Misiu15go Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 No chłopaki, to i ja się pochwale... :wink: MX, którego kręciłem to takie oto cudo: A teraz na poważnie... (jeszcze widać MX :P) Chłodzenie to przedstawiony wiatrak po spalonym codeszicie i standardowy wiatrak + radiator na procesor... Moje wyniki: Taktowanie: 215 + 200 Na durniu 850 @ 910 (wyższe taktowanie = utrata stabilności na K7VZA :cry:) w 3Dsmarku 2001 - > 1890 wynik można znaleźć na stronach futuremarku (czy jak to się tam pisze :wink:) mam te płyte na zastempstwie bo mojego epoxa szlak trafił :( Ta płyta to padaka zwalnia mi kompa o 50% czas wymienić na abita NF7-S :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 uuuuu ale super zdjecia normalnie czarna dziura :P a ten ludz poprawia stabilnosc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No chłopaki, to i ja się pochwale... :wink: MX, którego kręciłem to takie oto cudo: (...) Na durniu 850 @ 910 (wyższe taktowanie = utrata stabilności na K7VZA :cry:) w 3Dsmarku 2001 - > 1890 wynik można znaleźć na stronach futuremarku (czy jak to się tam pisze :wink:) mam te płyte na zastempstwie bo mojego epoxa szlak trafił :( Ta płyta to padaka zwalnia mi kompa o 50% czas wymienić na abita NF7-S :D A czego się spodziweałeś, że na KT133A ustawisz 200FSB :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 uuuuu ale super zdjecia normalnie czarna dziura :P a ten ludz poprawia stabilnosc ? No pytasz :) Ten ludź to strażnik wydajności i szybkości... Zdjęcia czarna dziura? Co rozumiesz pod takim stwierdzeniem? A co do płyty - to straszna padaka, poprostu nic tylko na śmietnik ją wywalić, no ale cóż... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Odświeżam topic ponieważ w nowej wersji Riva Tunner można zmienić swoją karte gf2 na Quadro i mi się udało :D tylko nie wiem czemu wynik nie podskoczył oto link do orba http://service.futuremark.com/servlet/Inde...ojectId=8029881 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 mój gf2mx400 64MB/128bit od MSI szedł z 200/166@250/185 bez ruszania chłodzenia, na samym radiatorku :D :D. Nawet nie chcem myśleć co by było po zmianie chłodzonka (miałem już przygotowany cooler od antka 1400) i zrobieniu vmoda - było by ponad 300MHz na rdzeniu :D:D . Jednak w trakcie zmiany chłodzenia grafa została uszkodzona i został mi sam breloczek :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Może tak bym zmienił tytuł wontku dajcie jakieś przykłady bo ten co jest teraz jakiś taki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 1. the best of... gf2mx :) 2. extreme oc gf2mx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Odświeżam topic ponieważ w nowej wersji Riva Tunner można zmienić swoją karte gf2 na Quadro i mi się udało :D tylko nie wiem czemu wynik nie podskoczył oto link do orbahttp://service.futuremark.com/servlet/Inde...ojectId=8029881jakbys nie wiedzial to po przerobce na quadro wzrasta wydajnosc w specjalnych aplikacjach 3d i 2d tez czasem - CAD albo 3dstudio a nie w grach czy 3dsmarku :evil: :!: :idea: :arrow: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Odświeżam topic ponieważ w nowej wersji Riva Tunner można zmienić swoją karte gf2 na Quadro i mi się udało :D tylko nie wiem czemu wynik nie podskoczył oto link do orbahttp://service.futuremark.com/servlet/Inde...ojectId=8029881jakbys nie wiedzial to po przerobce na quadro wzrasta wydajnosc w specjalnych aplikacjach 3d i 2d tez czasem - CAD albo 3dstudio a nie w grach czy 3dsmarku :evil: :!: :idea: :arrow: :roll:a karta kręci się tak samo i to dla mnie nic nie dało coś mi świtało że w 3d smarku to nic nie da :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Odświeżam topic ponieważ w nowej wersji Riva Tunner można zmienić swoją karte gf2 na Quadro i mi się udało :D tylko nie wiem czemu wynik nie podskoczył oto link do orbahttp://service.futuremark.com/servlet/Inde...ojectId=8029881jakbys nie wiedzial to po przerobce na quadro wzrasta wydajnosc w specjalnych aplikacjach 3d i 2d tez czasem - CAD albo 3dstudio a nie w grach czy 3dsmarku :evil: :!: :idea: :arrow: :roll:a karta kręci się tak samo i to dla mnie nic nie dało coś mi świtało że w 3d smarku to nic nie da :evil:pierw poczytaj bo chyba nie wiesz o co chodzi w tej przerobce na quadro! :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 mam te płyte na zastempstwie bo mojego epoxa szlak trafił :( Ta płyta to padaka zwalnia mi kompa o 50% czas wymienić na abita NF7-S :D co ? :D jaka płytka zwalnia kompa o 50% ?? to jakas taka specjalna d ozwalaniania kompa ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 w gf2mx po przeróbce na quadro jest wzrost wydaności w 3dmarku03 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 K7VZA oto płyta która zmniejsza wydajność jest to kompletna padaka ja jej nie kupiłem tylko pożyczyłem a kupiłem Abita NF7 S rev 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 K7VZA oto płyta która zmniejsza wydajność jest to kompletna padaka ja jej nie kupiłem tylko pożyczyłem a kupiłem Abita NF7 S rev 2Co zmniejsza wydajność - VZA (ver. 3.0) ma podobną wydajność jak np. Abit KT7A. Poczytaj recenzje na in4, ocworkbench (i wielu innych). Jedyny duży minus to prawie kompletny brak opcji do OC ale poza tym to przyzwoita platforma na KT133A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 K7VZA oto płyta która zmniejsza wydajność jest to kompletna padaka ja jej nie kupiłem tylko pożyczyłem a kupiłem Abita NF7 S rev 2 ta :) :lol: :lol: :lol: jak cos nie chodzi tak jak powinno to w 99% jest to wina urzytkownika który sobie nie radzi ze spzętem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 K7VZA oto płyta która zmniejsza wydajność jest to kompletna padaka ja jej nie kupiłem tylko pożyczyłem a kupiłem Abita NF7 S rev 2 ta :) :lol: :lol: :lol: jak cos nie chodzi tak jak powinno to w 99% jest to wina urzytkownika który sobie nie radzi ze spzętem :lol: Ja nie mówie że nie chodzi :D tylko że chodzi woooolllllnnnnoo :wink: radze sobie ze sprzętem i mam nad nim pełną kontrole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 (...)Ja nie mówie że nie chodzi :D tylko że chodzi woooolllllnnnnoo :wink: radze sobie ze sprzętem i mam nad nim pełną kontrole Żeby chodziło szybko też trzeba UMIEĆ :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 (...)Ja nie mówie że nie chodzi :D tylko że chodzi woooolllllnnnnoo :wink: radze sobie ze sprzętem i mam nad nim pełną kontrole Żeby chodziło szybko też trzeba UMIEĆ :twisted:ale nie rozumiesz że ta płyta ma ok. 3lata(nie orientuje się dokładnie) i nawed z moim prockiem co mam w podpisie chodziła jak by chciała a nie mogła i przestancie wygłaszać swoje insynuacje że czegoś nie umiem zrobić albo coś innego :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ale nie rozumiesz że ta płyta ma ok. 3lata(nie orientuje się dokładnie) i nawed z moim prockiem co mam w podpisie chodziła jak by chciała a nie mogła i przestancie wygłaszać swoje insynuacje że czegoś nie umiem zrobić albo coś innego :evil: i co z tego ?? moja tez ma 3lata albo i wiecej i smiga jak glupia ;] 0 problemow i wydajnosc dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ale nie rozumiesz że ta płyta ma ok. 3lata(nie orientuje się dokładnie) i nawed z moim prockiem co mam w podpisie chodziła jak by chciała a nie mogła i przestancie wygłaszać swoje insynuacje że czegoś nie umiem zrobić albo coś innego :evil: i co z tego ?? moja tez ma 3lata albo i wiecej i smiga jak glupia ;] 0 problemow i wydajnosc dobra dobra koniec ot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ale nie rozumiesz że ta płyta ma ok. 3lata(nie orientuje się dokładnie) i nawed z moim prockiem co mam w podpisie chodziła jak by chciała a nie mogła i przestancie wygłaszać swoje insynuacje że czegoś nie umiem zrobić albo coś innego :evil: i co z tego ?? moja tez ma 3lata albo i wiecej i smiga jak glupia ;] 0 problemow i wydajnosc dobra dobra koniec ot wiesz z kazdego sprzetu mozna wyciagnac max wydajnosc trzeba tylko umieć :wink: Koniec OT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 ale nie rozumiesz że ta płyta ma ok. 3lata(nie orientuje się dokładnie) i nawed z moim prockiem co mam w podpisie chodziła jak by chciała a nie mogła i przestancie wygłaszać swoje insynuacje że czegoś nie umiem zrobić albo coś innego :evil: i co z tego ?? moja tez ma 3lata albo i wiecej i smiga jak glupia ;] 0 problemow i wydajnosc dobra dobra koniec otehhhh plyta stara to zwalnia - hahaha wiekszej glupoty nie slyszalem a pozatym zmien avatara bo caly sprzet na forum przez to zwalnia chyba ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Drogi Misiu15go, jak mniemam twój wiek oznacza ta magiczn liczba w środku nicka. Co więcej wiem, że po reformie szkolnictwa ciezko zdobyc wyksztalcenie, ale... mam do Ciebie prosbe o nastepujacej tresci: PRZED ZAPOSTOWANIEM UŻYWAJ WORDA W CELU SPRAWDZENIA BŁĘDÓW, BO AŻ NIEDOBRZE SIĘ ROBI JAK WIDZĘ CO TY PISZESZ Krótki słownik w wykonaniu Michała P. also know as godlike MeHow ;] ;] 1. modeRator - od moderowania, a nie modelowania... MODELOWAC mozna np. wlosy, ew. MODELOWANIEM nazywamy sklejanie np. samolotów, tacy ludzie nazywają się MODELARZAMI, a nie MODELATORAMI. No cóż... 2. naweT , nie nawed... nie kompromituj się 3. wĄtku, a nie wontku... :/ :/ :/ jest WĄTEK, a nie wontek... na moich ustach usmiech wielki już zawitał :D :D :D nie chce mi się dalej czytać twoich postów... ;] pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Dobra dajcie już spokuj z tą gramatyką bo mi się właśnie przypomniało że za 2 tygodnie szkoła grr....... To jak to jest w końcu z tym modem na Quadro? Opłaca się to robić czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Dobra dajcie już spokuj z tą gramatyką bo mi się właśnie przypomniało że za 2 tygodnie szkoła grr....... To jak to jest w końcu z tym modem na Quadro? Opłaca się to robić czy nie? a siedzisz i robisz cos w maxie np.???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Nom, jakby to powiedzieć właśnie próbuje, ale nie wiem jakiego rzędu to jest przyrost mocy..nie wiem czy sie opłaca w to bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 przyrost jest spory szukaj w necie sa recki dotyczace tego wlasnie tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meynard Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Temat juz zszedl na rozmowe o czyms innym a ja dodam mojego Leadtek SH Pro standardowo 200GPU 166 RAM na 260 260. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Moj sie nie podkrecal:) Chyba ze 200@220 166@183 mozna nazwac podkrecaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...