ajgon Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 No wlasnie... jak w temacie, znacie/polecacie/ogladaliscie ostatnio jakies filmy w ktorych komputeryzacja/hacking/linux/windows etc. bylyby na pierwszym planie ? Bo planuje sobie zrobic kolekcje takich filmow, ale jak sie zabralem za podliczanie pozycji to za duzo tego nie bylo... takze licze na wasza pomoc szanowni Tweakowicze ;] Mam juz: -Tron -Hackers -Takedown -Operation: swordfish -Haker -The Code of Linux -Wargames Cos jeszcze ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zacznij od wywalenia pozycji 'haker' ;]]] Co tam jeszcze było... może nie do końca hacking ale powiązane na pewno: - johny mnemonic - kosiarz umysłów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Chyba "Kod dostepu" ale nie jestem pewien ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 matrix :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Chyba "Kod dostepu" ale nie jestem pewien ;) Pozdrawiam Harry :) kod dostepu to to samo co SWORDFISH wspomniany wyzej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Piraci z doliny krzemowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 "Emacsem przez Sendmail" z polskiego "Hakera" rzondzi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Dziwi mnie fakt, że nikt nie wymienił Antitrust[pol. tyt. Konspiracja]. Film, który wywołuje bardzo silne oddziaływanie na chęć grzebania w kodzie ;) Swordfish, qrcze muszę sobie to załatwić po prostu wymiatara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Swordfish, qrcze muszę sobie to załatwić po prostu wymiatara :Dszczegolnie jak glowny bohater ma w 2 min obejsc kod a laska mu w tym czasie loda ciagnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Dziwi mnie fakt, że nikt nie wymienił Antitrust[pol. tyt. Konspiracja]. Film, który wywołuje bardzo silne oddziaływanie na chęć grzebania w kodzie ;) Swordfish, qrcze muszę sobie to załatwić po prostu wymiatara :D Sczegolnie ta scena a'la Matrix z kulkami stalowymi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 jak dla mnie Swordfish troche przynudnawy za malo akcji,chociaz niektore scen byly niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2004 Swordfish, qrcze muszę sobie to załatwić po prostu wymiatara :D szczegolnie jak glowny bohater ma w 2 min obejsc kod a laska mu w tym czasie loda ciagnie :)Powiedzmy to szczerze, ma uzyskać dostęp bodajzę do Departamentu Obrony USA ;) Ale akcja, gdy mu się czas kończy.. no cóż ;) Sorry, za OT ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...