mib Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 kupilem zestaw czarny firmy print-rite i mam problem postepuje wedlug instrukcji i wkladajac wklad do drukarki na glowicy pojawia sie atrament!!!!! co mam zrobic aby to dzialallo???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Musisz dobrze odessać powietrze z dysz aż pojawi się tusz. Szczegóły powinny być w instrukcji napełniacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ewentualnie u mnie po napełnieniu paradoksalnie trzeba było wtłoczyć trochę powietrza do kartridża (też mam HP 840c). Ale ogólnie spróbuj odessać trochę tuszu przez dyszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...