Skocz do zawartości
Pietia(lania)

Divx i stary kopm ehh

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wiec , moja panna ma starego kompa to znaczy

Celerona 500 Mhz , jakas plytke na Via , 128MB ramu , grafa to Riva tnt 2 Pro bodajrze 16 mb , jakis dysk itp pierduly i na tym sprzecie nie mozna ogladac filmow , sa straszne lagi , nie piszcie mi ze zle kodeci poinstalowalem bo zainstalowalem nastepujace :

FFDSHOW , i AC3 co moge zrobic , aaa bawilem sie tez zwszystkimi mozliwymi rozdzielczosciami od 640, przez 800 do 1024 , i 16 bit oraz 32 bit , czy mozna cos z tym zrobic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiec , moja panna ma starego kompa to znaczy 

Celerona 500 Mhz , jakas plytke na Via , 128MB ramu , grafa to Riva tnt 2 Pro bodajrze 16 mb , jakis dysk itp pierduly i na tym sprzecie nie mozna ogladac filmow , sa straszne lagi , nie piszcie mi ze zle kodeci poinstalowalem bo zainstalowalem nastepujace :

FFDSHOW , i AC3 co moge zrobic , aaa bawilem sie tez zwszystkimi mozliwymi rozdzielczosciami od 640, przez 800 do 1024 , i 16 bit oraz 32 bit , czy mozna cos z tym zrobic ?

we wlasciwosciach ffdshow, zakladka post processing, zaznacz automatic quality control

i sprobuj roznych playerow, od tego tez sporo zalezy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha tylko ze probowalem wszystko , ale jest to o tyle dziwne ze na poprzedniej karcie , Ati All i wonder wszystko smigalo pieknie (czy ati ma jakies sprzetowe wsparcie do tego ) , a co do filmow to hacza oba i divx i xvid . nie wiem co myslec , bo jesczcze rok temu mialem podobny sprzet , to znaczy K-6 500 , 192 Ramu i Rive Vante i wszystko smigalo , hmm moze jakies pomysly , co do formatu to byl robiony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi