Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Kto zostal moderatorem??

Rekomendowane odpowiedzi

Snap a od kiedy to userzy wybieraja modera????

Moderatorzy wybierani sa przez adminow i moderow.

A zreszta czy jest to dzial na tyle wielki aby naprawde wymagal moderowania????

Dla mnie jest wiele innych dzialow gdzie by sie takowi przydali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zachowujesz się delikatnie mówiąc śmiesznie.

Bierzesz udział w jakiejś pseudo ankiecie, w której sam wybierasz się na moderatora, sam faworyzujesz siebie... ehhh

Nie jestem administratorem tego forum i nie ja tu podejmuje decyzję, ale patrząc na twoje zachowanie to z tą posadą możesz się naprawde pożegnać, nawet się z nią nie witając...

Jest wielu (wydaje mi się lepszych) kandydatów (a jednego mam na oku), którzy nie podjarali się jak ty tą "ankietą" i myślę, że gdy nadejdzie dzień wybrania modera seti przez adminów (nie userów) to wtedy oni obejmą tą posadę... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ankiete zrobilem na prosbe marco; na jeje podstawie mialo zostac wylonionych 2 moderatorow tego dzialu (ktorzy licza seti/ud i wiedza troche o tym), ktorzy dopiero po ewentualnym zatwierdzeniu miely by zostac moderatorami; jak widac decyzja nie zostala jeszcze podjeta, albo juz ja podjeto, ale nikt nas nie poinformowal; za to z reakcji moderatorow wnioskuje ze nikt nie dostanie moderatora tego dzialu; da sie zauwazyc ich niechec do pomyslu wybrania nowych modertatorw; po za tym raf i wizjonerek sa zaangazownani w projekt seti i sa juz moderatorami; wiec oni zapewne beda mieli za zadanie moderownie tego dzialu;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zachowujesz się delikatnie mówiąc śmiesznie.  

Bierzesz udział w jakiejś pseudo ankiecie, w której sam wybierasz się na moderatora, sam faworyzujesz siebie... ehhh

Nie jestem administratorem tego forum i nie ja tu podejmuje decyzję, ale patrząc na twoje zachowanie to z tą posadą możesz się naprawde pożegnać, nawet się z nią nie witając...

Jest wielu (wydaje mi się lepszych) kandydatów (a jednego mam na oku), którzy nie podjarali się jak ty tą "ankietą" i myślę, że gdy nadejdzie dzień wybrania modera seti przez adminów (nie userów) to wtedy oni obejmą tą posadę...  :?

czego sie czepiasz??

zapytac nie wolno :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale powiedz tak szczerze czy jest to na tyle wielki dzial aby wymagal oddzielnego modera????  

Zadne decyzje narazie nie zostaly podjete.

fakt: dzial jest maly i zapewne nigdy nie rozwinie sie w jakis mega wielki; a czy potrzeba do niego oddzielnego moderatora to wlasnie powinni zadecydowac administratorzy; i przy okazji chcailem prosic o przyklejenie posta: "co to jest SETI@Home??"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, panowie. Tak bardzo chcecie mieć moderatora, a sami bałagan robicie. Patrzę na ten dział, i proszę, dwa przyklejone tematy obok siebie:

co to jest SETI@Home??

SETI - Pierwsze Kroki czyli od czego zaczac

Naprawdę się nie dało tego w jednym napisać?

Poza tym sam ten post - nie można było o to zapytać w "[ Ankieta ] wybor moderatora"?

W tym tempie, to ten dział istotnie będzie potrzebował moderatorów - koło 50-ciu, siedzących 24/24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj, panowie. Tak bardzo chcecie mieć moderatora, a sami bałagan robicie. Patrzę na ten dział, i proszę, dwa przyklejone tematy obok siebie:

co to jest SETI@Home??

SETI - Pierwsze Kroki czyli od czego zaczac

Naprawdę się nie dało tego w jednym napisać?

Poza tym sam ten post - nie można było o to zapytać w "[ Ankieta ] wybor moderatora"?

