sztymel Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 mam taki problem ze chce podkrecic karte a niemam tej zakladki do podkrecania (co powinna byc przy sterach) moje stery to 45...chyba zytnio nie kumat jestem w tych sprawach wiec prosze o pomoc szukalem jzu po forum ale nie zjazylem jak to zrobic moze mi kto to wytlumaczyc z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Wklej to do notatnika, zapisz jako plik rejestru (.reg) i kliknij, po czym reboot. Pierwsza linijka włącza ustawienia zegarów, druga opcje AGP. REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNvTweak] "CoolBits"=dword:00000003 [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNvTweak] "NvCplEnableAGPSettingsPage"=dword:00000001 Mam nadzieję, że to dalej działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Działał to na wszystkich wersjach sterów. Nie trzeba restartować kompa, wystarczy ponownie wejśc do własciwości ekranu i już wszystko bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 program sciagniaj (rivatunner, powerstrip) i po krzyku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Już jest po krzyku ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...