xor Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 :lol: Niestety musze wylac kubel zimnej wody na Twoja glowe - pierwszy screen nie jest z gry, jest zdjeciem z Czernobyla :) Drugi jest juz z engine-u gry i pokazuje, ze naprawde bedzie to fenomenalna graficznie gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hmm no to jestem w szoku :D myslalem ze to screen z gry a wlasnie na taki wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Nyny, sie pojawil :P "Kredyt zaufania" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Kaeres w pore sie kalpes:D Mialem dluga przerwe od tweaka ale juz wrocilem i to dawno :) Ciesz sie ze ten kredyt to nie dostalem za ciebie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 9 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2004 Dla znających angielski: http://stalker.myexp.de/forum/viewtopic.php?t=781 Wywiad z twórcami.No i niestety nie będzie co-op :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Wlasnie obejrzalem wszystkie trailery i duzo screenow i powiem jedno. Moim zdaniem Doom, hl2 i farcry moga sie schowac!!! Czekam z niecierpliwoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2004 Aqrat,Stalker nie przycmil tak mojej uwagi jak HL.HL zmiecie wszystko i chocby nie wiem co to dajm te j grze 10/10 a STALKEROWI?? Zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 4 nowe screeny http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...owinki,10,16059 cutmiutorzeszki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 No no no,niczego sobie,szkoda tylko ze efekty zobaczmy w maju 2005 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Najbardziej podoba mi sie to zdanie "Technicznym partnerem gry jest nVidia oraz AMD" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Mnie sie podoba jak najbardziej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja chce zeby to juz wyszło... Beta juz mnie nie grzeje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilong powraca Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ej podacie jakis link na ftp gdzie mozna sciongnąć wersje alpha?? moze byc na priva prosze bo nieumie znaleść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanzco Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 skad wziac demo? zarzuccie linkiem pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacos Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Nie ma oficjalnego dema. Sa tylko alphy. A gierka technicznie ujdzie (troche stara ta alpha 2001/2002) brakuje dynamicznego oświetlenia i innych bajerek. Silnik wydajny, u mnie 50-100FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 heh widze ze teraz jest "moda" ? na dosc nietypowe zjawisko. zrobic jakis spoko silnik, rzucic pare screenow/filmow na net a pozniej wydac gre za pol roku/rok/whatever. dzieki czemu gra przestaje byc tak fajna :mrgreen: jak byla na poczatku. mam tu na mysli dooma3 i hl2 no i do tego dochodzi jeszcze stalker :) najlepiej z tego wszystkiego wyszedl far cry. byly screeny, ale i na gre nie trzeba bylo jakos dlugo czekac [przynajmniej tak mi sie wydaje :roll:] nie mowie ze po demonstracji pierwszych screenow/filmow gra powinna ukazac sie za tydzien ale mogliby troche mniej "kisic" te tytuly :mrgreen: nie mowie tez ze d3, hl2 [w ktorego w sumie jeszcze nie gralem] sa zle ale troche sie na nich zawiodlem. css jest na enginie hl2 tak ? no niby tak, a wiec hl2 tak jakby juz widzialem :mrgreen: fajny solidny enginie i to wszystko bez zadnych rewelacji [imo] jedyna rzecz ktora mnie moze zaskoczyc w tej grze to klimat/gameplay i to chyba byloby na tyle. ostatnia przelomowa gra [graficznie] byl dla mnie ut2k3 o ile dobrze pamietam. reszta to imo mniej lub bardziej spoznione tytuly - szkoda :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 heh widze ze teraz jest "moda" ? na dosc nietypowe zjawisko. zrobic jakis spoko silnik, rzucic pare screenow/filmow na net a pozniej wydac gre za pol roku/rok/whatever. dzieki czemu gra przestaje byc tak fajna :mrgreen: jak byla na poczatku. mam tu na mysli dooma3 i hl2 no i do tego dochodzi jeszcze stalker :) najlepiej z tego wszystkiego wyszedl far cry. byly screeny, ale i na gre nie trzeba bylo jakos dlugo czekac [przynajmniej tak mi sie wydaje :roll:] nie mowie ze po demonstracji pierwszych screenow/filmow gra powinna ukazac sie za tydzien ale mogliby troche mniej "kisic" te tytuly :mrgreen: nie mowie tez ze d3, hl2 [w ktorego w sumie jeszcze nie gralem] sa zle ale troche sie na nich zawiodlem. css jest na enginie hl2 tak ? no niby tak, a wiec hl2 tak jakby juz widzialem :mrgreen: fajny solidny enginie i to wszystko bez zadnych rewelacji [imo] jedyna rzecz ktora mnie moze zaskoczyc w tej grze to klimat/gameplay i to chyba byloby na tyle. ostatnia przelomowa gra [graficznie] byl dla mnie ut2k3 o ile dobrze pamietam. reszta to imo mniej lub bardziej spoznione tytuly - szkoda :mrgreen: true :) eot sry za ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja cie kręce :D ale te screeny wypassss wyglądają :o no jak dla mnie masakra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Ja cie kręce :D ale te screeny wypassss wyglądają :o no jak dla mnie masakra :D Nie rownaja sie do alphy, w ktora mozna pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zi_Om Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 o Boże ten screen mnie rozpierpapier (patrzcie na tekstury bazufki) http://www.icpnet.pl/~koza/php/news/ns1.jpg a tu patrzcie na budynek http://www.icpnet.pl/~koza/php/news/ns2.jpg heh bedzie hit na pewno lepszy bedzie od d00ma i hl2 chociarz co do farcraya nie jestem pewien. A i patrzcie na opony na tym screenie według mnie sa badziewne http://www.icpnet.pl/~koza/php/news/ns5.jpg ale to pewnie sie zmieni do premiery 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Zi_0m , nei ma co porownywac Stalkera do FC... FC to gra praktycznie pozbawiona fabuły, prosta strzelanka, natomiast ta gra da nam całkowita wolność w świecie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Ja cie kręce :D ale te screeny wypassss wyglądają :O no jak dla mnie masakra :D Nie rownaja sie do alphy, w ktora mozna pograc. w alphie wiekszosc bajeró wylączona ale jakos i kolorystyka textur miazdzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlokos Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 o Boże ten screen mnie rozpierpapier (patrzcie na tekstury bazufki) http://www.icpnet.pl/~koza/php/news/ns1.jpg a tu patrzcie na budynek http://www.icpnet.pl/~koza/php/news/ns2.jpg heh bedzie hit na pewno lepszy bedzie od d00ma i hl2 chociarz co do farcraya nie jestem pewien. A i patrzcie na opony na tym screenie według mnie sa badziewne http://www.icpnet.pl/~koza/php/news/ns5.jpg ale to pewnie sie zmieni do premiery 8) Rzeczywiscie piekne jest otoczenie jednak jeden minus jaki mi nie pasuje to... wyglad postaci - jakies takie dziwne, ni to kanciaste, ni to rozciagniete dziwnie... jakos neiciekawe. Ale w sumie to drobiazg i pewnie poprawia to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Ej, nie widzieliscie aplhy ? Pokazujecie te screeny, a one sa nijakie w porownaniu do tego co widac na ekranie w realu. To sa screeny z 2003 roku na gf4ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 A czytaliscie w nowym CDA wiesci ze maja wyjsc 3 wersje S.T.A.L.K.E.R-a jedna lepsza od drogiej przy czym w najlepsza beda mogli zagrac tylko posiadacze procesorow z serii Athlon 64???? jesli tak bedzie to nic nie odwiedzie mnie od zakupu tego procka:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 A czytaliscie w nowym CDA wiesci ze maja wyjsc 3 wersje S.T.A.L.K.E.R-a jedna lepsza od drogiej przy czym w najlepsza beda mogli zagrac tylko posiadacze procesorow z serii Athlon 64???? jesli tak bedzie to nic nie odwiedzie mnie od zakupu tego procka:D:D Z tego co piszesz to byloby to wierudna bzdura. Zreszta CDA pisze co sie da. Skad oni takie wiesci maja to ja nie wiem. Chyba, ze chodzi o jakosc grafiki. Cos jak UT2003 - aby miec najwyzsze tekstury trzeba miec 256MB na karcie. Ale osobno trzy gry - nie do przyjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 niewiem czy dobrze wyczytalem ale chyba ejdnak wyjdzie S.T.L.K.E.R 64 jesli nie 3 wersje to na pewno beda 2 a tutaj jest poparcie tych slow http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_8...0~90394,00.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDrive Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 A czytaliscie w nowym CDA wiesci ze maja wyjsc 3 wersje S.T.A.L.K.E.R-a jedna lepsza od drogiej przy czym w najlepsza beda mogli zagrac tylko posiadacze procesorow z serii Athlon 64???? jesli tak bedzie to nic nie odwiedzie mnie od zakupu tego procka:D:DJeżeli tak będzie to ciekawe jakie będą różnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 Jedna wykorzystuje DX8 druga DX9 trzecie jest na platformy 64bit... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2004 to czemu nie mieli by tego polaczyc w calosc tak jak jest ze wszystkimi grami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...