Pietia(lania) Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Tak wiec , moja panna ma starego kompa to znaczy Celerona 500 Mhz , jakas plytke na Via , 128MB ramu , grafa to Riva tnt 2 Pro bodajrze 16 mb , jakis dysk itp pierduly i na tym sprzecie nie mozna ogladac filmow , sa straszne lagi , nie piszcie mi ze zle kodeci poinstalowalem bo zainstalowalem nastepujace : FFDSHOW , i AC3 co moge zrobic , aaa bawilem sie tez zwszystkimi mozliwymi rozdzielczosciami od 640, przez 800 do 1024 , i 16 bit oraz 32 bit , czy mozna cos z tym zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ale to aż dziwne bo na tym sprzęcie filmy powinny chodzić normalnie. Może format?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 jakas plytke na ViaNa 90% problemem jest ta płytka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 ja mialem podobny sprzet [p3 500 , 384sdr , riva m64 32mb] i tez mi divxy haczyly:/ mobo to tez na via av61 czy cos podobnego.. bez modernizacji sprzetu mysle ze nic z tego nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 a filmy masz Divx czy w XviD ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Tak wiec , moja panna ma starego kompa to znaczy Celerona 500 Mhz , jakas plytke na Via , 128MB ramu , grafa to Riva tnt 2 Pro bodajrze 16 mb , jakis dysk itp pierduly i na tym sprzecie nie mozna ogladac filmow , sa straszne lagi , nie piszcie mi ze zle kodeci poinstalowalem bo zainstalowalem nastepujace : FFDSHOW , i AC3 co moge zrobic , aaa bawilem sie tez zwszystkimi mozliwymi rozdzielczosciami od 640, przez 800 do 1024 , i 16 bit oraz 32 bit , czy mozna cos z tym zrobic ? we wlasciwosciach ffdshow, zakladka post processing, zaznacz automatic quality control i sprobuj roznych playerow, od tego tez sporo zalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 i jeszcze XviD'a zainstaluj i we wlasciwosciach ffdshow, zakladka codecs, wybierz, zeby XviD'a odtwarzalo XviD'em a w zakladce postprocessing, processing method tylko Nic's! powinno smigac a playera wyprobuj Cinema Player 1.4a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ha tylko ze probowalem wszystko , ale jest to o tyle dziwne ze na poprzedniej karcie , Ati All i wonder wszystko smigalo pieknie (czy ati ma jakies sprzetowe wsparcie do tego ) , a co do filmow to hacza oba i divx i xvid . nie wiem co myslec , bo jesczcze rok temu mialem podobny sprzet , to znaczy K-6 500 , 192 Ramu i Rive Vante i wszystko smigalo , hmm moze jakies pomysly , co do formatu to byl robiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 jakas plytke na ViaNa 90% problemem jest ta płytka.Hmm to moze cos konkretniej :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 jakas plytke na ViaNa 90% problemem jest ta płytka.Hmm to moze cos konkretniej :?: moze wypadaloby jakies stery do chipsetu zainstalowac?? Jak masz Xp'ka to radze przesiasc sie na Win 98 SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Mam 98 , stery tez sa , ale sprobuje najnowsze dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...