Skocz do zawartości
HAIZ

Komputronik klamie???

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnimi czasy w komputroniku pojawila sie karta garaficzna Radeon9500pro no name, cena wynosila 699zl. (juz jej niema), nic kompletnie nic nie napisano, iz karta posiada 8 potokow (jak dla mnie troche dziwne w przypadku komputronika), a np. w Radeonie 9700 zaznaczono iz kara posiada 8 potokow. Hmm zastanawiajace, tym bardziej iz juz ja zamowilem. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnimi czasy w komputroniku pojawila sie karta garaficzna Radeon9500pro no name, cena wynosila 699zl. (juz jej niema), nic kompletnie nic nie napisano, iz karta posiada 8 potokow (jak dla mnie troche dziwne w przypadku komputronika), a np. w Radeonie 9700 zaznaczono iz kara posiada 8 potokow. Hmm zastanawiajace, tym bardziej iz juz ja zamowilem. :?

Jak jest pro to musi mieć 8 potoków - nie ma innej możliwości.

Nie widzę problemu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się ciesz, że za taką cenę masz 9500Pro :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :? wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :?   wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink:

Jakby co to im odeślesz i pamiętaj otwórz przesyłkę przy gościu i zobacz czy faktycznie nie jest połamana :wink: - tylko w obecności kuriera można spisac protokół.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :?   wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink:

:arrow: nie mogles wczesniej napisac mail'a / zadzwonic do nich i wypytac sie o interesujace informacje? do koga masz teraz zal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha te karte nie biore przez poczte, tylko poszedlem do sklepu u mnie w miescie i powiedzialem ze chce taka i taka karte, oni nie maja, wiec patrza do komputronika, jezeli tam jest to zamawiaja. W sumie to troche dziwne sklep sprzedaje ten sprzet z komputronika za te sama cene jaka jest wystawiona gdybym mial osobiscie kupowac, no a w takim przypadku sklep nic nie zarabia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha te karte nie biore przez poczte, tylko poszedlem do sklepu u mnie w miescie i powiedzialem ze chce taka i taka karte, oni nie maja, wiec patrza do komputronika, jezeli tam jest to zamawiaja. W sumie to troche dziwne sklep sprzedaje ten sprzet z komputronika za te sama cene jaka jest wystawiona gdybym mial osobiscie kupowac, no a w takim przypadku sklep nic nie zarabia.

a nie pomyslales, ze sklep kupuj od komputronika taniej ? :D :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zebym twierdzil iz komputronik klamie, nic do nich nie mam, a chodzi mi o to ze zamowilem u nich karte 9500pro, i nic nie bylo napisane o tym iz karta posiada 8 potokow, co wydalo mi sie dziwne bo np. napisali przy radeonie 9700 ze ma 8 potokow a przy 9500pro nic nie napisano o 8 potokach, i pomyslalem ze moze jest to 9500 a oni sobie poprostu napisali pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zebym twierdzil iz komputronik klamie, nic do nich nie mam, a chodzi mi o to ze zamowilem u nich karte 9500pro, i nic nie bylo napisane o tym iz karta posiada 8 potokow, co wydalo mi sie dziwne bo np. napisali przy radeonie 9700 ze ma 8 potokow a przy 9500pro nic nie napisano o 8 potokach, i pomyslalem ze moze jest to 9500 a oni sobie poprostu napisali pro.

Bez jaj ... Takich przekretow to raczej nie robia.

Jakby to byl 9500 NP to sie zglaszasz do nich i mowisz ze dostales NP a zamawiales PRO i tyle. Musza Ci wymienic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Looz

Widze, ze szybko chcesz sie dorobic rangi "user"... za szybko, jak na moj gust. Takie postolejstwo nie jest tu tolerowane wiec daruj sobie tego typu, pelne tresci :lol: , posty :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieno troszke jestem wstawiony ale z tego co rozumiem to jest problem ....bo dostales karte lepsz niz myslales?

boze zatrzymaj swiat ja wysiadam.

odpalaj jakiegos nfs:u i nie nazekaj

pozdro :)

Nie on tylko muwi ze sie boij ze jak na stronie nie pisze ze radeon 9500pro ma 8 potoków to ze mu dadza r9500np z 4 potokami. To tak jak by ci dali r9500pro nie wspierajacego dx9. To ze r9500pro ma 8 potoków i dx9 jest normalne i odstepstw od tej reguly nie ma.

Przynajmniej tak mi sie zdaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wogóle kupując w sklepie internetowym można w ciągu 2 tygodni się rozmyślić i zwrócić towar, bez żadnej przyczyny - muszą oddać kasę

Powaga? Mówisz, że jak zamówię procka, pokatuję go pod kątem o/c i jak się okaże mało podkręcalny to mogę odesłać? To niezłe pole do nadużyć :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...