Maks! Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 Cześć! Mam pytanie czy mogę podłączyć 5 smigieł do regulatora obrotów, kotry był dołączony do colera od CoolerMaster. Jestem ciekaw czy regulator to wytrzyma i sie nie spali. Jezeli z pięcioma będzie ciężko to czy chociaż 2 udźwignie ?? (cpu i gpu) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 poszukaj jakichs informacji na pudelku albo u producenta co do max mocy jaka moze udzwignac. ale skoro dolaczony byl do jednego wentyla to raczej kiepsko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 powinien raczej pociagnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Cześć! Mam pytanie czy mogę podłączyć 5 smigieł do regulatora obrotów, kotry był dołączony do colera od CoolerMaster. Jestem ciekaw czy regulator to wytrzyma i sie nie spali. Jezeli z pięcioma będzie ciężko to czy chociaż 2 udźwignie ?? (cpu i gpu) Pozdro Jaki coolermaster? aerogate2? ja mam do niego na jednym kanale podłączone 4 wentylatorki na chłodnicy (patrz moje www) i działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Cześć! Mam pytanie czy mogę podłączyć 5 smigieł do regulatora obrotów, kotry był dołączony do colera od CoolerMaster. Jestem ciekaw czy regulator to wytrzyma i sie nie spali. Jezeli z pięcioma będzie ciężko to czy chociaż 2 udźwignie ?? (cpu i gpu) Pozdro Jaki coolermaster? aerogate2? ja mam do niego na jednym kanale podłączone 4 wentylatorki na chłodnicy (patrz moje www) i działają to nie jest arogate 2 tylko jakiś kontroler który był dołączony do wiatraka na cpu a tak to na pewno uciągnie 2 wentylatory poszukaj na pudełku ile A może uciągnąć jak 0.3A to dwa kiepskie wiatraki powinien uciągnąć Dla przykładu ten mój w zasilaczu ma 0.15A :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...