birdman Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 to birdman i spolka bez odpowiedzialnosci jest juz na 11 pozycji!!!!!!! :twisted: :twisted: szykuj sie raf: tylko 39 jednostek nas dzieli :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Hmm ja jeszcze przez chwilę mogę spać spokojnie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 27 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2004 Moje gratulacje ja zwijam sie jak mogę i narazie jakoś pomału ide do przodu może uda mi sięnamówić gościa z polibudy szczecińskiej do dołączenia sie to wtedy powalcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 a teraz to juz na 5 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 396 pozycja w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 387 pozycja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 dzis awansowalismy na 4 pozycje w tweak.pl :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 351 pozycja w Polsce :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 Birdman coś ty podłączył pod to seti że idziesz jak burza :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 jak to co?? jagdpanthera!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 wzial przyklad ze mnie i pobral klienta w javie na mobile, tylko ma pewnie nowszy model telefonu niz moja 6310i :lol: Dzisiaj Olsztyn AMD Team rulezuje na maxa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 wedlug oriona za 19.4 dnia dorwiemy raptora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a ma za okolo 253.2 dni ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 a ma za okolo 253.2 dni ;]no to nawet sie nie obejrzycie a bedzie za wami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 342 pozycja w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 heehee ciekawe na ktorym miejscu my jestesmy z prawie 2200WU ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 jestesmy na pierwszy miejscu w rankingu tych ktorzy zarejestrowali sie tego samego dnia co my: http://setiathome.ssl.berkeley.edu/classpa...ys/2452904.html a na 330 pozycji w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 my obecnie jestesmy na 5 miejscu w swojej klasie rejstracyjnej http://setiathome.berkeley.edu/classpages/...ys/2452902.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 my tez na 5. miejscu http://setiathome.ssl.berkeley.edu/classpa...ys/2452951.html zobaczcie tego co jest na 1. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Nie dosc, że bin laden to jeszcze ponad pół miliona WU przeliczył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Nie dosc, że bin laden to jeszcze ponad pół miliona WU przeliczył.ze srednia pradkoscia przeliczania 1 WU <2h WOW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Poniżej 2h to mój proc liczy, ale ten gośc to chyba jakieś dual opterony czy kto wie co wykorzystuje, Ciekawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 prosze nie robic offtopicow w naszym temacie prosze nie robic offtopicow w naszym temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho13 Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 my tez na 5. miejscu http://setiathome.ssl.berkeley.edu/classpa...ys/2452951.html zobaczcie tego co jest na 1. 8O Na tego binladena to raczej nawet snap+kris razem wzięci nie pomogliby :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...