2002JSQ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zreszta do firmy wystarczylby Windows 98SE o ile go jeszcze sprzedaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zreszta do firmy wystarczylby Windows 98SE o ile go jeszcze sprzedaja.U mnie w miescie w każdym sklepie jest dostępny ten antyk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 BTW wróciłem narazie do XP :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 tez mam xp i chyba jest dla mnie najlepszy :) (mam przerobiony wygląd na taki jak w 2000 i śmiga aż miło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 mam pytanie zbaczajace z tematu a wiec: czy Windows Server 2003 Build 3790 jest wersja final czy tez beta? z góry dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 mam pytanie zbaczajace z tematu a wiec: czy Windows Server 2003 Build 3790 jest wersja final czy tez beta? z góry dzieki za odpowiedz. Final Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Panowie pomocy !!!!!!!!!!!!!!!! ma moze ktos zapisane te linki bo kurde zaden nie chodzi... cos tam pamietam co trzeba przestawic by mozna bylo w miare pracowac... ale nie wszystko .... googlowalem juz ale kur... jezeli jest cos znajde to kur.. strony mi nie chodza ( i nie jest to problem w zabezpiczeniach IE) z gory dzieki za szybko odpowiedz!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 http://xp.net.pl/2003/art2003.html http://infojama.pl/sections.php?op=viewart...ticle&artid=145 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...