seq-sonicr Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Witam Ostatnio cos nudno na forum. :D jak dla mnie. Zamiescie tutaj jakies ciekawe obrazki z pokazanymi errorami w okienkach tak dla pana szanownego BG. :twisted: PS 1 . Prosze o panow LAMOW o nie robienie jakis wlasnych obrazkow w np. mspint :D . Prosze img z pierwszego zdarzenia :D. PS 2 . Prosze opisac krotko swoj obrazek Moj obrazek to okrojone 2 img zrzutu mojego desktopu , img przedstawia speed na zwyklym laczu 56K taka niby predkosc mialem przez 10 minut, ale to taki szczegol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zamiescie tutaj jakies ciekawe obrazki z pokazanymi errorami w okienkach tak dla pana szanownego BG. :twisted: Skoro mają być errory w okienkach dla BG to czemu nie daleś zadnego błędu z oprogramowania microsoftu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 sgj: za bardzo się chyba wczułeś w roli modera, co? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonardo_diCaprio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 niestety jak wyskakuje mi BSOD nie jestem w stanie zlapac screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 BSOD, mowisz - masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 sgj: za bardzo się chyba wczułeś w roli modera, co? ;)Niby czemu? Po prostu autor tego tematu mógł dać jakieś przykłady z błędów oprogramowania ms, bo ten bład z prędkością akurat nie wynika z oprogramowania. A tak poza tym tutaj nie jestem moderem. A wracając do tematu daje kilkanascie autentycznych błędów z mojego komputera. Ciekawa zawartość dyskietki. Pliki zostały uwidocznione w.... No własnie chyba nawet microsoft nie wie w czym. No i nie dowiedziałem sie jaka jest minimalna wartość pamieci wirtualnej. Z żółtego okienka na dole mozna dowiedzieć się dużo ciekawych informacji. Tu RawWrite wykrył jakąś nową nieznaną dotąd wersje windows. Nalezy defragmentować ten woluminu - polska trudna język :D Ciekawe komunikaty w instalatorze fify 97 Word nie radzi sobie z dużą ilością błędów. Gotowanie indeksu. Kolejna literówka. Anonimowana postać?? Bardzo czytelny komunikat. Ten program chyba sam nie wiedział jakie pytanie miał zadac. A tak wygląda log scandiska w windows 98: Microsoft ScanDiskPlik rejestru zosta wygenerowany o 09:09PM w Thursday, June 06, 2002.Program ScanDisk sprawdzi, czy na dysku C nie ma problem˘w. Wyniki badania:Struktura katalog˘w Program ScanDisk nie dokona sprawdzenia. Tablica alokacji plik˘w Program ScanDisk nie wykry ľadnych b?d˘w. System plik˘w Program ScanDisk nie dokona sprawdzenia. Skanowanie powierzchni Program ScanDisk nie dokona sprawdzenia. Czyżby ktoś nie potrafił przetłumaczyć daty na język polski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 hehe mam nadzieje ze to kolekcja z kilku lat bo jak zdarzylo ci sie to wszystko w pol dnia od zalozenia topiku to masz tam ladne przewaly :lol: szkoda ze ja tak nie kolekcjonowalem glupich wysypow windy bo tez by mi sie tego troche nazbieralo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 hehe mam nadzieje ze to kolekcja z kilku lat bo jak zdarzylo ci sie to wszystko w pol dnia od zalozenia topiku to masz tam ladne przewaly :lol: szkoda ze ja tak nie kolekcjonowalem glupich wysypow windy bo tez by mi sie tego troche nazbieralo :) Najstarsze zdjęcia są z zeszłego roku. Zwykle gdy zauważe tego typu rzeczy to staram się to zapisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 no i temat jakos leci, nieciekawie sie zaczal ale ciagnie sie dalej i coraz lepiej. Moj qmpel ma screena jak winxp zrobil mu z 4gb twardego na 1,67 tera bajta. Prawdziwka musze isc do niego po tego screena, wtedy go zamieszcze tutaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Tutaj- 2 dziki- jeden byl juz na forum- szybkosc polaczenia, ale mniejsza o to... drugi- w W98 chyba kazdym pisze POLACZENI zamiast POLACZENIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 nie zrobilem screena ale mialem kiedys cos takiego critical Error, error code: no error czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...