Skocz do zawartości
seq-sonicr

Super Efekty W Okienkach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio cos nudno na forum. :D jak dla mnie.

Zamiescie tutaj jakies ciekawe obrazki z pokazanymi errorami w okienkach tak dla pana szanownego BG. :twisted:

PS 1 . Prosze o panow LAMOW o nie robienie jakis wlasnych obrazkow w np. mspint :D . Prosze img z pierwszego zdarzenia :D.

PS 2 . Prosze opisac krotko swoj obrazek

Moj obrazek to okrojone 2 img zrzutu mojego desktopu , img przedstawia speed na zwyklym laczu 56K taka niby predkosc mialem przez 10 minut, ale to taki szczegol.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiescie tutaj jakies ciekawe obrazki z pokazanymi errorami w okienkach tak dla pana szanownego BG.  :twisted:  

Skoro mają być errory w okienkach dla BG to czemu nie daleś zadnego błędu z oprogramowania microsoftu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sgj: za bardzo się chyba wczułeś w roli modera, co? ;)

Niby czemu? Po prostu autor tego tematu mógł dać jakieś przykłady z błędów oprogramowania ms, bo ten bład z prędkością akurat nie wynika z oprogramowania. A tak poza tym tutaj nie jestem moderem.

A wracając do tematu daje kilkanascie autentycznych błędów z mojego komputera.

Dołączona grafika

Ciekawa zawartość dyskietki.

Dołączona grafika

Pliki zostały uwidocznione w.... No własnie chyba nawet microsoft nie wie w czym.

Dołączona grafika

No i nie dowiedziałem sie jaka jest minimalna wartość pamieci wirtualnej.

Dołączona grafika

Z żółtego okienka na dole mozna dowiedzieć się dużo ciekawych informacji.

Dołączona grafika

Tu RawWrite wykrył jakąś nową nieznaną dotąd wersje windows.

Dołączona grafika

Nalezy defragmentować ten woluminu - polska trudna język :D

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Ciekawe komunikaty w instalatorze fify 97

Dołączona grafika

Word nie radzi sobie z dużą ilością błędów.

Dołączona grafika

Gotowanie indeksu.

Dołączona grafika

Kolejna literówka. Anonimowana postać??

Dołączona grafika

Bardzo czytelny komunikat.

Dołączona grafika

Ten program chyba sam nie wiedział jakie pytanie miał zadac.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

A tak wygląda log scandiska w windows 98:

Microsoft ScanDiskPlik rejestru zostaˆ wygenerowany o 09:09PM w Thursday, June 06, 2002.Program ScanDisk sprawdziˆ, czy na dysku C nie ma problem˘w. Wyniki    badania:Struktura katalog˘w         Program ScanDisk nie dokonaˆ sprawdzenia.     Tablica alokacji plik˘w         Program ScanDisk nie wykryˆ ľadnych bˆ?d˘w.     System plik˘w         Program ScanDisk nie dokonaˆ sprawdzenia.     Skanowanie powierzchni         Program ScanDisk nie dokonaˆ sprawdzenia.    
Czyżby ktoś nie potrafił przetłumaczyć daty na język polski?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mam nadzieje ze to kolekcja z kilku lat bo jak zdarzylo ci sie to wszystko w pol dnia od zalozenia topiku to masz tam ladne przewaly :lol:

szkoda ze ja tak nie kolekcjonowalem glupich wysypow windy bo tez by mi sie tego troche nazbieralo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mam nadzieje ze to kolekcja z kilku lat bo jak zdarzylo ci sie to wszystko w pol dnia od zalozenia topiku to masz tam ladne przewaly :lol:

szkoda ze ja tak nie kolekcjonowalem glupich wysypow windy bo tez by mi sie tego troche nazbieralo :)

Najstarsze zdjęcia są z zeszłego roku. Zwykle gdy zauważe tego typu rzeczy to staram się to zapisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi