przeciwnik Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 http://www.pclab.pl/art8206.html Teraz tylko zbierać kase :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 26 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2004 ta za rok chyba se to pokupujemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Jedno wiem, po NF7 i Xp@2,42GHz to bedzie mój kolejny sprzet :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 eeeeeeeee , ja tam wole celerona :)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 ciekawe jak się będą kręcić :twisted: bo rodzinka Athlon pod tym względem była całkiem całkiem .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Pierwsze testy sa dosć obiecujące :) Może bedzie jak z Xp 0,13, zmiana steeping'u i jazda na maksa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 No moze być świetnie. CZekamy na drugi stepping na 0,9um:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Athlon 64 3000+ kosztuje okolo 200 $ - czekac tylko az pojawi sie w Polsce :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 dziwi mnie, ze jeszcze nikt na forum nie ma A64, skoro juz jest za granica :] toz u nas maniacy sa :] :] :] . Ja jednak na razie nie zmieniam sprzetu. Starczy mi to co mam :]. Jedynie w wakacje przeprowadzka na studia, a potem kupno laptopa. BTW kiedy ten antek bedzie w Polsce? ;P Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 ja bym go teraz na pewno nie kupił ze względu na niepewną przyszłość s754, jeżeli ładować się w A64 to tylko S939 i s940 z czego s939 nie ma a do s940 trzeba drogich pamieci ECC wiec na razie pass. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Ja czekam na S939 - powinno pojawic sie jakos w wakacje - jak beda fundusze to sie kupi proc + mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Cytat dziwi mnie, ze jeszcze nikt na forum nie ma A64, skoro juz jest za granica :] toz u nas maniacy sa :] :] :] . Ja jednak na razie nie zmieniam sprzetu. Starczy mi to co mam :]. Jedynie w wakacje przeprowadzka na studia, a potem kupno laptopa. BTW kiedy ten antek bedzie w Polsce? ;P Pozdr MeHow A ja mam Athlona 64 3200+... Patrz podpis... :lol: :lol: A poza tym płytka jest rewelka... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Haha widze ze przyoszczedziles na grafice, zeby proca kupic. : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Cytat Cytat dziwi mnie, ze jeszcze nikt na forum nie ma A64, skoro juz jest za granica :] toz u nas maniacy sa :] :] :] . Ja jednak na razie nie zmieniam sprzetu. Starczy mi to co mam :]. Jedynie w wakacje przeprowadzka na studia, a potem kupno laptopa. BTW kiedy ten antek bedzie w Polsce? ;P Pozdr MeHow A ja mam Athlona 64 3200+... Patrz podpis... :lol: :lol: A poza tym płytka jest rewelka... :D 1. Jak sie kreci? 2. Jaki na to jest cooler? 3. Jak temperatury 4. Jak wydajnosc w benchmarkach 5. Jak wydajnosc w grach 6. Jak odczuwasz przesiadke z poprzedniego proca i co to byl za proc? 7. Ile placiles :] i gdzie kupowales :] :] :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Cytat Cytat Cytat dziwi mnie, ze jeszcze nikt na forum nie ma A64, skoro juz jest za granica :] toz u nas maniacy sa :] :] :] . Ja jednak na razie nie zmieniam sprzetu. Starczy mi to co mam :]. Jedynie w wakacje przeprowadzka na studia, a potem kupno laptopa. BTW kiedy ten antek bedzie w Polsce? ;P Pozdr MeHow A ja mam Athlona 64 3200+... Patrz podpis... :lol: :lol: A poza tym płytka jest rewelka... :D 1. Jak sie kreci? 2. Jaki na to jest cooler? 3. Jak temperatury 4. Jak wydajnosc w benchmarkach 5. Jak wydajnosc w grach 6. Jak odczuwasz przesiadke z poprzedniego proca i co to byl za proc? 7. Ile placiles :] i gdzie kupowales :] :] :] chyba na tej grafie nie bedzie miał róznicy w grach ... bo i tak bez znaczenia na procka beda chodzić jak [ciach!]o.