bigzzgib Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Jak wstawić gifa żeby był ruchomy, jak wstawiam go jako obraz to sie nie rusza albo jak wstawić dźwięk np w formacie mp3 żeby grał w tle strony. Do wyboru we wstawianiu są tylko obiekty macromedii np flash itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Co do gif'a - wstawiałem normalnie jako obraz; w dreamweaverze się może i nie rusza, ale w podglądzie strony działa OK. Co do dźwięku - nie wiem, ale html: embed src="dzwięk.url" gdzie dzwięk.url jest adresem do pliku dzwiękowego np: "plum.wav" embed src="dzwięk.url" controls="playbutton" width="0" height="0"aby ukryć interfejs playera. Aby grało w kółko, dopisz jeszcze loop="true" Działa w IE, w normalnych przeglądarkach nie wiem. Embed sound suxx : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Tez patrzałem w podglądzie ie i się nie ruszał teraz luknołem na opere i działa. Mam 2k3 a tam w ie jest wszystko chyba powyłączane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 W 2k3 musisz zaznaczyć w opcjach internetowych IE w zaawansowanych odpowiednie opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 W 2k3 musisz zaznaczyć w opcjach internetowych IE w zaawansowanych odpowiednie opcje.Tak jak prawisz. Ustawiłem odtwarzanie animacji i dźwięków i nawet muza gra :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...