berkut Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 no wiec mam taki dylemat, dopadlem PII 333 SL2QH BOX ktory ma ODBLOKOWANY mnoznik i ma 5ns cache- kreci sie na 533mhz @ 2V (jak moj PII 400 ktory krecilem na 660mhz z samymi peltierami a teraz mam jeszcze FC) i mam teraz wielki problem- mianowicie nie wiem kiedy mi oddadza epoxa na gwarancji i czy bawic sie w peltiery i FC. Obecnie mam FC z woda schlodzona do 17C a proc chodzi sobie @ 133x4.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Wszystko zalezy od kasy. Jak Cie stac na te bajery to tak. Osobiscie wolalbym kupic cos nowszego i wtedy sprobowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 badz twardy nie poddawaj sie hehehe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 kosher- ja na to nie musze wydawac kasy, wszystko mam u siebie w domciu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Napewno jest to fajna zabawa dlubanie w kompie itd :) wiec baw sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 jakbym mial w domu to bym sie nawet nie zastanawial, przerabiaj i baw sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 to jest czasochlonne i moge latwo uszkodzic peltiery (sa bardzo delikatne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 to jest czasochlonne i moge latwo uszkodzic peltiery (sa bardzo delikatne) Do odwaznych swiat nalezy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 dla zasady zawsze warto krecic:)) btw: mocne te peltiery? bo one przeca nie sa az tak drogie :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 bys nie byl soba jakbys nie krecił no nie :D poza tym niezaleznie od naszych glosów i tak bys krecił :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Kręć bo trzeba być tfardym, a nie mientkim :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 krect to az sie sfaiczy i wtedy bedziesz mugl olac bo to zlom! :D wszystko co trzeba masz pod reka!? ja cie chyba nie rozumie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 Jak masz wszystko 'pod reka' to sie pobaw :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2002 bart- 2x 120W- jak sie zhajcaja to 340zl w plery........ mam pod reka moje najnowsze dziecko- chlodzenie freonem (coprawda prototyp ale chlodzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...