Shake Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Mam na myśli te basowane na Catalyst 4.1 Download tutaj: http://www.omegacorner.com Lista zmian: http://www.omegacorner.com/radeon_omega_drivers.txt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 Właśnie zassysam. Szybki jesteś:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 yeah nareszcie sa omegi ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 podczepiam sie pod temat... testowal juz ktos te stery na 8500/9100? jade caly czas na omesiach(cat3.7) bo u mnie sprawuja sie najlelpiej i nie wiem czy warto zmieniac...... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2004 już lecą z tego co widze to dodali znowu Re-included the 9700-9800 soft mod by popular demand. (2k/XP/9x/ME) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Napiszcie jak się sprawują nowe Omegi, bo nie wiem czy zmieniać z orginałów. Kto już przetestował? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ja testowałem - całekiem przyzwoite - 19923 wczoraj a na cat 3.8 miałem 19885 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Wrócił mod 9700>9800, ale po zrobieniu tego wynik spadł mi o 200 pkt, bawił się już ktos w to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ja wczoraj miałem 19923 z włączonym modem - bez nie sprawdzałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Ale jak instalowałeś?? Zaznaczyłeś że "hacked driver" a potem wgrałeś ręcznie do 9800 czy inaczej?? Aha i wgrałeś do 9800Pro czy XT?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 zaznaczyłem hacker driver i tyle - wg mnie reszte załatwia program instalacyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Aha, ale masz w menadżeże urządzeń 9800 Pro czy XT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Sciagnalem, zainstalowalem, potestowalem i wiekszych zmian w wynikach 3DMarka 2k1 i 2k3 nie zauwazylem - roznice w granicy bledu pomiaru. Zostaje jednak przy Omegach - jakos bardziej mi pasuja, niz "zwykle" Catalysty ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 nie mam 9700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 No nie moge tego zrozumieć, mam niższy wynik w obydwu 3DMarkach. Już próbowałem wszystkiego, czyściłem driver cleanerem a i tak mam niższy wynik niż na poprzednich omegach. Ma ktoś taki problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Problem rozwiązany 8) Nie polecam posiadaczom 9700 instalować moda 9700>9800, mi to obniżyło wydajność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Mi tam Far Cry chodzi szybciej i o wiele mniej mieli dyskiem, no i nie mam juz bledow w teksturach kamyczkow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 No nie moge tego zrozumieć, mam niższy wynik w obydwu 3DMarkach. Już próbowałem wszystkiego, czyściłem driver cleanerem a i tak mam niższy wynik niż na poprzednich omegach. Ma ktoś taki problem?? Porównywałem sobie Omegi bazowane na 3.10 z tymi nowymi na 4.1 i ogólnie tendencje mają spadkową w moim przypadku - oba 3dmarki w dół, Q3A w dół o 5fps, UT2003 - -8fps, Chamelonmark - -10fps - jedyny przyrost to w Aquamarku 3. Specjalnie nie zwracałbym uwagi na takie różnice (mam 9600pro) bo bardziej zwracam uwage na jakoś grafiki (fsaa/af) ale w ET w którego znów zacząłem namiętnie pogrywać przy 1024x768/FSAA 4x/AF - 8x, wszystkie detale na maxa framerate spadł z średniu 65-70fps do 35-40fps, co zresztą jest już w know issue w bazie ATI i ma być poprawione w następnym wydaniu. Zastanawiam się, czy podmienić tylko opengl driver czy całkiem wrócić do poprzedniej wersji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...