W tym tempie, to ten dział istotnie będzie potrzebował moderatorów - koło 50-ciu, siedzących 24/24

te dwa tematyt sa totalnie o czym innym: pierwszy jest o tym czym jest projekt seti (o co czesto byly pytania) a drugi jest o instalcji i konfiguracji klienta seti; a zawarcie tego w dwoch odrebnych tematach poprawia czytelnosc; co do moderatorow to juz sie wypowiedzialem i prosil bym o zakonczenie wkoncu tych dykusji na temat moderatora bo staja sie nudne;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

je mam pytanie do wypowiadajacych sie tu Moderatorow czy nie dalo by rady zapytac na podleglych wam Szanowni Panowie dzialach o chetnych do pomocy nam setiowcom tweakowcom w liczeniu i marketingowo wspieraniu (wszelke staty o tym swiadcza) w liczeniu????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

je mam pytanie do wypowiadajacych sie tu Moderatorow czy nie dalo by rady zapytac na podleglych wam Szanowni Panowie dzialach o chetnych do pomocy nam setiowcom tweakowcom w liczeniu i marketingowo wspieraniu (wszelke staty o tym swiadcza) w liczeniu????

Dobry pomysł, przecież to jakaś forma reklamy portalu też jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiedzialem, ze jeszcze na jakims forum spotkam sie z czyms takim- phehe szydera, chec zostania moderatorem, czy nie uwazacie wszyscy ze jest to tylko funkcja spelniana na forum i bycie slugusem administratora heheh ? nie sadzielm ze sa jeszcze ludzie, ktorzy mysla iz beda wzbudzali respekt swoja funkcja hehe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiedzialem, ze jeszcze na jakims forum spotkam sie z czyms takim- phehe szydera, chec zostania moderatorem, czy nie uwazacie wszyscy ze jest to tylko funkcja spelniana na forum i bycie slugusem administratora heheh ? nie sadzielm ze sa jeszcze ludzie, ktorzy mysla iz beda wzbudzali respekt swoja funkcja hehe :D

O tym wiedza Ci ktorzy sa/byli moderatorami, oraz ludzie myslacy.

Niestety zdazaja sie jednostki ktore jaraja sie innym niz wszyscy statusem opisowym, nie bede wskazywal palcem, chyba kazdy wie o kogo chodzi (hint=szukaj w ankiecie :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym slugusem przesadzilem, bo hehe adinow przewaznie i tak wsyztsko rypie za przeproszeniem :P

ale najlepsze haslo z ankiety:

BIRDMAN dlaczeog nie napisales kolo mnie ze jestem zalozycielem teamu  :?:  :idea:  :idea:

jja przy tym rotfla zalapalem :D

macie kronike forum.purepc.pl ? :D mysmy sobie taka zlaozyli:

http://forum.battlenet.pl/viewtopic.php?TopicID=129

jest naprawde zabawnie jak sie przejrzy to po jakims czasie... polecam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze ze wszyscy po mnie pojechali :)

ale macie racje po przemysleniu sprawy lepiej zostac userem niz "awansowac" na moderatora :)widze ze wszyscy po mnie pojechali :)

ale macie racje po przemysleniu sprawy lepiej zostac userem niz "awansowac" na moderatora :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The_Structor, im chodzi o to, że to oni sami wyszli z inicjatywą założenia tego działu, tj. namówili na to Marco - i sami chcą o niego dbać, tj. wybrać moderatora z własnego grona. To tak dziwi?

Zajebiście stary, czyli jak komuś się jeszcze coś chce robić dla innych, to to jest szalenie zabawne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The_Structor, im chodzi o to, że to oni sami wyszli z inicjatywą założenia tego działu, tj. namówili na to Marco - i sami chcą o niego dbać, tj. wybrać moderatora z własnego grona. To tak dziwi?

a specjalnie pogrubilem slowo o ktore mi chodzilo

Zajebiście stary, czyli jak komuś się jeszcze coś chce robić dla innych, to to jest szalenie zabawne?

tylko pchanie sie do tego jakis wyscig.. etc... to bez sensu jest O_o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...