obyśmy się za bardzo nie zDOOMili jak zobaczymy finalną wersję stalkera. Pozdro600 ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądałem właśnie nowego filmik i na końcu pisze marc 2007, czyżby naprawdę miało się pojawić w marcu, czyli w jednym czasie wyjdą dwie super gierki (druga crysis) chociaz ja w stalkera nie uwierzę jak nie zobaczę (pewnie znowu jakaś ściema będzie że muszą gameplay, błędy i kompatybilność poprawić)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

crysis chyab w marcu nei wyjdzie słyszałem o Q2 ale mogę sie mylić; premiera 17 marca jest już raczej pewna bo mamy wysyp fotek od jakiegos miesiąca, 3 trailery reklamujące grę wszystkie z datą marcową wszystko to sensownie przemawia za takim, a nie innym terminem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi