Megabyte Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Mam pewien pliczek z filmem w divxie. Potrzebuje zgrać z niego ścieżke dźwiękową, wyedytować ją i wrzucić z powrotem do tego filmu. Zależy mi na tym żeby nie przerabiac przy tym obrazu, tzn nie kodowywać go ponownie w divixie. Dźwięk udalo mi się zgrać CoolEditem, potrzebuje tylko namiary na jakiś program żeby tą przerobioną ścieżkę dźwiękową wrzucić do tego filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 VirtualDubA mógłbyś napisać jak to można zrobić. Bo ja próbowałem tak: 1. File->Open video file 2. Audio->WAV audio i wybieram plik ze ścieżką dźwiękową 3. Save as AVI i tutaj zaczyna nie potrzebnie konwersje z divxa do divxa. Wydaje mi sie ze dzwiek mozna zgrac szybko z filmu to i mozna go szybko wrzucic z powrotem. Ale jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 13 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2004 Ustaw w Video i Audio "Direct stream copy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...