HAIZ Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ostatnimi czasy w komputroniku pojawila sie karta garaficzna Radeon9500pro no name, cena wynosila 699zl. (juz jej niema), nic kompletnie nic nie napisano, iz karta posiada 8 potokow (jak dla mnie troche dziwne w przypadku komputronika), a np. w Radeonie 9700 zaznaczono iz kara posiada 8 potokow. Hmm zastanawiajace, tym bardziej iz juz ja zamowilem. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ostatnimi czasy w komputroniku pojawila sie karta garaficzna Radeon9500pro no name, cena wynosila 699zl. (juz jej niema), nic kompletnie nic nie napisano, iz karta posiada 8 potokow (jak dla mnie troche dziwne w przypadku komputronika), a np. w Radeonie 9700 zaznaczono iz kara posiada 8 potokow. Hmm zastanawiajace, tym bardziej iz juz ja zamowilem. :?Jak jest pro to musi mieć 8 potoków - nie ma innej możliwości. Nie widzę problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Ostatnimi czasy w komputroniku pojawila sie karta garaficzna Radeon9500pro no name, cena wynosila 699zl. (juz jej niema), nic kompletnie nic nie napisano, iz karta posiada 8 potokow (jak dla mnie troche dziwne w przypadku komputronika), a np. w Radeonie 9700 zaznaczono iz kara posiada 8 potokow. Hmm zastanawiajace, tym bardziej iz juz ja zamowilem. :? To się ciesz, że za taką cenę masz 9500Pro :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :? wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :? wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink: Jakby co to im odeślesz i pamiętaj otwórz przesyłkę przy gościu i zobacz czy faktycznie nie jest połamana :wink: - tylko w obecności kuriera można spisac protokół. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Cena no w sumie niska, no ale nic niewiem o pamiatkach i ich czasach dostepu :? jakis no name's smieszny :? wiec tak troche w ciemno ide, no ale i tak moze byc. Heh a co najlepsze to ostatnia sztuke kupilem pewnie jakas polamana :wink::arrow: nie mogles wczesniej napisac mail'a / zadzwonic do nich i wypytac sie o interesujace informacje? do koga masz teraz zal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Niemam zalu, moze Ty masz?, poza tym to niewiedzialem ze jest w ogole taka mozliwosc skontaktowania sie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Aha te karte nie biore przez poczte, tylko poszedlem do sklepu u mnie w miescie i powiedzialem ze chce taka i taka karte, oni nie maja, wiec patrza do komputronika, jezeli tam jest to zamawiaja. W sumie to troche dziwne sklep sprzedaje ten sprzet z komputronika za te sama cene jaka jest wystawiona gdybym mial osobiscie kupowac, no a w takim przypadku sklep nic nie zarabia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 A w którym momencie komputronik kłamie? Bo jakoś nie mogę wywnioskować z postu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Aha te karte nie biore przez poczte, tylko poszedlem do sklepu u mnie w miescie i powiedzialem ze chce taka i taka karte, oni nie maja, wiec patrza do komputronika, jezeli tam jest to zamawiaja. W sumie to troche dziwne sklep sprzedaje ten sprzet z komputronika za te sama cene jaka jest wystawiona gdybym mial osobiscie kupowac, no a w takim przypadku sklep nic nie zarabia.a nie pomyslales, ze sklep kupuj od komputronika taniej ? :D :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 A nie pomyslales ze nie wszyscy sa tacy glupi jak... :lol: :lol: :lol: :lol: Karta w komputroniku kosztowala 699zl. ja place za nia 709zl. poniewaz 10 to koszt przesylki. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Aha sory no fakt sklep moze miec umowe z komputronikiem, nie wyczailem o co Ci chodzi ar2r sory moja wina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 hazi muglbys napisac w czym komputronik klamie??? bo nie wiem co mam odpisac i wogule co mam myslec o komputroniku.tymbardziej ze duzo rzeczy tam kupuje. pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ja kupiłem w komputroniku r9500 pisało ze da sie zmodowac na pro i sie dało. Nie widze przeszkód by tam kupować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Nie zebym twierdzil iz komputronik klamie, nic do nich nie mam, a chodzi mi o to ze zamowilem u nich karte 9500pro, i nic nie bylo napisane o tym iz karta posiada 8 potokow, co wydalo mi sie dziwne bo np. napisali przy radeonie 9700 ze ma 8 potokow a przy 9500pro nic nie napisano o 8 potokach, i pomyslalem ze moze jest to 9500 a oni sobie poprostu napisali pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Nie zebym twierdzil iz komputronik klamie, nic do nich nie mam, a chodzi mi o to ze zamowilem u nich karte 9500pro, i nic nie bylo napisane o tym iz karta posiada 8 potokow, co wydalo mi sie dziwne bo np. napisali przy radeonie 9700 ze ma 8 potokow a przy 9500pro nic nie napisano o 8 potokach, i pomyslalem ze moze jest to 9500 a oni sobie poprostu napisali pro. Bez jaj ... Takich przekretow to raczej nie robia. Jakby to byl 9500 NP to sie zglaszasz do nich i mowisz ze dostales NP a zamawiales PRO i tyle. Musza Ci wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Looz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Niemam zalu, moze Ty masz?, poza tym to niewiedzialem ze jest w ogole taka mozliwosc skontaktowania sie :?:arrow: lol. nie wiedziales, ze taka mozliwosc jest... pierwszy raz w zyciu zakupy robiles?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Looz Widze, ze szybko chcesz sie dorobic rangi "user"... za szybko, jak na moj gust. Takie postolejstwo nie jest tu tolerowane wiec daruj sobie tego typu, pelne tresci :lol: , posty :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 a wogóle kupując w sklepie internetowym można w ciągu 2 tygodni się rozmyślić i zwrócić towar, bez żadnej przyczyny - muszą oddać kasę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 nieno troszke jestem wstawiony ale z tego co rozumiem to jest problem ....bo dostales karte lepsz niz myslales? boze zatrzymaj swiat ja wysiadam. odpalaj jakiegos nfs:u i nie nazekaj pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 nieno troszke jestem wstawiony ale z tego co rozumiem to jest problem ....bo dostales karte lepsz niz myslales? boze zatrzymaj swiat ja wysiadam. odpalaj jakiegos nfs:u i nie nazekaj pozdro :) Nie on tylko muwi ze sie boij ze jak na stronie nie pisze ze radeon 9500pro ma 8 potoków to ze mu dadza r9500np z 4 potokami. To tak jak by ci dali r9500pro nie wspierajacego dx9. To ze r9500pro ma 8 potoków i dx9 jest normalne i odstepstw od tej reguly nie ma. Przynajmniej tak mi sie zdaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 a wogóle kupując w sklepie internetowym można w ciągu 2 tygodni się rozmyślić i zwrócić towar, bez żadnej przyczyny - muszą oddać kasęPowaga? Mówisz, że jak zamówię procka, pokatuję go pod kątem o/c i jak się okaże mało podkręcalny to mogę odesłać? To niezłe pole do nadużyć :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 mozesz zwrócic towar w ciagu 10 dni ale nie uzywany. nie moze miec oznak zadnego uzycia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...