Mateoosh Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Otwieram debatę na temat - Czyje logo jest najfajniejsze?? Tylko błagam nie bierzcie w tym pod uwagę swojego. P.S. Jak się nazbiera trochę odpowiedzi to podlicze je i dodam ankietę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 heh zadne po za moim mi do glowy nie przychodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieramI JA TEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieramI JA TEZ Ja też popieram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 "] Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieramI JA TEZ Ja też popieram :) I ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 hehs ;] widze ze poprzednie logo Mach'a znalazlo sporo zwolennikow :D Macho wroc do poprzedniego loga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 tez sie zgadzam, Macho miał niezłe logo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 "] Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieramI JA TEZ Ja też popieram :) I ja A ja nie widziałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 "] Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieramI JA TEZ Ja też popieram :) I ja A ja nie widziałem :lol:Ja tez go nie pamietam... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Więc mamy już jedną opcję do ankiety ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Mi podobalo sie profesjinalne logo K2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 A według mnie fajne logo ma aktualnie que_pasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 "] Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieramI JA TEZ Ja też popieram :) I ja A ja nie widziałem :lol: Ani ja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Te muszki? Hmm takie sobie. Mi sie podoba avek Reeda. Nie podlizuje sie, moim zdaniem oryginalny jest i spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a mi sie nie podobalo logo macho, lepsze bylo to z tym bananem tylko nie pamietam kogo to byl.o takie male animowane hehe super bylo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 mooj avatarek rulez!!1 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 "] Ja mysle ze poprzednie logo "Macho" (te z muchami) bylo rlz :D POPIERAM :)))))) również popieramI JA TEZ Ja też popieram :) I ja A ja nie widziałem :lol: Ani ja :( Ja też nie pokarzcie mi je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 mooj avatarek rulez!!1 :mrgreen: Stary tylko nie zakochaj sie w nim bo jeszcze skończysz jak narcyz ;);). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a mi sie nie podobalo logo macho, lepsze bylo to z tym bananem tylko nie pamietam kogo to byl.o takie male animowane hehe super bylo :)Taaaa banan jest super - szczególnie jak raz przeglądałem forum i jego kiwanie zgrało sie z bitem - totalny czad - banan tańczący w takt muzyki 8O :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 musze chyba zmiecic logo, bo pingwinow tu nie lubia :) jesli sie komos podoba to niech napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 IMHO moje :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ja jestem najpiekniejshy na swiecie :D to ja narcyz sie nazywam..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ja jestem najpiekniejshy na swiecie :D to ja nasrcyz sie nazywam..... :P nasry...cośtam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ja jestem najpiekniejshy na swiecie :D to ja narcyz sie nazywam..... :P ta, jak kobieta wygladasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ta, jak kobieta wygladasz :D Już myślałem że tylko mi się tak skojarzyło :P Cholera, podpadał :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 moj pies RULEEEEEEEEEEz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Żeby uciąć wszelkie dyskusje na temat bruce'a (czy jak tam Twój nick pisać :roll: ) pokazałem tą fotę mojej dziewczynie i stwierdziła, że "miła mordka" co oznacza w jej ustach duuuuuży komplement :D Bruce gratuluję (a spróbuj się zbliżyć do niej na mniej niż 100 km a nieżyjesz :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...