postal1 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 bardzo mi sie podoba ! może nie jest zbyt wygodna lub praktyczna ale jest niesamowita wręcz ! sorx jeśli już ją ktoś pozkazał! pozdro[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 do powieszenia na sciane sie nadaje ;] niczego innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 IMO jest obeśna... Wole swojego Samsunga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 ty postal a więcej tych samych tematów nie szło założyć? i właśnie mówie że na oślej to miało być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 hmm, mi sie nie podoba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 nie macie gustu... :) prawdopodobnie połowa z was ma takie same myszki lub co najmniej podobne... zero indywidualizmu.... nie to forum... nie ci ludzie... :( UPDATE: "ty" Carno (co to za mania pisania "ty" ??? rozumiem, że sie tak mówi bo kumple tak mówią i nawyk sam wbija w czache ale żeby pisać to troche niegit jest bo na "ty" to nie jestesmy ze soba koleś!!!), a co do tematów 3 to juz wyslalem PW do ParanoiK` z prośbą o skasowanie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 nie macie gustu... :) prawdopodobnie połowa z was ma takie same myszki lub co najmniej podobne... zero indywidualizmu.... nie to forum... nie ci ludzie... :(mysz do uzywania na sile by byla... ale po co ? co zrobie z 2 przyciskami i jedna rolka ? :D ZA MALO, o wiele za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Moim zdaniem to badzief :? do powieszenia na sciane sie nadaje ;] niczego innego podzielam tą opinie :D POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Ocenie jak bede mial w lapkach a narazie ciekawe wzornictwo, ciekawe jak walory uzytkowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 bardzo mi sie podoba ! może nie jest zbyt wygodna lub praktyczna ale jest niesamowita wręcz ! sorx jeśli już ją ktoś pozkazał! pozdro ...hahahha... czyli to, czy myszka jest wygodna i funkcjonalna, czy nie, nie jest aż tak ważne, tak? Wygląd najważniejszy, tak? Popracuj sobie z taką myszką przez godzine, a twoja łapa będzie wtedy przypominała raczej dinozaura z plasteliny ulepionego przez dzieci specjalnej troski, a pozniej przezutego przez psa, niz ludzka reke... A tak poza tym to chce jeszcze zobaczyć tematy typu "O JAKA ZAJEFAJNA OBUDOWA/JOY/PAD/GLOSNIKI/MONITOR etc." Jak już ktoś mówił, ten temat nie powinien się tu znajdować... UPDATE: "ty" Carno (co to za mania pisania "ty" ??? rozumiem, że sie tak mówi bo kumple tak mówią i nawyk sam wbija w czache ale żeby pisać to troche niegit jest bo na "ty" to nie jestesmy ze soba koleś!!!) Tjaa... twoja duma ucierpiała... Koleś, walnąłeś 3 razy ten sam temat, z głupią nazwą, wiesz jak to wyglądało?! Wcale sie nie dziwie, że tak napisał... BTW jest możliwość kasowania postów... warto z niej kozystac... A wracając do tematu :D , to myszka mnie się średnio podoba, oryginalna, ale mimo wszystko niezbyt ładna, no i ten ultrafajnyzniekształcający dłoń kształt... Nie zamieniłbym mojego a4techa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Mi się myszka bardzo podoba :) Taka awangardowa :) Ale wg. mnie nadaje się do ramki i na ściane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 Przenoszę: Inne komponenty :arrow: Prezentacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 IMO to nie jest model dla leworecznych ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 UPDATE: "ty" Carno (co to za mania pisania "ty" ??? rozumiem, że sie tak mówi bo kumple tak mówią i nawyk sam wbija w czache ale żeby pisać to troche niegit jest bo na "ty" to nie jestesmy ze soba koleś!!!) Tjaa... twoja duma ucierpiała... Koleś, walnąłeś 3 razy ten sam temat, z głupią nazwą, wiesz jak to wyglądało?! Wcale sie nie dziwie, że tak napisał... BTW jest możliwość kasowania postów... warto z niej kozystac... oj nie skumałeś treści tematu ! skoro napisałem oceńcie i powiedziałem, że nie jest ważna funkcjonalność to chyba jasne o jaką ocenę mi chodziło 8O A co do kasowania.... prosze - skasuj sam na własną rekę temat - prosze... ojojoj.... Duma... phi ! Nie pochlebiaj sobie - "za cienki w uszach jesteś" ps. miope - thx ! właśnie nie wiedziałem gdzie to wsadzić a jakoś mi tak po prostu sama Ośla nie pasowała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Jak dla mnie, ta myszka jest przewodowa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 do powieszenia na sciane sie nadaje ;] niczego innegojw. ona NIE :!: moze byc wygodna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Nie no.... zawsze chciałem mieć cegłówke na smyczy :wink: . Czy Szanowny Pan postal1 mógłby dać jakiś link gdzie można sobie takie cudo zamówić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 Bardzo mi się podoba, ale bez 4-5 klawiszy i 2 scrolli bym <span style="color:red;">[ciach!]</span>lca dostał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 8 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2004 walker3d - Japonia.... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 fajnie ze po graniu w csa na tej myszce 5 min lapa Ci odpadnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Mi sie zdaje, czy ta myszka jest na TOSLINK? Co do ergonomii - trudno ocenic jak sie w reku nie mialo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ten scroll jest jak opona? Ruszasz myszką a scroll razem z nią? :> A w CS można pograć. To był by hardcore, dać tą myszke na CGL ;] Tylko jeszcze dyktafon i do przyjaciółki jak to nieletni ucinają sobie rozmowy przy brutalnej grze. Napisałęś może nie jest zbyt wygodna lub praktyczna No to jakie ma plusy? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 eeee :> do muzeum jako eksponat :> to tak jakby klockiem drewnianym ociosanym jezdzic po padzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 heh ale sobie panowie gawędzicie :lol: myszka jaka jest każdy widzi Postal1 - nie stawiaj się tak, najpierw prosisz ludzi o opinię, a jak ta jest inna, niż oczekiwana przez ciebie to się stawiasz. To bardzo nieładne zachowanie - któremu zdecydowanie na forum mówimy NIE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasabdul Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 A mnie się ta mycha podoba. Czy jest wygodna to inna sprawa. Dopóki jej nie pomacam to się nie wypowiem. Ale wygląda inaczej. Każdy teraz modduje kompa w celu indywidualizacji swego sprzętu. I taka mycha pozwoli dopełnić zmian w wyglądzie zestawu. A co do reszty wątku: wojwar: Czemu kręcisz dym? Co Ty masz do autora tematu? I od kiedy to Ty decydujesz kto tu może pisać i co ma pisać? Twoje ostatnie zdanie jest żałosne. Napisałeś, że My mówimy nie. My to znaczy kto? Ty i Twój brzuch? Kogo ty reprezentujesz, bo napewno nie kulturę wypowiedzi. To nie jest Twoje prywatne forum. Jest tak samo moje, jak i Twoje, jak również Postal1. Facet po takich komentarzach może mieć gdzieś stawianie nowych tematów. A ja chcę oglądać nowe wzory myszek, padów i obudów. Ponadto po czym poznałeś, że on jest dresem? Po avatarze, czy po czcionce? Obrażasz gościa w imieniu forum. Nie jest to Twoja funkcja, co? Na koniec stwierdzę, iż Hipokrytom na tym forum Ja (we własnym imieniu) mówię absolutne nie ! I pozdrawiam wszystkich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 ja powiem ze gustow nie nalezy oceniac i tyle a co do posta wojwar to nic nie moge powiedziec bo juz 2 razy sie zmienil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...