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Szkoda takiego sprzetu do takiej grafy :D stykło by tam coś na poziomie minimum R9700 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Za 2,3 lata będzie za 300zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Cytat Za 2,3 lata będzie za 300zł :D a za pare nastepnych bedzie robic jako przycisk do papieru ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 Cytat Cytat Za 2,3 lata będzie za 300zł :D a za pare nastepnych bedzie robic jako przycisk do papieru ;) albo podstawka na zworki (jak u mnie 486) :lol: :lol: :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Cytat Cytat Cytat dziwi mnie, ze jeszcze nikt na forum nie ma A64, skoro juz jest za granica :] toz u nas maniacy sa :] :] :] . Ja jednak na razie nie zmieniam sprzetu. Starczy mi to co mam :]. Jedynie w wakacje przeprowadzka na studia, a potem kupno laptopa. BTW kiedy ten antek bedzie w Polsce? ;P Pozdr MeHow A ja mam Athlona 64 3200+... Patrz podpis... :lol: :lol: A poza tym płytka jest rewelka... :D 1. Jak sie kreci? 2. Jaki na to jest cooler? 3. Jak temperatury 4. Jak wydajnosc w benchmarkach 5. Jak wydajnosc w grach 6. Jak odczuwasz przesiadke z poprzedniego proca i co to byl za proc? 7. Ile placiles :] i gdzie kupowales :] :] :] Witam ponownie! Teraz odpowiedzi: 1. Nie kręcę go...Ale płyta z SoftMenu i uGuru jest rewelacyjna... 2. Taki słaby, głośny Titan, miałem mieć Zalmana 7000-Cu. Niestety w sklepie chyba nie dołączyli podkładki pod płytę (backplate)...:-( 3. Temperatury przy max prędkości -> ok. 53 stopnie, jak go wyciszę przez płytę na ok. 8,5V, to mam 56-57 stopni. 4 & 5. Na razie na nim kombinuję sterowniki, oprogramowanie itd. Teraz mam Windows'a XP, ale na pewno go rozjadę, bo zainstalowałem sterownik do RAID SATA, a to mi jest zbędne - tylko pożera pamięć. 6. Wcześniej miałem (teraz z niego to piszę): A1600+ Palomino, 1GB DIMM, GF2 MX400 64MB TV, cooler Arctic. Na razie nie miałem możliwości go sprawdzić w grach itp. 7. Proc -> 2200PLN, płyta 1000PLN.... A propos podpisu: miałem 1GB DDR400, ale są w reklamacji -> mam teraz tylko 256MB DDR400... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 no to zapusc jakiegos benchmarka :] nie czaje :] , jak nie miales mozliwosci zrobic bencha :] :] :] . Pozycz od kogos jakas dobra karte np Radka9700pro i zobacz wyniki :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Skoro znalazł się ktoś z AMD 64 to mozna by zobaczyc jak to działa na 64 bitowym systemie. Mozna juz pobrać bete Microsoft Windows Server 2003 Enterprise Edition for 64-bit Extended Systems Jego wymagania to tylko: Minimum CPU Speed - AMD Opteron Model 140 (1.4GHz) Minimum RAM - 512 MB Minimum Disk Space for Setup - 4 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_p Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Cytat no to zapusc jakiegos benchmarka :] nie czaje :] , jak nie miales mozliwosci zrobic bencha :] :] :] . Pozycz od kogos jakas dobra karte np Radka9700pro i zobacz wyniki :] Za niedługo będę taką miał od FIC'a, 9200SE to tylko chwilowa... Chyba lepsza od GF2 MX400? Wiem tylko, że mam 4500 3dMarków2001SE, a na starym miałem 2800... Wolę poczekać na pełnego, stabilnego Windows'a for 64-bit... Na razie kombinuję z Linux'em Slackware'm. Wiem, że nie jest 64 bitowy, ale przynajmniej kernel będzie, a to już coś ;-) Poza tym nagrywarka DVD jest fajna, ale płyty za drogie... Czy są DVD-R o prędkości 4x? Ktoś widział? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 hm, troche Cie musial ten sprzecik kosztowac :] Do czego wykorzystujesz komputer, ze byla Ci potrzebna az tak wielka moc obliczeniowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...